2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
一、完形填空。
The weather is not the same in many places. In some places it is always 1, but in other places it is always wet. If the weather is too dry, the land will not be 2 for animals or plants. In wet weather there is too much rain, and the water in rivers could 3 crops(庄稼) away. So people won't have lots of food to eat.
In some other places the 4 is very cold. There is always lots of snow. When it snows, all things look 5. In some hot places, some people may never see snow in their life. In winter, days are short and 6 are long. On cold winter nights, when there are no clouds 7 winds, the moon and the stars are very beautiful. People go out to see them. When they come back to their houses, they are always 8 to have hot coffee and nice cakes by the fire. In summer, when it is too hot, people usually find a cool place to get some 9. They eat ice cream or drink juice to make themselves feel cool. They can also 10 in the swimming pool. It's really relaxing.
1. A. cold B. dry C. warm D. hot
2. A. bad B. clean C. terrible D. good
3. A. turn B. cut C. wash D. keep
4. A. season B. weather
C. way D. day
5. A. blue B. red C. white D. black
6. A. nights B. mornings
C. afternoons D. weekends
7. A. so B. and C. or D. but
8. A. angry B. sorry C. happy D. scared
9. A. news B. medicine
C. exercise D. rest
10. A. go shopping B. take a boat
C. ride bikes D. go swimming
The weather is not the same in many places. In some places it is always 1, but in other places it is always wet. If the weather is too dry, the land will not be 2 for animals or plants. In wet weather there is too much rain, and the water in rivers could 3 crops(庄稼) away. So people won't have lots of food to eat.
In some other places the 4 is very cold. There is always lots of snow. When it snows, all things look 5. In some hot places, some people may never see snow in their life. In winter, days are short and 6 are long. On cold winter nights, when there are no clouds 7 winds, the moon and the stars are very beautiful. People go out to see them. When they come back to their houses, they are always 8 to have hot coffee and nice cakes by the fire. In summer, when it is too hot, people usually find a cool place to get some 9. They eat ice cream or drink juice to make themselves feel cool. They can also 10 in the swimming pool. It's really relaxing.
1. A. cold B. dry C. warm D. hot
2. A. bad B. clean C. terrible D. good
3. A. turn B. cut C. wash D. keep
4. A. season B. weather
C. way D. day
5. A. blue B. red C. white D. black
6. A. nights B. mornings
C. afternoons D. weekends
7. A. so B. and C. or D. but
8. A. angry B. sorry C. happy D. scared
9. A. news B. medicine
C. exercise D. rest
10. A. go shopping B. take a boat
C. ride bikes D. go swimming
答案:
1. B cold寒冷的;dry干燥的;warm温暖的;hot热的。由but可知,其前后是相反的内容。由in other places it is always wet可知,此空与wet相反。
2. D 如果天气太干燥,这片土地就不适合动植物(生长)。bad坏的;clean干净的;terrible可怕的;good好的。
3. C 在潮湿的天气里,雨水过多,河流中的水可能会冲走庄稼。turn转动;cut切;wash冲刷;keep保持。由the water in rivers可知,雨水会冲走庄稼。
4. B 在其他一些地方,天气很冷。season季节;weather天气;way方法;day天。由cold可知,此处表示“天气”。
5. C 下雪的时候,一切看起来都是白色的。blue蓝色;red红色的;white白色的;black黑色的。由snows可知,下雪天是白色的。
6. A 冬天白天短,夜晚长。night夜晚;morning早上;afternoon下午;weekend周末。
7. C 在寒冷的冬夜,当没有云或风时,月亮和星星非常美丽。so因此;and和;or或者;but但是。由no可知,此句是否定句。clouds和winds是并列关系,在否定句中,用or连接。
8. C 当他们回到家时,他们总是很乐意在炉火旁喝热咖啡和吃美味的蛋糕。angry生气的;sorry抱歉的;happy高兴的;scared害怕的。
9. D 夏天,天气太热时,人们通常会找一个凉爽的地方休息。news新闻;medicine药;exercise锻炼;rest休息。由find a cool place可知,人们找地方休息。
10. D 他们还可以去游泳池游泳。go shopping去购物;take a boat乘船;ride bikes骑自行车;go swimming去游泳。由swimming pool可知,此空表示游泳。
2. D 如果天气太干燥,这片土地就不适合动植物(生长)。bad坏的;clean干净的;terrible可怕的;good好的。
3. C 在潮湿的天气里,雨水过多,河流中的水可能会冲走庄稼。turn转动;cut切;wash冲刷;keep保持。由the water in rivers可知,雨水会冲走庄稼。
4. B 在其他一些地方,天气很冷。season季节;weather天气;way方法;day天。由cold可知,此处表示“天气”。
5. C 下雪的时候,一切看起来都是白色的。blue蓝色;red红色的;white白色的;black黑色的。由snows可知,下雪天是白色的。
6. A 冬天白天短,夜晚长。night夜晚;morning早上;afternoon下午;weekend周末。
7. C 在寒冷的冬夜,当没有云或风时,月亮和星星非常美丽。so因此;and和;or或者;but但是。由no可知,此句是否定句。clouds和winds是并列关系,在否定句中,用or连接。
8. C 当他们回到家时,他们总是很乐意在炉火旁喝热咖啡和吃美味的蛋糕。angry生气的;sorry抱歉的;happy高兴的;scared害怕的。
9. D 夏天,天气太热时,人们通常会找一个凉爽的地方休息。news新闻;medicine药;exercise锻炼;rest休息。由find a cool place可知,人们找地方休息。
10. D 他们还可以去游泳池游泳。go shopping去购物;take a boat乘船;ride bikes骑自行车;go swimming去游泳。由swimming pool可知,此空表示游泳。
二、阅读理解。
Paul is eleven years old. He lives with his parents in the US. Paul's birthday is coming. He wants to get some nice gifts.
Paul has an aunt. She's in Kenya. She has a great idea. She gives some money to a group to celebrate Paul's birthday. The group helps save elephants.
On Paul's birthday, he gets an e-mail from the group. They say thanks to him. Paul is very happy. He wants to learn about elephants and the group's work. So he finds time to go to Kenya with his mother. The boy loves the animals and he wants to help save them too.
When Paul comes back, he starts a group to save elephants. Paul also works to make money for an elephant park in Thailand. “On my next birthday,” he says, “I don't need any gifts. I hope my friends can give money to the park.”
Paul loves his work and he's happy because he can help elephants.
1. Who gives money to a group for Paul's birthday?
A. Paul's parents. B. Paul's aunt.
C. Paul's friend. D. Paul himself.
2. What does Paul get on his birthday from the group?
A. A gift. B. A letter.
C. An e-mail. D. A phone call.
3. Why does Paul go to Kenya with his mother?
A. To see his aunt.
B. To set up a group.
C. To celebrate his birthday.
D. To learn about elephants.
4. What does Paul do when he comes back?
A. He forgets about elephants.
B. He asks his friends to give him gifts.
C. He works to make money for himself.
D. He starts a group to save elephants.
5. What is the best title for the passage?
A. Help the elephants
B. Go to Kenya
C. Get a good gift
D. Celebrate a birthday
Paul is eleven years old. He lives with his parents in the US. Paul's birthday is coming. He wants to get some nice gifts.
Paul has an aunt. She's in Kenya. She has a great idea. She gives some money to a group to celebrate Paul's birthday. The group helps save elephants.
On Paul's birthday, he gets an e-mail from the group. They say thanks to him. Paul is very happy. He wants to learn about elephants and the group's work. So he finds time to go to Kenya with his mother. The boy loves the animals and he wants to help save them too.
When Paul comes back, he starts a group to save elephants. Paul also works to make money for an elephant park in Thailand. “On my next birthday,” he says, “I don't need any gifts. I hope my friends can give money to the park.”
Paul loves his work and he's happy because he can help elephants.
1. Who gives money to a group for Paul's birthday?
A. Paul's parents. B. Paul's aunt.
C. Paul's friend. D. Paul himself.
2. What does Paul get on his birthday from the group?
A. A gift. B. A letter.
C. An e-mail. D. A phone call.
3. Why does Paul go to Kenya with his mother?
A. To see his aunt.
B. To set up a group.
C. To celebrate his birthday.
D. To learn about elephants.
4. What does Paul do when he comes back?
A. He forgets about elephants.
B. He asks his friends to give him gifts.
C. He works to make money for himself.
D. He starts a group to save elephants.
5. What is the best title for the passage?
A. Help the elephants
B. Go to Kenya
C. Get a good gift
D. Celebrate a birthday
答案:
1. B 细节理解题。根据“Paul has an aunt. She's in Kenya. She has a great idea. She gives some money to a group to celebrate Paul's birthday.”可知,是保罗的阿姨为了庆祝保罗的生日给一个组织捐了钱。
2. C 细节理解题。根据“On Paul's birthday,he gets an e-mail from the group.”可知,保罗在生日那天从该组织收到了一封电子邮件。
3. D 细节理解题。根据“He wants to learn about elephants and the group's work. So he finds time to go to Kenya with his mother.”可知,保罗和妈妈去肯尼亚是为了了解大象。
4. D 细节理解题。根据“When Paul comes back,he starts a group to save elephants.”可知,保罗回来后成立了一个拯救大象的组织。
5. A 标题概括题。文章围绕保罗参与拯救大象的行动展开,从了解大象到自己成立组织帮助大象,故选项A最适合作为文章标题。
2. C 细节理解题。根据“On Paul's birthday,he gets an e-mail from the group.”可知,保罗在生日那天从该组织收到了一封电子邮件。
3. D 细节理解题。根据“He wants to learn about elephants and the group's work. So he finds time to go to Kenya with his mother.”可知,保罗和妈妈去肯尼亚是为了了解大象。
4. D 细节理解题。根据“When Paul comes back,he starts a group to save elephants.”可知,保罗回来后成立了一个拯救大象的组织。
5. A 标题概括题。文章围绕保罗参与拯救大象的行动展开,从了解大象到自己成立组织帮助大象,故选项A最适合作为文章标题。
查看更多完整答案,请扫码查看