2025年新坐标名题汇高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新坐标名题汇高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第82页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
B
As a primary school kid, Armand almost grew up at the campsite with his family. Every holiday, they’d spend a month and a half camping at Leentjiesklip in Langebaan. This is where Armand developed his love for camping. With this camping seed planted so early, he was always curious to explore other places.
Three years after graduating from school, Armand bought his first bakkie(箱式轻便货车). Besides camping, Armand also enjoys driving through scenic landscapes. He does this regularly to satisfy his desire to be in nature.
His love of nature means he avoids busy places and settles down in quieter places. However, he doesn’t mind if he comes across someone out in the middle of nowhere; they’re likely to share the same interests.
Verneukpan, now one of Armand’s favourite camping sites, was next on the schedule—a route that would finally take him past Augrabies, Vioolsdrif, the Richtersveld and Port Nolloth. Armand’s journeys aren’t carefully planned. He simply sets daily goals and refuses the usual routes. “Nothing stops you from hitting the road nice and early. Explore the world and enrich your journey instead of following a preplanned route.”
Although Armand mostly camps alone, he’s not completely alone. His sheepdog, Buks, goes along. Buks, Armand’s campsite commander, has a specially-fitted seat on the back seat of the bakkie. When Armand arrives at his destination for the day, he grabs a beer and takes a walk with Buks to explore the surroundings. The camping chairs follow, and then Armand takes in the scenery. “Camping in nature is the perfect escape because it provides peace while refreshing your soul,” says Armand.
4. What made Armand fall in love with camping?
A. His wonderful primary school time.
B. The seed he planted at the campsite as a kid.
C. His curiosity to explore other amazing places.
D. The great camping experiences with his family.
5. What does the underlined word “this” in Paragraph 2 refer to?
A. Going camping.
B. Buying the bakkie.
C. Graduating from school.
D. Driving through scenic landscapes.
6. Which of the following can best describe Armand?
A. Quiet and organised.
B. Peaceful and careful.
C. Curious and courageous.
D. Helpful and interesting.
7. What might be the best title for the passage?
A. Armand’s New Life
B. Armand’s Love for Camping
C. Armand’s Adventures
D. Armand’s Camping with Family
As a primary school kid, Armand almost grew up at the campsite with his family. Every holiday, they’d spend a month and a half camping at Leentjiesklip in Langebaan. This is where Armand developed his love for camping. With this camping seed planted so early, he was always curious to explore other places.
Three years after graduating from school, Armand bought his first bakkie(箱式轻便货车). Besides camping, Armand also enjoys driving through scenic landscapes. He does this regularly to satisfy his desire to be in nature.
His love of nature means he avoids busy places and settles down in quieter places. However, he doesn’t mind if he comes across someone out in the middle of nowhere; they’re likely to share the same interests.
Verneukpan, now one of Armand’s favourite camping sites, was next on the schedule—a route that would finally take him past Augrabies, Vioolsdrif, the Richtersveld and Port Nolloth. Armand’s journeys aren’t carefully planned. He simply sets daily goals and refuses the usual routes. “Nothing stops you from hitting the road nice and early. Explore the world and enrich your journey instead of following a preplanned route.”
Although Armand mostly camps alone, he’s not completely alone. His sheepdog, Buks, goes along. Buks, Armand’s campsite commander, has a specially-fitted seat on the back seat of the bakkie. When Armand arrives at his destination for the day, he grabs a beer and takes a walk with Buks to explore the surroundings. The camping chairs follow, and then Armand takes in the scenery. “Camping in nature is the perfect escape because it provides peace while refreshing your soul,” says Armand.
4. What made Armand fall in love with camping?
A. His wonderful primary school time.
B. The seed he planted at the campsite as a kid.
C. His curiosity to explore other amazing places.
D. The great camping experiences with his family.
5. What does the underlined word “this” in Paragraph 2 refer to?
A. Going camping.
B. Buying the bakkie.
C. Graduating from school.
D. Driving through scenic landscapes.
6. Which of the following can best describe Armand?
A. Quiet and organised.
B. Peaceful and careful.
C. Curious and courageous.
D. Helpful and interesting.
7. What might be the best title for the passage?
A. Armand’s New Life
B. Armand’s Love for Camping
C. Armand’s Adventures
D. Armand’s Camping with Family
答案:
【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Armand对露营的热爱及其露营经历。
4 D 细节理解题。根据第一段中的“Every holiday, they’d spend a month and a half camping at Leentjiesklip in Langebaan. This is where Armand developed his love for camping.”可知,与家人一起露营的美好经历让Armand爱上了露营。故选D。
5 D 代词指代题。根据第二段中的“Besides camping, Armand also enjoys driving through scenic landscapes. He does this regularly to satisfy his desire to be in nature.”可知,this指代的是前文提到的“driving through scenic landscapes”。故选D。
6 C 推理判断题。根据第一段中的“With this camping seed planted so early, he was always curious to explore other places.”可知,Armand是好奇的;再根据第四段中的“Armand’s journeys aren’t carefully planned. He simply sets daily goals and refuses the usual routes.”可知,Armand是勇敢的。所以Armand可以被描述为“好奇和勇敢的”。故选C。
7 B 标题归纳题。通读全文可知,文章主要讲述了Armand对露营的热爱,以及他露营的经历。所以“Armand对露营的热爱”作为文章标题最合适。故选B。
4 D 细节理解题。根据第一段中的“Every holiday, they’d spend a month and a half camping at Leentjiesklip in Langebaan. This is where Armand developed his love for camping.”可知,与家人一起露营的美好经历让Armand爱上了露营。故选D。
5 D 代词指代题。根据第二段中的“Besides camping, Armand also enjoys driving through scenic landscapes. He does this regularly to satisfy his desire to be in nature.”可知,this指代的是前文提到的“driving through scenic landscapes”。故选D。
6 C 推理判断题。根据第一段中的“With this camping seed planted so early, he was always curious to explore other places.”可知,Armand是好奇的;再根据第四段中的“Armand’s journeys aren’t carefully planned. He simply sets daily goals and refuses the usual routes.”可知,Armand是勇敢的。所以Armand可以被描述为“好奇和勇敢的”。故选C。
7 B 标题归纳题。通读全文可知,文章主要讲述了Armand对露营的热爱,以及他露营的经历。所以“Armand对露营的热爱”作为文章标题最合适。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看