2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
三、任务型阅读。
Many people love travelling abroad. It is a good way for people to enjoy different cultures. However, holidays aren't always a great experience. 1. ______
Get organized. Every year, thousands of people miss flights because they forget their passports, arrive at the airport too late, or even go to the wrong airport. 2. ______
Do some research about the place. 3. ______ Learning a little about the culture of the country will help you understand the people. Learning a few words of another language can also help you make new friends. You can search for the information online. By the way, a map is necessary for you in case you get lost.
4. ______ You can help the local people a lot by staying in local hotels and eating in local restaurants. This means that your money will go to the local people, rather than to a large international company. You can also try to reduce the pollution you cause.
Keep a good memory for your holiday. You don't want to forget your holiday. 5. ______ You can show them to friends, or just use them to remember all the good times you had!
根据短文内容,从下面五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。
A.So it is important to get organized.
B.Here are some tips to make sure you enjoy your holidays.
C.Help the local people.
D.Write down interesting things about your holiday.
E.Know about the place you are going to visit.
Many people love travelling abroad. It is a good way for people to enjoy different cultures. However, holidays aren't always a great experience. 1. ______
Get organized. Every year, thousands of people miss flights because they forget their passports, arrive at the airport too late, or even go to the wrong airport. 2. ______
Do some research about the place. 3. ______ Learning a little about the culture of the country will help you understand the people. Learning a few words of another language can also help you make new friends. You can search for the information online. By the way, a map is necessary for you in case you get lost.
4. ______ You can help the local people a lot by staying in local hotels and eating in local restaurants. This means that your money will go to the local people, rather than to a large international company. You can also try to reduce the pollution you cause.
Keep a good memory for your holiday. You don't want to forget your holiday. 5. ______ You can show them to friends, or just use them to remember all the good times you had!
根据短文内容,从下面五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。
A.So it is important to get organized.
B.Here are some tips to make sure you enjoy your holidays.
C.Help the local people.
D.Write down interesting things about your holiday.
E.Know about the place you are going to visit.
答案:
1. B 根据下文的几点建议可知,此处需要一个句子引起下文,选项B“这里有一些建议以确保你享受你的假期。”符合语境。2. A 根据“Get organized.”可知,此段讲述有条理的必要性,选项A“所以有条理是很重要的。”符合语境。3. E 根据“Do some research about the place.”可知,此段讲述旅游前需要了解要去的地方,选项E“了解你要去参观的地方。”符合语境。4. C 根据“You can help the local people a lot by staying in local hotels and eating in local restaurants.”可知,建议帮助当地人,选项C“帮助当地人”符合语境。5. D 根据“You can show them to friends, or just use them to remember all the good times you had!”可知,记录有趣的事情,然后与朋友分享,选项D“写下你假期中有趣的事情。”符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看