2025年零失误分层训练高中英语必修第一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年零失误分层训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年零失误分层训练高中英语必修第一册外研版》

V.根据教材原句仿写句子
1.What if the only way of gettting news from faraway friends was writing letters that took ages to be delivered?(教材P50)
[仿]老师停了一下,然后继续说:“如果你犯了错会怎样?”
 The teacher paused,and then continued,______________________________?”
2.Thanks to advances in technology,how we make friends and communicate with them has changed significantly.(教材P50)
[仿]我们如何增加产量仍然是个问题。
 ______________________________remains a problem.
3.Whatever our hobbies,the Internet can connect us with others who also enjoy doing them,...(教材P51)
[仿]充分利用发生在你身上的一切,因为每一次经历中都有可以学习的东西。
 Make full use of________________________,for there is something to learn from every experience.
4.Although technology has changed the way we acquire friends,the meaning of friendship and our longing for friends remain the same.(教材P52)
[仿]尽管第一次去英国旅行是令人兴奋的,但新的和不同的风俗习惯可能是令人困惑的。
______________________________,new and different customs can be confusing.
5.As Aristotle said,no one would choose to live without friends,even if he had all other goods.(教材P52)
[仿]即使我们能负担得起,我们也不会出国度假。
______________________________,we wouldn't go abroad for our vacation.
答案: 1. What if you make a mistake 2. How we increase our production 3. whatever happens to you 4. Although going on a trip to the UK for the first time is exciting 5. Even if we could afford it
I.阅读理解
Girls tend to get sad. If your friend is feeling blue and calls you, what will you do? Here are some tips on how you can make her smile again.

Listen to her. When people feel sad, they often have the feeling of needing to be heard. So, listen carefully to what she is saying and do nothing else. Your friend will surely thank you for being the shoulder she can cry on.

Once you are done with listening, you can offer some advice or remain silent and let her feel everything and let it all out by crying. As a friend, you might think you ought to give her some advice. But if you have no idea about what to say, just remain silent and be there for her.

In order to be able to help your friend in need, don't be sad yourself. How can you help your friend when you are also feeling down?

A hug can make a difference in the world. It makes you feel warm and special. A hug makes you feel safe. So give your friend a hug when she needs it the most.

Spend more time with your friend who wants to be happy. Do things together like washing dishes, cleaning, or going out for fun. The more time you spend together, the stronger your friendship will become.

Sometimes, it is much better that you avoid a crying friend in your life. But by doing so, you are also distancing your friend and will make her wonder if you are her true friend. If you are there when she needs you, your friendship will be much stronger.

1. The writer wrote this passage mainly to tell us ________.
A. why girls can easily get sad
B. what to do when we are sad
C. how to make new friends with girls
D. how to make a sad female friend happy

2. When a female friend is sad, what should we do?
A. We should ask her why she feels sad.
B. We should say something nice to her.
C. We should spend time listening to her.
D. We should give her some good advice.

3. What can we learn from the passage?
A. Hugging a sad friend can make you feel warm.
B. Your sad friend may feel much better if you are sad.
C. It's not a good idea to be silent facing a sad friend.
D. Giving a hug to a sad friend is very helpful.

4. In Paragraph 6, what suggestions does the writer offer?
A. We should spend more time with our friends.
B. We should help our friends with their housework.
C. We ought to spend time with our friends every day.
D. We ought to ask our friends to take part in activities.
答案: 1.D[提示:推理判断题。根据第一段可知,这篇文章主要是为了告诉我们如何让悲伤的女性朋友快乐起来,故选D。] 2.C[提示:细节理解题。根据第二段中“Listen to her. When people feel sad, they often have the feeling of needing to be heard. So, listen carefully to what she is saying and do nothing else.”可知,当女性朋友伤心时我们应该花时间听她说话,故选C。] 3.D[提示:细节理解题。根据第五段可知,给悲伤的朋友一个拥抱是很有帮助的,故选D。] 4.A[提示:细节理解题。根据第六段可知,本段中作者建议我们应该花更多的时间和朋友在一起,故选A。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭