2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
一、阅读理解。
A
Everyone knows that exercise is important. We all need to exercise. Doctors say it is good for us. It makes our heart and body strong. Children who often exercise are more clever. This means they do better in tests and schoolwork than those who don't exercise. There are many ways to exercise.
You can walk, run, swim, skate or play ball games. Make sure you exercise in the following ways. You need to like what you're doing. Exercise enough but not too much. It's best to exercise twice each week. Thirty minutes each time is enough. Try all kinds of things until you find the sports that are right for you.
You can exercise at fitness centres (健身中心). They have a lot of equipment (设备) there. The equipment will help exercise your arms, legs and other parts of your body to make you fit. Some people buy equipment for their homes. But it is very expensive.
Exercise can be fun. Friends can exercise together at a fitness centre, or they can play sports together. How do you exercise?
1. Which of the following sports is not mentioned in the passage?
A. Jogging.
B. Running.
C. Walking.
D. Swimming.
2. Where can we exercise according to the passage?
A. In the school.
B. In the office.
C. At fitness centres.
D. On the playground.
3. Which of the following is not true?
A. It is best to exercise at least five times every week.
B. Children who often play sports do better in the schoolwork.
C. Some people buy equipment for their homes, but it's very expensive.
D. Try all kinds of things until you find the sports that are right for you.
4. What's the best title for the passage?
A. Work hard
B. Let's exercise
C. Get enough sleep
D. Make more friends
A
Everyone knows that exercise is important. We all need to exercise. Doctors say it is good for us. It makes our heart and body strong. Children who often exercise are more clever. This means they do better in tests and schoolwork than those who don't exercise. There are many ways to exercise.
You can walk, run, swim, skate or play ball games. Make sure you exercise in the following ways. You need to like what you're doing. Exercise enough but not too much. It's best to exercise twice each week. Thirty minutes each time is enough. Try all kinds of things until you find the sports that are right for you.
You can exercise at fitness centres (健身中心). They have a lot of equipment (设备) there. The equipment will help exercise your arms, legs and other parts of your body to make you fit. Some people buy equipment for their homes. But it is very expensive.
Exercise can be fun. Friends can exercise together at a fitness centre, or they can play sports together. How do you exercise?
1. Which of the following sports is not mentioned in the passage?
A. Jogging.
B. Running.
C. Walking.
D. Swimming.
2. Where can we exercise according to the passage?
A. In the school.
B. In the office.
C. At fitness centres.
D. On the playground.
3. Which of the following is not true?
A. It is best to exercise at least five times every week.
B. Children who often play sports do better in the schoolwork.
C. Some people buy equipment for their homes, but it's very expensive.
D. Try all kinds of things until you find the sports that are right for you.
4. What's the best title for the passage?
A. Work hard
B. Let's exercise
C. Get enough sleep
D. Make more friends
答案:
A. 1. A 细节理解题。根据“You can walk, run, swim, skate or play ball games.”可知,文中没有提到慢跑。
2. C 细节理解题。根据“You can exercise at fitness centres.”可知,可以在健身中心锻炼。
3. A 细节理解题。根据“It's best to exercise twice each week.”可知,最好每周锻炼两次,A 选项表述错误。
4. B 标题概括题。通读全文可知,本文主要介绍了锻炼的好处和方式,目的是让人们锻炼起来,所以 B 选项符合文意。
2. C 细节理解题。根据“You can exercise at fitness centres.”可知,可以在健身中心锻炼。
3. A 细节理解题。根据“It's best to exercise twice each week.”可知,最好每周锻炼两次,A 选项表述错误。
4. B 标题概括题。通读全文可知,本文主要介绍了锻炼的好处和方式,目的是让人们锻炼起来,所以 B 选项符合文意。
B

Look at the photo! It comes from a video made by Sora, a cool AI model from OpenAI. It can turn your words into videos. Just tell Sora your ideas, and then it will make a video right before your eyes! Sounds wonderful, right?
Why is it good? First, videos made by Sora look good on both computers and phones. Second, Sora can make a video with lots of people doing different things. What's more, it knows how things should look in our life.
How does it make a video? First, Sora watches many videos. Then it learns from them by breaking (拆分) them into very small sections. After that, it uses the sections to make a new video. The new video is very messy at first—you can't tell what is in it. Last, Sora makes the video look good and beautiful.
Is it good enough? Sometimes Sora may find it hard to know about "busy" pictures. In a video made by Sora, a grandma blows the candles on a birthday cake, but the flame (火焰) doesn't move. And Sora cannot tell "left" from "right". When you ask Sora to let a man in the video turn right at the next crossing, it may let him turn left. We are now working hard to make it better.
5. What is Sora according to the passage?
A. It's a messy video.
B. It's a cool AI model.
C. It's a word from ChatGPT.
D. It's a photo from OpenAI.
6. How many steps are there in Sora's video creation process?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
7. 新考法 篇章结构 What is the structure of the passage?

8. What's the writer's attitude to Sora?
A. Bored.
B. Hopeful.
C. Afraid.
D. Careful.
Look at the photo! It comes from a video made by Sora, a cool AI model from OpenAI. It can turn your words into videos. Just tell Sora your ideas, and then it will make a video right before your eyes! Sounds wonderful, right?
Why is it good? First, videos made by Sora look good on both computers and phones. Second, Sora can make a video with lots of people doing different things. What's more, it knows how things should look in our life.
How does it make a video? First, Sora watches many videos. Then it learns from them by breaking (拆分) them into very small sections. After that, it uses the sections to make a new video. The new video is very messy at first—you can't tell what is in it. Last, Sora makes the video look good and beautiful.
Is it good enough? Sometimes Sora may find it hard to know about "busy" pictures. In a video made by Sora, a grandma blows the candles on a birthday cake, but the flame (火焰) doesn't move. And Sora cannot tell "left" from "right". When you ask Sora to let a man in the video turn right at the next crossing, it may let him turn left. We are now working hard to make it better.
5. What is Sora according to the passage?
A. It's a messy video.
B. It's a cool AI model.
C. It's a word from ChatGPT.
D. It's a photo from OpenAI.
6. How many steps are there in Sora's video creation process?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
D. Five.
7. 新考法 篇章结构 What is the structure of the passage?
8. What's the writer's attitude to Sora?
A. Bored.
B. Hopeful.
C. Afraid.
D. Careful.
答案:
5. B 细节理解题。根据第一段中“It comes from a video made by Sora, a cool AI model from OpenAI.”可知,Sora 是一个很酷的人工智能模型。
6. C 推理判断题。根据第三段中“First, Sora watches many videos.”“Then it learns from them by breaking them into very small sections.”“After that, it uses the sections to make a new video. The new video is very messy at first—you can't tell what is in it.”和“Last, Sora makes the video look good and beautiful.”可知,Sora 制作一个新的视频有四个步骤。
7. C 篇章结构题。第一段介绍 Sora 引出主题;第二段和第三段介绍了 Sora 的优点及原理;第四段介绍了它存在的一些问题。所以 C 项符合文章结构。
8. B 推理判断题。根据最后一段中“We are now working hard to make it better.”可知,作者对 Sora 充满希望。
6. C 推理判断题。根据第三段中“First, Sora watches many videos.”“Then it learns from them by breaking them into very small sections.”“After that, it uses the sections to make a new video. The new video is very messy at first—you can't tell what is in it.”和“Last, Sora makes the video look good and beautiful.”可知,Sora 制作一个新的视频有四个步骤。
7. C 篇章结构题。第一段介绍 Sora 引出主题;第二段和第三段介绍了 Sora 的优点及原理;第四段介绍了它存在的一些问题。所以 C 项符合文章结构。
8. B 推理判断题。根据最后一段中“We are now working hard to make it better.”可知,作者对 Sora 充满希望。
查看更多完整答案,请扫码查看