2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
四、完形填空。
It's a nice day. Kate's class takes a school 1 to a farm.
In the morning, students get to school at nine o'clock. Mr. Brown, their teacher, 2 them next to a big blue bus. After he is sure all the students arrive, they get on the bus.
The bus goes slowly. Finally, they are on the farm. Everyone gets 3 the bus and starts walking. It's a beautiful 4! There are a lot of trees and flowers. They can 5 birds singing too. Kate wants to take some photos and 6 them to her friends by e-mail.
At lunch, Kate takes out her lunch box to 7 with her friend Lucy. They have beef hamburgers, fruit and juice. After lunch, the farmers teach them to grow vegetables. They learn a lot about farming. It is very 8 and they enjoy it. The farmers are nice. They have much work to do every day and they are 9 busy. At six o'clock in the afternoon, the sun goes down. Everyone gets back on the bus and goes home. They are all 10, but very happy. They learn a lot from this trip.
1. A. exercise
B. trip
C. party
D. program
2. A. works for
B. works on
C. waits for
D. looks after
3. A. on
B. up
C. to
D. off
4. A. place
B. factory
C. picture
D. office
5. A. talk
B. see
C. hear
D. listen
6. A. change
B. send
C. create
D. join
7. A. sleep
B. catch
C. spend
D. share
8. A. difficult
B. lucky
C. dangerous
D. interesting
9. A. always
B. never
C. sometimes
D. even
10. A. strong
B. tired
C. tall
D. healthy
It's a nice day. Kate's class takes a school 1 to a farm.
In the morning, students get to school at nine o'clock. Mr. Brown, their teacher, 2 them next to a big blue bus. After he is sure all the students arrive, they get on the bus.
The bus goes slowly. Finally, they are on the farm. Everyone gets 3 the bus and starts walking. It's a beautiful 4! There are a lot of trees and flowers. They can 5 birds singing too. Kate wants to take some photos and 6 them to her friends by e-mail.
At lunch, Kate takes out her lunch box to 7 with her friend Lucy. They have beef hamburgers, fruit and juice. After lunch, the farmers teach them to grow vegetables. They learn a lot about farming. It is very 8 and they enjoy it. The farmers are nice. They have much work to do every day and they are 9 busy. At six o'clock in the afternoon, the sun goes down. Everyone gets back on the bus and goes home. They are all 10, but very happy. They learn a lot from this trip.
1. A. exercise
B. trip
C. party
D. program
2. A. works for
B. works on
C. waits for
D. looks after
3. A. on
B. up
C. to
D. off
4. A. place
B. factory
C. picture
D. office
5. A. talk
B. see
C. hear
D. listen
6. A. change
B. send
C. create
D. join
7. A. sleep
B. catch
C. spend
D. share
8. A. difficult
B. lucky
C. dangerous
D. interesting
9. A. always
B. never
C. sometimes
D. even
10. A. strong
B. tired
C. tall
D. healthy
答案:
1. B 由下文内容可知,他们在进行学校旅行。
2. C 由“After he is sure all the students arrive, they get on the bus.”可知,老师在车旁等待他们上车。
3. D 根据 they are on the farm 可知,学生们到达了农场,接下来就该下车了。
4. A 由“There are a lot of trees and flowers.”可知,农场是一个漂亮的地方。
5. C 他们还能听见鸟儿们歌唱。talk 说话;see 看见;hear 强调听的结果,表示“听到”;listen 强调听的动作,表示“倾听”。由 birds singing 可知,这句描述他们听到的东西。
6. B send sth. to sb. 表示“发送某物给某人”。
7. D share with 表示“与……分享”。
8. D 由 they enjoy it 可知,他们乐在其中,说明非常有趣。
9. A 由 They have much work to do every day 可知,农民们每天都有很多工作,他们总是很忙。
10. B 他们在农场经历了充实的一天,虽然很累,但是他们很开心。
2. C 由“After he is sure all the students arrive, they get on the bus.”可知,老师在车旁等待他们上车。
3. D 根据 they are on the farm 可知,学生们到达了农场,接下来就该下车了。
4. A 由“There are a lot of trees and flowers.”可知,农场是一个漂亮的地方。
5. C 他们还能听见鸟儿们歌唱。talk 说话;see 看见;hear 强调听的结果,表示“听到”;listen 强调听的动作,表示“倾听”。由 birds singing 可知,这句描述他们听到的东西。
6. B send sth. to sb. 表示“发送某物给某人”。
7. D share with 表示“与……分享”。
8. D 由 they enjoy it 可知,他们乐在其中,说明非常有趣。
9. A 由 They have much work to do every day 可知,农民们每天都有很多工作,他们总是很忙。
10. B 他们在农场经历了充实的一天,虽然很累,但是他们很开心。
查看更多完整答案,请扫码查看