第76页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
体裁:说明文 题材:日常活动 词数
Tommy is a student in a middle school. He usually 1 at six o'clock. Then he gets dressed. He sometimes runs for 2 an hour, and then he has breakfast at seven. He 3 to school at seven twenty. He doesn't want to be 4 for school.
The first class starts at eight. In the morning, Tommy has four 5. Then he has lunch at about twelve o'clock. He 6 eats hamburgers and vegetables for lunch. He likes the food at school. He has two classes in the afternoon. At fifteen 7 three, the school finishes. Tommy usually goes to the 8 club after school. He can play tennis there. He usually gets home at about five thirty. And then he helps 9 mother cook dinner. After dinner, he does his homework. Then he 10 a shower. He goes to bed at ten in the evening.
( )1. A. talks with
B. thinks of
C. comes on
D. gets up
( )2. A. quarter
B. half
C. clock
D. lot
( )3. A. walks
B. showers
C. exercises
D. brushes
( )4. A. clean
B. late
C. funny
D. interesting
( )5. A. books
B. classes
C. things
D. tests
( )6. A. usually
B. really
C. early
D. never
( )7. A. from
B. for
C. past
D. in
( )8. A. music
B. chess
C. art
D. sports
( )9. A. her
B. your
C. his
D. my
( )10. A. writes
B. dresses
C. takes
D. works
Tommy is a student in a middle school. He usually 1 at six o'clock. Then he gets dressed. He sometimes runs for 2 an hour, and then he has breakfast at seven. He 3 to school at seven twenty. He doesn't want to be 4 for school.
The first class starts at eight. In the morning, Tommy has four 5. Then he has lunch at about twelve o'clock. He 6 eats hamburgers and vegetables for lunch. He likes the food at school. He has two classes in the afternoon. At fifteen 7 three, the school finishes. Tommy usually goes to the 8 club after school. He can play tennis there. He usually gets home at about five thirty. And then he helps 9 mother cook dinner. After dinner, he does his homework. Then he 10 a shower. He goes to bed at ten in the evening.
( )1. A. talks with
B. thinks of
C. comes on
D. gets up
( )2. A. quarter
B. half
C. clock
D. lot
( )3. A. walks
B. showers
C. exercises
D. brushes
( )4. A. clean
B. late
C. funny
D. interesting
( )5. A. books
B. classes
C. things
D. tests
( )6. A. usually
B. really
C. early
D. never
( )7. A. from
B. for
C. past
D. in
( )8. A. music
B. chess
C. art
D. sports
( )9. A. her
B. your
C. his
D. my
( )10. A. writes
B. dresses
C. takes
D. works
答案:
1. D talk with 意为“与……交谈”;think of 意为“考虑”;come on 意为“加油”;get up 意为“起床”。根据 at six o'clock 可知,他六点起床。
2. B 句意为:他有时候跑半小时…… half an hour 为固定搭配,意为“半小时”,故选 B 项。
3. A walk 意为“步行”;shower 意为“淋浴”;exercise 意为“练习”;brush 意为“刷”。根据 to school 并结合选项可知,此处表示到学校的方式,故选 A 项。
4. B 句意为:他不想上学迟到。be late for 为固定短语,意为“迟到”,故选 B 项。
5. B book 意为“书”;class 意为“课”;thing 意为“东西”;test 意为“测试”。根据“The first class starts at eight.”可知,该句应与课程相关,故选 B 项。
6. A 句意为:他午饭通常吃汉堡和蔬菜。根据“He likes the food at school.”可知,他喜欢学校的食物,所以应是经常吃汉堡和蔬菜。
7. C 句意为:在三点十五分,学校放学。根据上下文可知,此处指放学的时间。fifteen past three 意为“三点十五分”,符合语境。
8. D 句意为:汤米通常在放学后去体育俱乐部。根据“He can play tennis there.”可知选 D 项。
9. C 句意为:然后他帮他妈妈做晚饭。本句主语为 he,此处应用 he 的形容词性物主代词,故选 C 项。
10. C 句意为:然后他洗澡。write 意为“写”;dress 意为“穿衣服”;take 意为“拿”;work 意为“工作”。take a shower 为固定短语,意为“淋浴”,故选 C 项。
2. B 句意为:他有时候跑半小时…… half an hour 为固定搭配,意为“半小时”,故选 B 项。
3. A walk 意为“步行”;shower 意为“淋浴”;exercise 意为“练习”;brush 意为“刷”。根据 to school 并结合选项可知,此处表示到学校的方式,故选 A 项。
4. B 句意为:他不想上学迟到。be late for 为固定短语,意为“迟到”,故选 B 项。
5. B book 意为“书”;class 意为“课”;thing 意为“东西”;test 意为“测试”。根据“The first class starts at eight.”可知,该句应与课程相关,故选 B 项。
6. A 句意为:他午饭通常吃汉堡和蔬菜。根据“He likes the food at school.”可知,他喜欢学校的食物,所以应是经常吃汉堡和蔬菜。
7. C 句意为:在三点十五分,学校放学。根据上下文可知,此处指放学的时间。fifteen past three 意为“三点十五分”,符合语境。
8. D 句意为:汤米通常在放学后去体育俱乐部。根据“He can play tennis there.”可知选 D 项。
9. C 句意为:然后他帮他妈妈做晚饭。本句主语为 he,此处应用 he 的形容词性物主代词,故选 C 项。
10. C 句意为:然后他洗澡。write 意为“写”;dress 意为“穿衣服”;take 意为“拿”;work 意为“工作”。take a shower 为固定短语,意为“淋浴”,故选 C 项。
( )11. Who does the writer want to write the text for?
( )12. Why do children need to have a good breakfast?
( )13. What's the main (主要的) idea of the text?
( )14. 新考法篇章结构 How is the text organized?
(①= Paragraph 1, ②= Paragraph 2, ...)
B
( )12. Why do children need to have a good breakfast?
C
( )13. What's the main (主要的) idea of the text?
C
( )14. 新考法篇章结构 How is the text organized?
(①= Paragraph 1, ②= Paragraph 2, ...)
A
答案:
11. B 推理判断题。根据第一段的“For parents, they should do something to help their children adapt to the coming school days.”可知,该文章的目标读者是父母。
12. C 细节理解题。根据第四段的“Make a good breakfast for children. It's good for their health.”可知,一顿好的早餐对健康有利。13. C 主旨大意题。通读全文可知,文章为家长介绍了一些帮助孩子学习和生活得更快乐的方法。14. A 推理判断题。第一段总述父母要帮助孩子;第二、三、四段是具体的三个方法;最后一段再次总结文章。故选 A 项。
12. C 细节理解题。根据第四段的“Make a good breakfast for children. It's good for their health.”可知,一顿好的早餐对健康有利。13. C 主旨大意题。通读全文可知,文章为家长介绍了一些帮助孩子学习和生活得更快乐的方法。14. A 推理判断题。第一段总述父母要帮助孩子;第二、三、四段是具体的三个方法;最后一段再次总结文章。故选 A 项。
查看更多完整答案,请扫码查看