第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
B
[2025辽宁鞍山期中] My grandparents live in the countryside. We need to drive for two hours to visit them.They have a small farm.On the farm there are cows, two horses,chickens and two dogs.
They get up early every morning.They have breakfast first,and then they feed(喂养)the animals with different kinds of food.And they give the two horses a nice shower.One of the two horses is brown and the other is black.My grandparents ride them every afternoon. When they ride the horses, the two dogs walk around the horses and watch them.
I visit my grandparents every month. When I am on the farm,I can do the same things as my grandparents. I always have a great time there.
( )16.新考法选项选择 What animals can we see on the farm?
a.Cows. b.Horses. c.Chickens.
d.Dogs. e.Ducks.
A.abc d B.bc de
C.a cde D.ab de
( )17.Which is the right order of the grandparents' daily life(日常生活)on the farm?
a.They have breakfast.
b.They feed the animals.
c.They ride the horses.
d.They clean the horses.
A.a−b−c−d B.a−b−d−c
C.a−c−d−b D.a−d−c−b
( )18.What can we know about the horses on the farm according to the text(根据文章)?
A.They run very fast.
B.They don't like the dogs.
C.They are in different colours.
D.Their favourite food is the grass.
( )19.The writer visits Grandpa and Grandma________.
A.about every week
B.about every two weeks
C.about every three weeks
D.about every four weeks
( )20.What's the best title for the text?
A.Farm Animals
B.My Favourite Animals
C.I Love My Grandparents
D.My Grandparents' Life on a Farm
[2025辽宁鞍山期中] My grandparents live in the countryside. We need to drive for two hours to visit them.They have a small farm.On the farm there are cows, two horses,chickens and two dogs.
They get up early every morning.They have breakfast first,and then they feed(喂养)the animals with different kinds of food.And they give the two horses a nice shower.One of the two horses is brown and the other is black.My grandparents ride them every afternoon. When they ride the horses, the two dogs walk around the horses and watch them.
I visit my grandparents every month. When I am on the farm,I can do the same things as my grandparents. I always have a great time there.
( )16.新考法选项选择 What animals can we see on the farm?
a.Cows. b.Horses. c.Chickens.
d.Dogs. e.Ducks.
A.abc d B.bc de
C.a cde D.ab de
( )17.Which is the right order of the grandparents' daily life(日常生活)on the farm?
a.They have breakfast.
b.They feed the animals.
c.They ride the horses.
d.They clean the horses.
A.a−b−c−d B.a−b−d−c
C.a−c−d−b D.a−d−c−b
( )18.What can we know about the horses on the farm according to the text(根据文章)?
A.They run very fast.
B.They don't like the dogs.
C.They are in different colours.
D.Their favourite food is the grass.
( )19.The writer visits Grandpa and Grandma________.
A.about every week
B.about every two weeks
C.about every three weeks
D.about every four weeks
( )20.What's the best title for the text?
A.Farm Animals
B.My Favourite Animals
C.I Love My Grandparents
D.My Grandparents' Life on a Farm
答案:
16. A 细节理解题。根据“On the farm there are cows,two horses,chickens and two dogs.”可知,农场里有奶牛、两匹马、鸡和两条狗。故选 A 项。
17. B 细节理解题。根据“They have breakfast first,and then they feed the animals with different kinds of food. And they give the two horses a nice shower… My grandparents ride them every afternoon.”可知,他们每天先吃早餐,接着给动物喂食,然后给马洗澡,最后骑马。故选 B 项。
18. C 细节理解题。根据“One of the two horses is brown and the other is black.”可知,两匹马的颜色不同。故选 C 项。
19. D 细节理解题。根据“I visit my grandparents every month.”可知,作者每个月都去看望祖父母,即大约每四周去一次。故选 D 项。
20. D 主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍了作者祖父母的农场生活。故 D 项是最佳标题。
17. B 细节理解题。根据“They have breakfast first,and then they feed the animals with different kinds of food. And they give the two horses a nice shower… My grandparents ride them every afternoon.”可知,他们每天先吃早餐,接着给动物喂食,然后给马洗澡,最后骑马。故选 B 项。
18. C 细节理解题。根据“One of the two horses is brown and the other is black.”可知,两匹马的颜色不同。故选 C 项。
19. D 细节理解题。根据“I visit my grandparents every month.”可知,作者每个月都去看望祖父母,即大约每四周去一次。故选 D 项。
20. D 主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍了作者祖父母的农场生活。故 D 项是最佳标题。
查看更多完整答案,请扫码查看