2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
四、任务型阅读。
Dear Mike,
Thanks for your e-mail. I'm happy to tell you what my family are doing on the weekend.
Today is Saturday. It is a fine day. After a long week's work, all of us are relaxing at home except my mother. Where is my father now? He is watching an American movie on TV. He looks relaxed and happy. He likes watching movies and he also likes climbing mountains. He thinks movies can make him forget all his problems and that climbing mountains can make him keep healthy. So when he is not busy, he will do what he likes.
Oh, where is my mother? She is in the kitchen. I guess she is either doing the dishes or cleaning the kitchen. She is busy with the housework every day. My brother John is a 15-year-old boy. He often plays tennis with his friends on weekends. He finds it interesting to play tennis. He likes to ride his bike too. He is riding in the yard (院子) now.
Steven
根据短文内容,回答下列问题。
1. What's the e-mail mainly about?
2. Which English word means "除了" in Paragraph 2?
3. How does Steven's father feel on Saturday?
4. What is John doing now?
5. What do you usually do on weekends?
一材多用
1. How does Steven organize his letter?
A. By describing events in time order.
B. By introducing family members one by one.
C. By introducing different hobbies.
D. By describing the reasons for activities.
2. What can we infer about Steven's mother?
A. She enjoys doing housework very much.
B. She hardly has time to relax on weekends.
C. She dislikes cooking in the kitchen.
D. She often watches movies with Steven's father.
Dear Mike,
Thanks for your e-mail. I'm happy to tell you what my family are doing on the weekend.
Today is Saturday. It is a fine day. After a long week's work, all of us are relaxing at home except my mother. Where is my father now? He is watching an American movie on TV. He looks relaxed and happy. He likes watching movies and he also likes climbing mountains. He thinks movies can make him forget all his problems and that climbing mountains can make him keep healthy. So when he is not busy, he will do what he likes.
Oh, where is my mother? She is in the kitchen. I guess she is either doing the dishes or cleaning the kitchen. She is busy with the housework every day. My brother John is a 15-year-old boy. He often plays tennis with his friends on weekends. He finds it interesting to play tennis. He likes to ride his bike too. He is riding in the yard (院子) now.
Steven
根据短文内容,回答下列问题。
1. What's the e-mail mainly about?
2. Which English word means "除了" in Paragraph 2?
3. How does Steven's father feel on Saturday?
4. What is John doing now?
5. What do you usually do on weekends?
一材多用
1. How does Steven organize his letter?
A. By describing events in time order.
B. By introducing family members one by one.
C. By introducing different hobbies.
D. By describing the reasons for activities.
2. What can we infer about Steven's mother?
A. She enjoys doing housework very much.
B. She hardly has time to relax on weekends.
C. She dislikes cooking in the kitchen.
D. She often watches movies with Steven's father.
答案:
1. What Steven's family are doing on the weekend. 2. It's “except”. 3. He feels relaxed and happy. 4. He is riding a bike/riding his bike/riding. 5. I usually have a lot of activities, such as reading books, helping my mother with some housework and listening to music. (言之有理即可) 一材多用 1. B 推理判断题。史蒂文分别介绍了父亲、母亲、弟弟的活动,属于按人物逐一描述的结构。2. B 推理判断题。文中提到母亲每天忙于家务,周末仍在厨房忙碌,由此可推断,她很少休息。
查看更多完整答案,请扫码查看