2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
C
To most people in Norway, skiing is the best way to have fun in winter. Almost everyone skis. Children learn to ski soon after they learn to walk.
Long long ago in Norway, there were no buses or trains. The people had to find a way to walk through the deep snow. So they began to use skis. Today Norwegians ski just for fun. Some of Norway's young men and women are among the best skiers in the world. They are outstanding and they have won many prizes.
Although they love winter, the people of Norway are happy when summer comes. They enjoy the outdoor activities at any time of the year. In summer they swim and sunbathe(沐日光浴). Some people go hiking and mountain climbing. The short summer months are busy ones for Norwegian farmers too. In summer in the north part of Norway, the sun doesn't set at all for many days. That is why Norway is often called the “Land of the Midnight Sun”.
31. What is the best way to have fun in winter in Norway?
A. Skiing.
B. Running.
C. Swimming.
D. Fishing.
32. Long long ago, why did the people in Norway have to find a way to walk through the deep snow?
A. Because they liked to ski.
B. Because skiing was a good sport.
C. Because they skied for fun.
D. Because there were no buses or trains.
33. What does the word “outstanding” mean?
A. Poor.
B. Great.
C. Healthy.
D. Young.
34. What is Paragraph 3 mainly about?
A. Spring in Norway.
B. Summer in Norway.
C. Autumn in Norway.
D. Winter in Norway.
35. Which of the following is true?
A. Summer months are long in Norway.
B. Norwegian farmers are free in summer.
C. Norwegians learn to ski when they are very young.
D. Norwegians enjoy the outdoor activities only in winter.
To most people in Norway, skiing is the best way to have fun in winter. Almost everyone skis. Children learn to ski soon after they learn to walk.
Long long ago in Norway, there were no buses or trains. The people had to find a way to walk through the deep snow. So they began to use skis. Today Norwegians ski just for fun. Some of Norway's young men and women are among the best skiers in the world. They are outstanding and they have won many prizes.
Although they love winter, the people of Norway are happy when summer comes. They enjoy the outdoor activities at any time of the year. In summer they swim and sunbathe(沐日光浴). Some people go hiking and mountain climbing. The short summer months are busy ones for Norwegian farmers too. In summer in the north part of Norway, the sun doesn't set at all for many days. That is why Norway is often called the “Land of the Midnight Sun”.
31. What is the best way to have fun in winter in Norway?
A. Skiing.
B. Running.
C. Swimming.
D. Fishing.
32. Long long ago, why did the people in Norway have to find a way to walk through the deep snow?
A. Because they liked to ski.
B. Because skiing was a good sport.
C. Because they skied for fun.
D. Because there were no buses or trains.
33. What does the word “outstanding” mean?
A. Poor.
B. Great.
C. Healthy.
D. Young.
34. What is Paragraph 3 mainly about?
A. Spring in Norway.
B. Summer in Norway.
C. Autumn in Norway.
D. Winter in Norway.
35. Which of the following is true?
A. Summer months are long in Norway.
B. Norwegian farmers are free in summer.
C. Norwegians learn to ski when they are very young.
D. Norwegians enjoy the outdoor activities only in winter.
答案:
31. A 细节理解题。根据“To most people in Norway, skiing is the best way to have fun in winter.”可知,对于大多数挪威人来说,滑雪是冬季最好的娱乐方式。32. D 细节理解题。根据“Long long ago in Norway, there were no buses or trains. The people had to find a way to walk through the deep snow.”可知,很久以前,由于挪威没有公共汽车或火车,人们不得不想办法在厚厚的雪地上行走。33. B 词义猜测题。根据“They are outstanding and they have won many prizes.”可知,他们表现出色并且赢得了许多奖项,所以 outstanding 在这里的意思是“优秀的”。34. B 段落大意题。根据文章第三段的内容可知,第三段主要描述了挪威的夏季。35. C 细节理解题。根据“Children learn to ski soon after they learn to walk.”可知,挪威的孩子们在学会走路后不久就学会了滑雪。
查看更多完整答案,请扫码查看