2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第66页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
A
__ n July 18,Scott and his parents went to Qing dao,Shandong for the summer trip.Scott was excited about the trip because he hoped to see the beautiful sea very much.
It was about 1 l:00 a.m. when they arrived in Qing dao on the first day.They found a hotel and had a short rest in their room first.
After lunch,they decided to go to the beach.
At about 3:00 p.m.,they got to the beach.It was really hot and sunny.There were many people on the beach. Some talked to each other,some played ball games and others swam in the sea.Scott and his parents soon joined them. Scott's parents spent much time playing beach volleyball. Scott enjoyed swimming in the sea.About two hours later,
they went back to the hotel.They all felt very relaxed.
On the second day,it rained all day.Scott watched TV with his father in the hotel room.
His mother went shopping alone.
On July 20, they went to Laos han Mountain by bus in the morning.They climbed the mountain and took lots of photos.They took the bus back to the hotel at five in the afternoon.They were tired but very happy.
On the morning of July 21,they left the
hotel and took the plane home.
21.The second paragraph mainly tells us ______.
A.what the weather was like on July 18
B.when Scott's family got to the beach
C.how Scott's family went to Qing dao
D.what Scott's family did on the first day
22.Scott ______ on July 19.
A.swam in the sea
B.played beach volleyball
C.watched TV with his father
D.went shopping with his mother
23.Scott's family stayed in Qing dao for r ______
days.
A.two B.three C.five D.six
24.Which of the following is not true
according to the passage?
A.Scott didn't like the sea at all.
B.It was rainy on July 19.
C.Scott's family climbed the mountain on
the third day.
D.Scott's family went back home by plane.
25.What's the best title for the passage?
A.Mountain climbing
B.A busy beach
C.A beautiful city-Qing dao
D.A trip to Qing dao
__ n July 18,Scott and his parents went to Qing dao,Shandong for the summer trip.Scott was excited about the trip because he hoped to see the beautiful sea very much.
It was about 1 l:00 a.m. when they arrived in Qing dao on the first day.They found a hotel and had a short rest in their room first.
After lunch,they decided to go to the beach.
At about 3:00 p.m.,they got to the beach.It was really hot and sunny.There were many people on the beach. Some talked to each other,some played ball games and others swam in the sea.Scott and his parents soon joined them. Scott's parents spent much time playing beach volleyball. Scott enjoyed swimming in the sea.About two hours later,
they went back to the hotel.They all felt very relaxed.
On the second day,it rained all day.Scott watched TV with his father in the hotel room.
His mother went shopping alone.
On July 20, they went to Laos han Mountain by bus in the morning.They climbed the mountain and took lots of photos.They took the bus back to the hotel at five in the afternoon.They were tired but very happy.
On the morning of July 21,they left the
hotel and took the plane home.
21.The second paragraph mainly tells us ______.
A.what the weather was like on July 18
B.when Scott's family got to the beach
C.how Scott's family went to Qing dao
D.what Scott's family did on the first day
22.Scott ______ on July 19.
A.swam in the sea
B.played beach volleyball
C.watched TV with his father
D.went shopping with his mother
23.Scott's family stayed in Qing dao for r ______
days.
A.two B.three C.five D.six
24.Which of the following is not true
according to the passage?
A.Scott didn't like the sea at all.
B.It was rainy on July 19.
C.Scott's family climbed the mountain on
the third day.
D.Scott's family went back home by plane.
25.What's the best title for the passage?
A.Mountain climbing
B.A busy beach
C.A beautiful city-Qing dao
D.A trip to Qing dao
答案:
A. 21. D 段落大意题。根据第二段内容可知,整段介绍了斯科特一家人第一天的旅游情况。22. C 推理判断题。根据“On July 18, Scott and his parents went to Qingdao”和“On the second day, it rained all day. Scott watched TV with his father in the hotel room.”可知,斯科特在 19 日和爸爸看电视。23. B 推理判断题。根据 On July 18 和“On the morning of July 21, they left the hotel and took the plane home.”可判断,斯科特一家在青岛待了三天。24. A 推理判断题。根据“Scott enjoyed swimming in the sea.”可知,斯科特喜欢海。25. D 标题概括题。根据“On July 18, Scott and his parents went to Qingdao, Shandong for the summer trip.”及全文可知,文章介绍了斯科特一家人的青岛之旅。
B
We feel great on holiday because
we can get relaxed.A study shows
that holidays help improve health a 答案讲解
lot.There are many things you can do to have
a good holiday.
When you're on holiday,you want t to sleep
like a baby.But you still wake up early.If so,
you need to adjust your sleeping habits.You
can't bring problems to bed.Don't use your
phone or TV.Make sure the room is dark and cool.And then,you may sleep well.
It's important to take a trip.When you take a trip,you walk around the city and you also do a kind of exercise.Doing exercise is cheap and it's good for your health.
Having delicious food is always happy..
Don't buy take away food. Make meals yourself.Sit down with your family for meals.
Family members feel happy when they have meals together.
If you sleep well and eat well,you can enjoy a good holiday.
26.What does the underlined word “ adjust ”
mean?
A.Make...happy.
B.Make...sad.
C.Make...different.
D.Make...bad.
27.How can you sleep well?
A.By bringing problems to bed.
B.By making the room very hot.
C.By not making the room dark.
D.By not using the phone or TV in bed.
28.What does the writer advise us to do in
Paragraph 3?
A.Study hard. B.Take a trip..
C.Sleep like a baby.D.Have good meals.
29.What can we do to make our family happy?
A.We can buy take away food.
B.We can change sleeping habits.
C.We can call up each other..
D.We can have meals with them.
30.What is the best title for the passage?
A.Taking a trip
B.Having meals
C.Having a good holiday
D.Having a good sleep
We feel great on holiday because
we can get relaxed.A study shows
that holidays help improve health a 答案讲解
lot.There are many things you can do to have
a good holiday.
When you're on holiday,you want t to sleep
like a baby.But you still wake up early.If so,
you need to adjust your sleeping habits.You
can't bring problems to bed.Don't use your
phone or TV.Make sure the room is dark and cool.And then,you may sleep well.
It's important to take a trip.When you take a trip,you walk around the city and you also do a kind of exercise.Doing exercise is cheap and it's good for your health.
Having delicious food is always happy..
Don't buy take away food. Make meals yourself.Sit down with your family for meals.
Family members feel happy when they have meals together.
If you sleep well and eat well,you can enjoy a good holiday.
26.What does the underlined word “ adjust ”
mean?
A.Make...happy.
B.Make...sad.
C.Make...different.
D.Make...bad.
27.How can you sleep well?
A.By bringing problems to bed.
B.By making the room very hot.
C.By not making the room dark.
D.By not using the phone or TV in bed.
28.What does the writer advise us to do in
Paragraph 3?
A.Study hard. B.Take a trip..
C.Sleep like a baby.D.Have good meals.
29.What can we do to make our family happy?
A.We can buy take away food.
B.We can change sleeping habits.
C.We can call up each other..
D.We can have meals with them.
30.What is the best title for the passage?
A.Taking a trip
B.Having meals
C.Having a good holiday
D.Having a good sleep
答案:
B. 26. C 词义猜测题。根据“If so, you need to... your sleeping habits.”可知,需要改变睡眠习惯,画线词的意思是“改变”,与“make... different”意思相近。27. D 细节理解题。根据第二段中“Don't use your phone or TV.”可知,要想睡得好,就不要在睡前使用手机或电视。28. B 细节理解题。根据“It's important to take a trip.”可知,作者在第三段建议人们去旅行。29. D 细节理解题。根据“Family members feel happy when they have meals together.”可知,与家人一起吃饭会让他们感到快乐。30. C 标题概括题。根据第一段中“There are many things you can do to have a good holiday.”可知,本文介绍了度过一个愉快的假期的方法,选项 C 最适合作为本文的标题。
查看更多完整答案,请扫码查看