2025年零失误分层训练高中英语必修第一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年零失误分层训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年零失误分层训练高中英语必修第一册外研版》

II.七选五阅读
An endangered species is a group of animals that could soon become extinct.  1  Many species are nearly extinct and could disappear off the face of the earth very soon if we don't do anything to save them.There are many reasonsS why species become endangered.
Habitat destruction is the main reason why animals become endangered and this happens in two ways.When humans move to a new area,the animals' habitat is destroyed and there is nowhere for them to live and nothing to eat because humans cut down trees and build houses and farms.  2  Chemicals in rivers and poisons on farms cause the destruction of animals'homes and food supplies.
  3  Animals have been brought to the edge of extinction because they are killed for their highly−valued meat,fur,bones or skin,or just for sport.Overfishing has resulted in many
large sea creatures like whales and sharks becoming endangered speciesS.
So what can individuals and governments do to protect endangered species?We should take care not to pollute natural areas,and farmers or companies who destroy animal habitats should face severe financial penalties.   4 Governments can hellp,too,by making it against the law to hunt,fish or trade in endangered species. 5

A.Animal habitats are also destroyed because of pollution.
B.Endangered species are also the result off hunting and fishing.
C.Eventtually,all the creatures on earth will enjoy being together.
D.Recent changes,however,have hellped to improve the situation.
E.The public can help out by refusing to buy any products made of these animals’body parts.
F.Extinction happens when the last of the species has died out and there will be no more.
G.If we all cooperate and take these steps,we will protectt these animals for future generations.
答案: II. [文章大意] 本文是一篇说明文。文章主要介绍了导致物种濒危的几点原因以及个人和政府为了保护濒危物种可以采取哪些措施。
1. F [提示:分析第一段内容,结合空前“An endangered species is a group of animals that could soon become extinct.”可知,第一段主要讲述了什么是濒危物种。F项介绍了物种的灭绝是如何发生的,承接上文,故选F。]
2. A [提示:根据段首句可知,本段主要介绍的是动物栖息地被破坏的两种方式。空后句意为“河流中的化学物质和农场里的毒物会破坏动物的家园和食物供应。”,故选A。]
3. B [提示:空处为本段主旨句。本段主要讲的是人类的过度捕杀是造成物种濒危的原因之一,故选B。]
4. E [提示:根据空前内容可知,空处主要讲述如何保护濒危动物,故选E。]
5. G [提示:空格位于段落的最后一句,由本段主旨句“So what can individuals and governments do to protect endangered species?”可知,本段讲述的是个人和政府为了保护濒危物种可以采取哪些措施,故选G。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭