2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
九、任务型阅读。(每小题1分,共5分)
Frank lived on a farm with his parents and three brothers. He didn't play games,go fishing or help out with the animals like his brothers.The boy spent all his free time sitting on the chair,reading a book.61.______“ That is not a normal boy.Maybe he doesn't
love us,” the old sheep said to his friends,the horse and the pig.The horse said,“ I don't think so.62.______ There must be some-thing special about those books.” The pig said,
“ Why don't we find out for ourselves?"
The next morning,the animals got their
opportunity(机会).63.______ The animals watched them go.Then they went into the
house and looked around for the boy's books.
The sheep picked up a book.The horse picked up a book. The pig picked up a book.
64.______ The sheep and the pig didn't find
anything special.After a moment,the horse
said,“ See,I told you so.” The sheep and the
pig looked over into the horse's book.In it
were colourful pictures of animals,much like
them.The horse said," The boy loves animals
so much.65.______9
根据短文内容,从下面七个选项中选出能
填入空白处的最佳选______项(有两项多余)。
A.The family drove away..
B.Every boy loves animals.
C.The animals don't like the boy.
D.The boy's favourite animal is sheep.
E.And he is always reading about us.
F.He read even when he was walking.
G.They all sat down and read their books.
Frank lived on a farm with his parents and three brothers. He didn't play games,go fishing or help out with the animals like his brothers.The boy spent all his free time sitting on the chair,reading a book.61.______“ That is not a normal boy.Maybe he doesn't
love us,” the old sheep said to his friends,the horse and the pig.The horse said,“ I don't think so.62.______ There must be some-thing special about those books.” The pig said,
“ Why don't we find out for ourselves?"
The next morning,the animals got their
opportunity(机会).63.______ The animals watched them go.Then they went into the
house and looked around for the boy's books.
The sheep picked up a book.The horse picked up a book. The pig picked up a book.
64.______ The sheep and the pig didn't find
anything special.After a moment,the horse
said,“ See,I told you so.” The sheep and the
pig looked over into the horse's book.In it
were colourful pictures of animals,much like
them.The horse said," The boy loves animals
so much.65.______9
根据短文内容,从下面七个选项中选出能
填入空白处的最佳选______项(有两项多余)。
A.The family drove away..
B.Every boy loves animals.
C.The animals don't like the boy.
D.The boy's favourite animal is sheep.
E.And he is always reading about us.
F.He read even when he was walking.
G.They all sat down and read their books.
答案:
61.F 62.B 63.A 64.G 65.E
十、书面表达。(共15分)
假如你是李华,上周你的英国好友迈克来到中国与你共同学习和生活。请你根据以下要
点提示,写一篇文章介绍你与迈克共度的一周。
词数70左右,可作适当发挥,已给出部分不计入总词数。
要点:1.了解语言差异;2.阅读中文故事;
3.参观博物馆;4.……
Last week,my English friend Mike came and we spent a meaningful week together r.______
______
假如你是李华,上周你的英国好友迈克来到中国与你共同学习和生活。请你根据以下要
点提示,写一篇文章介绍你与迈克共度的一周。
词数70左右,可作适当发挥,已给出部分不计入总词数。
要点:1.了解语言差异;2.阅读中文故事;
3.参观博物馆;4.……
Last week,my English friend Mike came and we spent a meaningful week together r.______
______
答案:
One possible version: Last week, my English friend Mike came and we spent a meaningful week together. I helped him know about the cultural differences between Chinese and English. I also helped him read some Chinese stories because he is interested in them. And I took Mike to visit the history museum in my city. We also enjoyed the traditional Beijing Opera in the theatre and Mike fell deeply in love with Chinese culture. Before he went back, we went shopping and he bought some Chinese tea for his parents. What a wonderful week! Both Mike and I will remember it forever.
查看更多完整答案,请扫码查看