第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
A
Where Do Bees Live?
Bees can live all over the world except(除了) in very cold places. Some bees live in groups and others live by themselves.
What Do Bees Look Like?
Bees have four wings. They can fly very fast with their wings working together. Only female(雌性的) bees have stingers. They use their stingers to protect(保护) themselves.

What Are Fun Things About Bees?
●Three fourths of the world's flowering plants need bees to grow.
●There are about 20,000 different kinds of bees all over the world.
●Bees work hard all day. There's a queen(女王) bee in the family. She is the biggest bee in the family and helps keep the order of the bee family. Her main(主要的) job is laying eggs. Usually, she has about 150,000 eggs in her life.
() 1. Where can we find bees in the picture?

A. bc
B. ab
C. ac
() 2. In which of the following situations(情景) should a bee use its stinger?
A. When a playful boy is trying to kill the bee.
B. When the bee is looking for food in a beautiful flower.
C. When the bee needs to talk with the queen bee in the family.
() 3. What is the queen bee's work?
A. Laying eggs.
B. Looking for food.
C. Helping flowers grow.
() 4. What can we know about the bees?
A. There are about 20,000 kinds of worker bees.
B. Bees can fly fast because their wings are strong and big.
C. Bees usually act as a helper in the growth of flowering plants.
() 5. In which part of a magazine(杂志) can we see the passage?
A. Plants.
B. Insects.
C. Weather.
Where Do Bees Live?
Bees can live all over the world except(除了) in very cold places. Some bees live in groups and others live by themselves.
What Do Bees Look Like?
Bees have four wings. They can fly very fast with their wings working together. Only female(雌性的) bees have stingers. They use their stingers to protect(保护) themselves.
What Are Fun Things About Bees?
●Three fourths of the world's flowering plants need bees to grow.
●There are about 20,000 different kinds of bees all over the world.
●Bees work hard all day. There's a queen(女王) bee in the family. She is the biggest bee in the family and helps keep the order of the bee family. Her main(主要的) job is laying eggs. Usually, she has about 150,000 eggs in her life.
() 1. Where can we find bees in the picture?
A. bc
B. ab
C. ac
() 2. In which of the following situations(情景) should a bee use its stinger?
A. When a playful boy is trying to kill the bee.
B. When the bee is looking for food in a beautiful flower.
C. When the bee needs to talk with the queen bee in the family.
() 3. What is the queen bee's work?
A. Laying eggs.
B. Looking for food.
C. Helping flowers grow.
() 4. What can we know about the bees?
A. There are about 20,000 kinds of worker bees.
B. Bees can fly fast because their wings are strong and big.
C. Bees usually act as a helper in the growth of flowering plants.
() 5. In which part of a magazine(杂志) can we see the passage?
A. Plants.
B. Insects.
C. Weather.
答案:
1. 细节理解题。根据“Bees can live all over the world except in very cold places.”可知蜜蜂除了在非常寒冷的地方,世界各地都能生存。图中$b$处是南极,属于非常寒冷的地方,没有蜜蜂;$a$和$c$处不是寒冷之地,有蜜蜂。
2. 细节理解题。根据“Only female bees have stingers. They use their stingers to protect themselves.”可知蜜蜂用刺是为了保护自己。A选项中顽皮男孩要杀死蜜蜂,蜜蜂会用刺保护自己;B选项蜜蜂在花中找食物,不需要用刺;C选项蜜蜂和蜂王交流,不需要用刺。
3. 细节理解题。根据“Her main job is laying eggs.”可知蜂王的主要工作是产卵。
4. 细节理解题。A选项文中说的是大约有$20000$种不同种类的蜜蜂,不是工蜂;B选项文中说蜜蜂能飞快是因为翅膀一起工作,不是因为翅膀强壮和大;C选项根据“Three fourths of the world's flowering plants need bees to grow.”可知蜜蜂通常在开花植物的生长中起帮助作用。
5. 推理判断题。文章主要介绍的是蜜蜂,蜜蜂属于昆虫,所以会在杂志的昆虫部分看到。
1. C
2. A
3. A
4. C
5. B
2. 细节理解题。根据“Only female bees have stingers. They use their stingers to protect themselves.”可知蜜蜂用刺是为了保护自己。A选项中顽皮男孩要杀死蜜蜂,蜜蜂会用刺保护自己;B选项蜜蜂在花中找食物,不需要用刺;C选项蜜蜂和蜂王交流,不需要用刺。
3. 细节理解题。根据“Her main job is laying eggs.”可知蜂王的主要工作是产卵。
4. 细节理解题。A选项文中说的是大约有$20000$种不同种类的蜜蜂,不是工蜂;B选项文中说蜜蜂能飞快是因为翅膀一起工作,不是因为翅膀强壮和大;C选项根据“Three fourths of the world's flowering plants need bees to grow.”可知蜜蜂通常在开花植物的生长中起帮助作用。
5. 推理判断题。文章主要介绍的是蜜蜂,蜜蜂属于昆虫,所以会在杂志的昆虫部分看到。
1. C
2. A
3. A
4. C
5. B
查看更多完整答案,请扫码查看