第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
XI. Writing. (10分)
Write a passage of at least 5 sentences about the topic "A Happy Family". (以“幸福的家”为题写一篇至少5个句子的短文。)
The following is only for your information.
1. How many people are there in your family? 2. What jobs do they do? 3. How do you spend time with your family together?
A Happy Family
There are four people in my happy family. My father is a doctor and he works in a big hospital. My mother is a teacher who teaches English in a primary school. Every weekend, we often go to the park together. Sometimes we play games there, and sometimes we have a picnic. I love my family very much because we always support and care for each other.
Write a passage of at least 5 sentences about the topic "A Happy Family". (以“幸福的家”为题写一篇至少5个句子的短文。)
The following is only for your information.
1. How many people are there in your family? 2. What jobs do they do? 3. How do you spend time with your family together?
A Happy Family
There are four people in my happy family. My father is a doctor and he works in a big hospital. My mother is a teacher who teaches English in a primary school. Every weekend, we often go to the park together. Sometimes we play games there, and sometimes we have a picnic. I love my family very much because we always support and care for each other.
答案:
【解析】:本题考查英语写作,要求以“A Happy Family”为题写一篇至少5个句子的短文。需包含家庭人数、家人职业、与家人共度时光的方式等信息,使用一般现在时,句子结构简单清晰,符合六年级学生的英语水平。
【答案】:A Happy Family
There are four people in my happy family. My father is a doctor and he works in a big hospital. My mother is a teacher who teaches English in a primary school. Every weekend, we often go to the park together. Sometimes we play games there, and sometimes we have a picnic. I love my family very much because we always support and care for each other.
【答案】:A Happy Family
There are four people in my happy family. My father is a doctor and he works in a big hospital. My mother is a teacher who teaches English in a primary school. Every weekend, we often go to the park together. Sometimes we play games there, and sometimes we have a picnic. I love my family very much because we always support and care for each other.
查看更多完整答案,请扫码查看