2025年零失误分层训练高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年零失误分层训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
1.阅读理解
There is new hope for the future of a population of endangered butterflies in the
American state of California.Last year,a count of the orange−and−black Western monarchs reached a record low of aboutt1,900.But this year,butterfly counters are reporting tens of thousands more Western monarchs.
The insects live along California's central
coast in winter.The non−profit science group Xerces Society for Invertebrate Conservattion carries out the official study every year.It just opened the first period of this year's count on November13.But it says early reports are positive.
Sarina Jepsen is director of Endangered Species at Xerces Societty.She says volunteer counters have reported the presence of as many as 50,000monarchs in the last few weeks.Jepsen says the finding is“...nott a recovery,but we're really optimistic and just really glad that there aremonarchs here and that gives us a bit of time to work toward the recovery of the Western monarch migration."
In the1980s,millions of Western monarchs gathered in trees from northern California down to Western Mexico.Now,their wintering sites are mostly on California's central coast.
Western monarch butterflies travel south from the Pacific Northwest to California each winter.They return to the same places and even the same trees,where they gather.The monarchs usually arrive in California at the beginning of November.They spread across the country once warmer weather arrives in March.
The Western monarch butterfly population has decreased by more than99per cent since the 1980s.Scientists do not know why the population increased this year.But Jepsen says it is likely a combination of reasons, including better conditions on their breeding grounds(繁殖地).Pacific Grove,California,known as“Buttterfly Town,USA”,has worked for years to help the decreasing monarch population.The city holds a parade to celebrate the butterflies every October.It also bans human interference with the monarchs.The crime carries a$1,000fine.
Monarch butterflies lack state and federal legal protection that could keep their habitats
from being destroyed.Last year,the butterflies failed to gain federal protection.But the insects are now among the candidates for listing under the Federal Endangered Species Act.
1.What is probably the main idea of the passage?
A.Monarch butterflies migrated to Western Mexico in the winter.
B.An official study was carried out to protect monarch butterflies.
C.The population of monarch butterflies is rising in California.
D.People have raised awareness of protecting monarch butterflies.
2.Where do the monarch buttterflies live in winter now?
A.Northern California.
B.Central coast in California.
C.Western Mexico.
D.Across the country.
3.What can we learn from the passage?
A.Celebrations are held to celebrate the monarchs.
B.Humans should help monarchs with their migration.
C.Better conditions along the migration route have been provided.
D.Scientists have known the reasons for monarchs' increasing popullation.
4.What needs to be done according to the passage?
A.More human activities need to be involved.
B.Relative state and federal laws need to be passed.
C.Federal Endangered Species Act needs to be improved.
D.The habitats of monarch butterflies need to be enlarged.
There is new hope for the future of a population of endangered butterflies in the
American state of California.Last year,a count of the orange−and−black Western monarchs reached a record low of aboutt1,900.But this year,butterfly counters are reporting tens of thousands more Western monarchs.
The insects live along California's central
coast in winter.The non−profit science group Xerces Society for Invertebrate Conservattion carries out the official study every year.It just opened the first period of this year's count on November13.But it says early reports are positive.
Sarina Jepsen is director of Endangered Species at Xerces Societty.She says volunteer counters have reported the presence of as many as 50,000monarchs in the last few weeks.Jepsen says the finding is“...nott a recovery,but we're really optimistic and just really glad that there aremonarchs here and that gives us a bit of time to work toward the recovery of the Western monarch migration."
In the1980s,millions of Western monarchs gathered in trees from northern California down to Western Mexico.Now,their wintering sites are mostly on California's central coast.
Western monarch butterflies travel south from the Pacific Northwest to California each winter.They return to the same places and even the same trees,where they gather.The monarchs usually arrive in California at the beginning of November.They spread across the country once warmer weather arrives in March.
The Western monarch butterfly population has decreased by more than99per cent since the 1980s.Scientists do not know why the population increased this year.But Jepsen says it is likely a combination of reasons, including better conditions on their breeding grounds(繁殖地).Pacific Grove,California,known as“Buttterfly Town,USA”,has worked for years to help the decreasing monarch population.The city holds a parade to celebrate the butterflies every October.It also bans human interference with the monarchs.The crime carries a$1,000fine.
Monarch butterflies lack state and federal legal protection that could keep their habitats
from being destroyed.Last year,the butterflies failed to gain federal protection.But the insects are now among the candidates for listing under the Federal Endangered Species Act.
1.What is probably the main idea of the passage?
A.Monarch butterflies migrated to Western Mexico in the winter.
B.An official study was carried out to protect monarch butterflies.
C.The population of monarch butterflies is rising in California.
D.People have raised awareness of protecting monarch butterflies.
2.Where do the monarch buttterflies live in winter now?
A.Northern California.
B.Central coast in California.
C.Western Mexico.
D.Across the country.
3.What can we learn from the passage?
A.Celebrations are held to celebrate the monarchs.
B.Humans should help monarchs with their migration.
C.Better conditions along the migration route have been provided.
D.Scientists have known the reasons for monarchs' increasing popullation.
4.What needs to be done according to the passage?
A.More human activities need to be involved.
B.Relative state and federal laws need to be passed.
C.Federal Endangered Species Act needs to be improved.
D.The habitats of monarch butterflies need to be enlarged.
答案:
[文章大意] 本文是一篇说明文。文章介绍了美国加利福尼亚州的黑脉金斑蝶数量正在增加,但是还需要相关法律来保护这种濒临灭绝的物种。
1.C[提示:主旨大意题。根据第一段可知,文章主要介绍了加利福尼亚的黑脉金斑蝶数量正在增加,故选C。] 2.B[提示:细节理解题。根据第四段可知,黑脉金斑蝶现在冬天住在加利福尼亚州的中央海岸,故选B。] 3.A[提示:细节理解题。根据倒数第二段倒数第三、四句可知,当地举办游行活动来为黑脉金斑蝶庆祝,故选A。] 4.B[提示:细节理解题。根据最后一段可知,黑脉金斑蝶缺乏州和联邦的法律保护,因此无法保证它们的栖息地不被破坏。去年黑脉金斑蝶没能得到联邦政府的保护。但是根据《联邦濒危物种法案》,这种昆虫现在已被列入候选。由此可知,相关的州和联邦法律需要被通过,故选B。]
1.C[提示:主旨大意题。根据第一段可知,文章主要介绍了加利福尼亚的黑脉金斑蝶数量正在增加,故选C。] 2.B[提示:细节理解题。根据第四段可知,黑脉金斑蝶现在冬天住在加利福尼亚州的中央海岸,故选B。] 3.A[提示:细节理解题。根据倒数第二段倒数第三、四句可知,当地举办游行活动来为黑脉金斑蝶庆祝,故选A。] 4.B[提示:细节理解题。根据最后一段可知,黑脉金斑蝶缺乏州和联邦的法律保护,因此无法保证它们的栖息地不被破坏。去年黑脉金斑蝶没能得到联邦政府的保护。但是根据《联邦濒危物种法案》,这种昆虫现在已被列入候选。由此可知,相关的州和联邦法律需要被通过,故选B。]
查看更多完整答案,请扫码查看