2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
四、阅读理解。
Koalas are often called koala bears, but they are not bears. They have small eyes, a big nose and round ears. And they have no tails. They can run as fast as a rabbit. They can also climb trees very well.
Koalas live in eucalyptus trees(桉树) and feed on the tree leaves. They usually sleep for about 20 hours a day. The word "koala" means "no drink" because they don't drink water very often. They get all the water they need from the yummy leaves they eat.
A mother koala usually has one baby at a time. When the baby is born, it is only 2 cm long. It has no hair, no ears, and can't see anything. It lives in its mum's pouch(育儿袋), and stays there for about 6 months. That's when it starts to see and grows ears and hair. After 8 to 9 months, it's too big to get into the pouch, so it spends all its time on its mother's back. At about 12 months, it leaves its mum to build its home. Usually, a koala can live for 16 years.
Now koalas are in great danger. Their number is dropping every year. A group called Bangalow Koalas started to help save them years ago. They've planted over 336,000 eucalyptus trees, and they want to plant more in the future. A worker of the group said, "We love the cute animals. We'll do everything to save them." In fact, it's everyone's duty to save them.
1. Which of the following is the fact about koala bears?
A. They are real bears.
B. Their tails are quite short.
C. They drink a lot of water.
D. They are good at climbing.
2. 新考法 图片理解 Which picture describes a 10-month-old koala?
3. What's the meaning of the word "dropping"?
A. Going down.
B. Keeping the same.
C. Becoming zero.
D. Keeping growing.
4. What may the writer talk about after the last paragraph?
A. Koalas' important living habits.
B. Some ways for us to save koalas.
C. The danger of losing more koalas.
D. Some problems of saving koalas.
Koalas are often called koala bears, but they are not bears. They have small eyes, a big nose and round ears. And they have no tails. They can run as fast as a rabbit. They can also climb trees very well.
Koalas live in eucalyptus trees(桉树) and feed on the tree leaves. They usually sleep for about 20 hours a day. The word "koala" means "no drink" because they don't drink water very often. They get all the water they need from the yummy leaves they eat.
A mother koala usually has one baby at a time. When the baby is born, it is only 2 cm long. It has no hair, no ears, and can't see anything. It lives in its mum's pouch(育儿袋), and stays there for about 6 months. That's when it starts to see and grows ears and hair. After 8 to 9 months, it's too big to get into the pouch, so it spends all its time on its mother's back. At about 12 months, it leaves its mum to build its home. Usually, a koala can live for 16 years.
Now koalas are in great danger. Their number is dropping every year. A group called Bangalow Koalas started to help save them years ago. They've planted over 336,000 eucalyptus trees, and they want to plant more in the future. A worker of the group said, "We love the cute animals. We'll do everything to save them." In fact, it's everyone's duty to save them.
1. Which of the following is the fact about koala bears?
A. They are real bears.
B. Their tails are quite short.
C. They drink a lot of water.
D. They are good at climbing.
2. 新考法 图片理解 Which picture describes a 10-month-old koala?
3. What's the meaning of the word "dropping"?
A. Going down.
B. Keeping the same.
C. Becoming zero.
D. Keeping growing.
4. What may the writer talk about after the last paragraph?
A. Koalas' important living habits.
B. Some ways for us to save koalas.
C. The danger of losing more koalas.
D. Some problems of saving koalas.
答案:
1. D 细节理解题。根据第一段中的“They can also climb trees very well.”可知,考拉擅长攀爬。2. C 推理判断题。根据第三段中的“After 8 to 9 months, it's too big to get into the pouch, so it spends all its time on its mother's back. At about 12 months, it leaves its mum to build its home.”可知,8到9个月后,考拉宝宝会在妈妈的背上,12个月后,它离开妈妈去建自己的房子。由此可推知,10个月大的考拉是在妈妈的背上。3. A 词义猜测题。根据最后一段中的“Now koalas are in great danger. Their number is dropping every year.”可知,现在考拉正处于极大的危险之中,它们的数量每年都在下降,所以画线部分的含义是“减少”。4. B 推理判断题。通读最后一段可知,最后一段主要讲述考拉正处于极大的危险之中。由此可推知,接下来作者可能会介绍拯救考拉的一些方法。
查看更多完整答案,请扫码查看