2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典暑期升级训练七年级英语人教版》

一、完形填空。
Timmy and Dusty were two dogs. Timmy was kind. But Dusty was rough (粗暴的). He often bit other dogs.
Dusty's owner, Mr. Green, was 1 with him. He tried some ways to teach Dusty to be kind, but Dusty never 2. One day, the owner had an idea. He hung a big bell on Dusty's neck. When Dusty went somewhere, the bell rang. It was a way to 3 other dogs to be careful of Dusty.
Dusty didn't know about Mr. Green's idea. He thought the bell was his prize. He was 4 and often showed off his bell.
One day, he met Timmy. He said to Timmy, “Look at my 5. My owner gave it to me 6 I was strong and brave.”
Timmy 7 Dusty and laughed. Then he said, “It is not a prize. It is a way to warn other dogs to keep away 8 you. It also means that you don't have any 9.”
After Dusty knew about the truth, he felt sorry and 10 to make a change. Finally, he became a kind dog. Mr. Green was happy to know about Dusty's change.
1. A. happy B. angry C. pleased D. excited
2. A. chose B. changed C. broke D. checked
3. A. accept B. let C. warn D. make
4. A. proud B. sad C. bored D. tired
5. A. prize B. note C. price D. toy
6. A. although B. but C. because D. so
7. A. looked up B. looked for C. looked after D. looked at
8. A. for B. at C. from D. to
9. A. brothers B. parents C. friends D. sisters
10. A. hated B. refused C. pretended D. decided
答案: 一、1. B 根据“But Dusty was rough. He often bit other dogs.”可知,主人对他的这种行为感到很生气。
2. B choose选择;change改变;break打破;check检查。根据“He tried some ways to teach Dusty to be kind, but Dusty never...”可知,前后构成转折,虽然主人尝试一些方法来教他变得善良,但是他没有任何改变。
3. C accept接受;let让,允许;warn警告;make制造。根据“It is a way to warn other dogs to keep away...”可知,此处是警告其他狗要当心杜史迪。
4. A proud自豪的,骄傲的;sad伤心的;bored无聊的;tired累的。根据“He thought the bell was his prize.”可知,他认为铃铛是主人给他的奖品,所以他感到很骄傲。
5. A prize奖品;note笔记;price价格;toy玩具。根据“He thought the bell was his prize.”可知,他让提米看他的奖品。
6. C although虽然;but但是;because因为;so所以。分析句子结构可知,I was strong and brave是My owner gave it to me的原因,所以用because引导原因状语从句。
7. D look up向上看;look for寻找;look after照顾;look at看。根据“Look at my prize.”可知,此处指提米看着杜史迪。
8. C 根据keep away可知,此处是keep away from,表示警告其他狗远离他。
9. C 根据“It is a way to warn other dogs to keep away from you.”可知,其他狗都远离杜史迪,所以他没有朋友。
10. D hate憎恨;refuse拒绝;pretend假装;decide决定。根据“After Dusty knew about the truth, he felt sorry...”和“Finally, he became a kind dog.”可知,他得知真相以后决定改变自己。
二、阅读理解。
Numbers are not just numbers. They have some other meanings. Let's see some of the lucky numbers in the world.
As for the number 3, people in Sweden think all good things come in threes. But people in Japan don't think so. They don't like to take photos when there are only 3 people. They think something bad will happen to the one in the middle.
Chinese people don't like the number 4 because it sounds like the word for “death” in Chinese. But people in Australia love this number. They think four is the top pick for them to get new phone numbers or room numbers.
In China, people think the number 6 means everything goes well. During the Spring Festival, many parents give 666 yuan to their children as lucky money. But the number 6 is not welcome in most English speaking countries like the UK or the US. So it's not good to use 666 when you talk with your friends from the UK or the US.
In my opinion, lucky numbers are just for fun. If some numbers make you feel lucky, just use them as you like. But remember to work hard at the same time. I think the hard work can always bring people good luck, not only the numbers themselves.
1. What do the underlined words “the top pick” mean in Paragraph 3?
A. The last one. B. The best one. C. The same one. D. The big one.
2. Where is the number 6 not welcome?
A. In China. B. In Norway. C. In Japan. D. In America.
3. What's the writer's idea about lucky numbers?
A. With lucky numbers, everything can go well.
B. Everyone should have his lucky numbers.
C. With lucky numbers, people also need to work hard.
D. Good luck only comes from lucky numbers.
4. What can be the best title for the text?
A. The lucky numbers around the world
B. The countries around the world
C. The importance of numbers
D. The history of numbers
答案: 二、1. B 词义猜测题。根据“But people in Australia love this number. They think four is the top pick for them to get new phone numbers or room numbers.”可知,澳大利亚人喜欢数字4,所以他们认为数字4是他们获得新电话号码或房间号码的首选。故画线部分the top pick意为“首选”,此处与the best one同义。
2. D 细节理解题。根据“But the number 6 is not welcome in most English speaking countries like the UK or the US.”可知,在大多数说英语的国家,如英国和美国,数字6并不受欢迎。
3. C 细节理解题。根据最后一段可知,作者认为,保留你认为会给你带来好运的数字的同时,仍要不忘继续努力工作。
4. A 标题概括题。文章主要讲述了不同国家对于不同数字的看法,有的数字被认为是幸运的,有的不是,文章围绕世界各国的幸运数字展开。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭