2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
A
Do you know we can have healthy eyes by eating some food that is good for eyes?
Kale is a dark green vegetable. It looks like a cabbage. There is vitamin(维生素) A in it. If you eat kale often, you will still have healthy eyes when you are old. And vitamin A can help you see well in the dark.
Salmon is a kind of fish. It has a lot of omega-3 fatty acids. If you often feel you have dry eyes, omega-3 fatty acids in salmon can help you. You don't need to eat a lot each time. A little will be OK.
Bananas are popular with people. They are very good for eyes. There is beta-carotene (β-胡萝卜素) in them. When you have sore eyes, beta-carotene can make you feel better.
21. Kale is a kind of ______.
A. fish
B. fruit
C. vegetable
D. meat
22. Mark has dry eyes. He should eat ______.
A. kale
B. honey
C. bananas
D. salmon
23. Who should eat some bananas?
A. A boy who has sore eyes.
B. A girl who is short-sighted.
C. A kid who likes sports.
D. A child who can't see anything.
24. The underlined word “They” refers to “______”.
A. Ice creams
B. Children
C. Vegetables
D. Bananas
25. The material talks about ______.
A. fish and eyes
B. healthy food for eyes
C. how to do eye exercises
D. delicious and healthy food
Do you know we can have healthy eyes by eating some food that is good for eyes?
Kale is a dark green vegetable. It looks like a cabbage. There is vitamin(维生素) A in it. If you eat kale often, you will still have healthy eyes when you are old. And vitamin A can help you see well in the dark.
Salmon is a kind of fish. It has a lot of omega-3 fatty acids. If you often feel you have dry eyes, omega-3 fatty acids in salmon can help you. You don't need to eat a lot each time. A little will be OK.
Bananas are popular with people. They are very good for eyes. There is beta-carotene (β-胡萝卜素) in them. When you have sore eyes, beta-carotene can make you feel better.
21. Kale is a kind of ______.
A. fish
B. fruit
C. vegetable
D. meat
22. Mark has dry eyes. He should eat ______.
A. kale
B. honey
C. bananas
D. salmon
23. Who should eat some bananas?
A. A boy who has sore eyes.
B. A girl who is short-sighted.
C. A kid who likes sports.
D. A child who can't see anything.
24. The underlined word “They” refers to “______”.
A. Ice creams
B. Children
C. Vegetables
D. Bananas
25. The material talks about ______.
A. fish and eyes
B. healthy food for eyes
C. how to do eye exercises
D. delicious and healthy food
答案:
21. C 细节理解题。根据“Kale is a dark green vegetable.”可知,羽衣甘蓝是一种蔬菜。22. D 细节理解题。根据“If you often feel you have dry eyes, omega-3 fatty acids in salmon can help you.”可知答案。23. A 细节理解题。根据“Bananas are popular with people. They are very good for eyes. There is beta-carotene in them. When you have sore eyes, beta-carotene can make you feel better.”可知,眼睛酸痛的人应该吃香蕉。24. D 代词指代题。根据“Bananas are popular with people. They are very good for eyes.”可知,They 指的是“香蕉”。25. B 主旨大意题。本材料主要讲述了对眼睛有益的健康食物。
B
This is a class at a school in Finland. The students are having a maths class with their robot teacher.
The “teacher” is blue. His name is Albert. When students need help with maths, he's always there to help them.
“Albert can make maths classes interesting. Many students like Albert, and they think he is a great teacher,” says Mr. Black, a science teacher in the school.
“We use technology(科技) to help our students learn well. ▲ The first one is Albert, a maths teacher. He is really great. The second one is a language teacher. We call her Alice. She can speak 23 languages and dance to music. The third one is a PE teacher named Nao. He's from Japan. He's good at playing football, and he can dance too. And the last one is Lucy from France. She's an art teacher. She can draw well,” says the headmaster(校长) of the school.
“The robot teachers are great, but it doesn't mean that real teachers will lose their jobs,” the headmaster says. “The robots can teach well, but they can't keep the class in order. Our school still needs real teachers.”
26. What subject does Albert teach?
A. Science.
B. English.
C. Chinese.
D. Maths.
27. What can Nao do?
① Speak many languages.
② Dance.
③ Play football.
④ Draw.
A. ①②
B. ②③
C. ②④
D. ③④
28. 新考法 句子还原 Which sentence can be put in “▲” in Paragraph 4?
A. But some students don't like robot teachers.
B. But robot teachers can't teach any subjects.
C. Now our school still needs more robot teachers.
D. Now there are four robot teachers in our school.
29. What can we infer(推断) from the headmaster's words?
A. There will be no real teachers in the near future.
B. Real teachers don't teach students as well as robot teachers.
C. Robot teachers are good but they're different from real teachers.
D. Robot teachers can teach everything and do everything at school.
30. What can be the best title for the passage?
A. Robot teachers at school
B. The two sides(方面) of technology
C. Who is the students' favourite teacher?
D. Robot teachers are better than real teachers
This is a class at a school in Finland. The students are having a maths class with their robot teacher.
The “teacher” is blue. His name is Albert. When students need help with maths, he's always there to help them.
“Albert can make maths classes interesting. Many students like Albert, and they think he is a great teacher,” says Mr. Black, a science teacher in the school.
“We use technology(科技) to help our students learn well. ▲ The first one is Albert, a maths teacher. He is really great. The second one is a language teacher. We call her Alice. She can speak 23 languages and dance to music. The third one is a PE teacher named Nao. He's from Japan. He's good at playing football, and he can dance too. And the last one is Lucy from France. She's an art teacher. She can draw well,” says the headmaster(校长) of the school.
“The robot teachers are great, but it doesn't mean that real teachers will lose their jobs,” the headmaster says. “The robots can teach well, but they can't keep the class in order. Our school still needs real teachers.”
26. What subject does Albert teach?
A. Science.
B. English.
C. Chinese.
D. Maths.
27. What can Nao do?
① Speak many languages.
② Dance.
③ Play football.
④ Draw.
A. ①②
B. ②③
C. ②④
D. ③④
28. 新考法 句子还原 Which sentence can be put in “▲” in Paragraph 4?
A. But some students don't like robot teachers.
B. But robot teachers can't teach any subjects.
C. Now our school still needs more robot teachers.
D. Now there are four robot teachers in our school.
29. What can we infer(推断) from the headmaster's words?
A. There will be no real teachers in the near future.
B. Real teachers don't teach students as well as robot teachers.
C. Robot teachers are good but they're different from real teachers.
D. Robot teachers can teach everything and do everything at school.
30. What can be the best title for the passage?
A. Robot teachers at school
B. The two sides(方面) of technology
C. Who is the students' favourite teacher?
D. Robot teachers are better than real teachers
答案:
26. D 细节理解题。根据“The first one is Albert, a maths teacher.”可知,阿尔伯特教数学。27. B 细节理解题。根据“The third one is a PE teacher named Nao. He's from Japan. He's good at playing football, and he can dance too.”可知,他是一位体育老师,擅长踢足球,并且也能跳舞。28. D 推理判断题。根据“We use technology to help our students learn well.”以及“The first one is Albert, a maths teacher... The second one is a language teacher... The third one is a PE teacher named Nao... And the last one is Lucy from France...”可知,选项 D“现在我们学校有四位机器人老师”最符合语境。29. C 推理判断题。根据“The robot teachers are great, but it doesn't mean that real teachers will lose their jobs”以及“The robots can teach well, but they can't keep the class in order. Our school still needs real teachers.”可推知,机器人老师很好,但他们不同于真正的老师。30. A 标题概括题。通读全文可知,文章主要介绍了芬兰一所学校里的机器人老师以及他们的特点,因此选项 A“学校里的机器人老师”最符合主题。
查看更多完整答案,请扫码查看