2025年新坐标名题汇高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新坐标名题汇高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
D
A nutrient-rich(营养丰富) diet with few added sugars may slow rates of biological aging in women,a new research suggests. Scientists found that middle-aged women who ate more foods packed with vitamins,minerals and antioxidants(抗氧化物) had "younger-looking" cells than those who had less healthy diets. They judged whether a cell was young by looking methyl(甲基) groups,on the surface of DNA.
The pattern of these methyl groups changes as we age,which is believed to increase cellular aging. "Sugars are linked to worsened health and early disease possibly more than any other food factor," co-author Epel,a professor at the University of California,said in a statement.
Epel and her colleagues analysed food records of 342 women over three days. The team then scored each woman’s diet based on how closely it followed various established diets:While nutrient-rich diets were tied to slowed aging,added sugars seemed to control the effect.
In the study,women who consumed higher amounts of added sugars showed signs of faster cellular aging compared to others,even if they ate other healthy diet. "Added sugars" refer to sugars that are added to food during production such as those in sugared drinks and baked goods,as opposed to the naturally occurring sugars found in milk,fruits and vegetables. The new study is one of the first to demonstrate a link between added sugar consumption and cellular aging,the authors said.
The team calculated the participants’ ages by looking at the DNA methylation of cells with samples. These data showed the links between diet and cellular aging,but they were only a tip of the iceberg. In fact,more research is needed to assess how following these diets might affect aging in the long run.
12. What can we learn from the study?
A. A balanced diet is linked to people’s health.
B. A low-sugar healthy diet may delay women’s aging.
C. The sugary food has no effect on the women’s body.
D. The added sugars slow down people’s biological aging.
13. Which of the following food may make cells age faster according to Paragraph 3?
A. Pure milk. B. Chinese cabbage. C. Birthday cakes. D. Fresh watermelons.
14. How did Epel and her colleagues conduct their study?
A. By giving an example. B. By introducing a concept.
C. By making a comparison. D. By raising some questions.
15. What can be inferred from the last paragraph?
A. The study lacks further support.
B. There are data errors in the study.
C. People’s age can be changed by diet.
D. Sugary diet affects health in the long run.
A nutrient-rich(营养丰富) diet with few added sugars may slow rates of biological aging in women,a new research suggests. Scientists found that middle-aged women who ate more foods packed with vitamins,minerals and antioxidants(抗氧化物) had "younger-looking" cells than those who had less healthy diets. They judged whether a cell was young by looking methyl(甲基) groups,on the surface of DNA.
The pattern of these methyl groups changes as we age,which is believed to increase cellular aging. "Sugars are linked to worsened health and early disease possibly more than any other food factor," co-author Epel,a professor at the University of California,said in a statement.
Epel and her colleagues analysed food records of 342 women over three days. The team then scored each woman’s diet based on how closely it followed various established diets:While nutrient-rich diets were tied to slowed aging,added sugars seemed to control the effect.
In the study,women who consumed higher amounts of added sugars showed signs of faster cellular aging compared to others,even if they ate other healthy diet. "Added sugars" refer to sugars that are added to food during production such as those in sugared drinks and baked goods,as opposed to the naturally occurring sugars found in milk,fruits and vegetables. The new study is one of the first to demonstrate a link between added sugar consumption and cellular aging,the authors said.
The team calculated the participants’ ages by looking at the DNA methylation of cells with samples. These data showed the links between diet and cellular aging,but they were only a tip of the iceberg. In fact,more research is needed to assess how following these diets might affect aging in the long run.
12. What can we learn from the study?
A. A balanced diet is linked to people’s health.
B. A low-sugar healthy diet may delay women’s aging.
C. The sugary food has no effect on the women’s body.
D. The added sugars slow down people’s biological aging.
13. Which of the following food may make cells age faster according to Paragraph 3?
A. Pure milk. B. Chinese cabbage. C. Birthday cakes. D. Fresh watermelons.
14. How did Epel and her colleagues conduct their study?
A. By giving an example. B. By introducing a concept.
C. By making a comparison. D. By raising some questions.
15. What can be inferred from the last paragraph?
A. The study lacks further support.
B. There are data errors in the study.
C. People’s age can be changed by diet.
D. Sugary diet affects health in the long run.
答案:
【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一项研究发现减少添加糖的摄入有助于中年女性细胞“保持年轻”,说明低糖健康饮食对女性的影响。
12. B 细节理解题。根据第一段中的“A nutrient-rich(营养丰富)diet with few added sugars may slow rates of biological aging in women, a new research suggests.”可知,研究表明,低糖且健康的饮食可能延缓女性的衰老。故选B。
13. C 推理判断题。根据第三段中的“In the study, women who consumed higher amounts of added sugars showed signs of faster cellular aging compared to others, even if they ate other healthy diet. ‘Added sugars’ refer to sugars that...”可知,添加糖的食物,例如生日蛋糕,会使得细胞衰老更快。故选C。
14. C 细节理解题。根据第三段中的“Epel and her colleagues analysed food records of 342 women over three days. The team then scored each woman’s diet based on how closely it followed various established diets:While nutrient-rich diets were tied to slowed aging, added sugars seemed to control the effect. In the study,...”可知,Epel和同事通过比较不同饮食与细胞老化之间的关系来进行研究。故选C。
15. A 推理判断题。根据最后一段中的“These data showed the links between diet and cellular aging, but they were only a tip of the iceberg. In fact, more research is needed to assess how following these diets might affect aging in the long run.”可知,还需要进行更多的研究,由此推知,该研究缺乏进一步的支持。故选A。
12. B 细节理解题。根据第一段中的“A nutrient-rich(营养丰富)diet with few added sugars may slow rates of biological aging in women, a new research suggests.”可知,研究表明,低糖且健康的饮食可能延缓女性的衰老。故选B。
13. C 推理判断题。根据第三段中的“In the study, women who consumed higher amounts of added sugars showed signs of faster cellular aging compared to others, even if they ate other healthy diet. ‘Added sugars’ refer to sugars that...”可知,添加糖的食物,例如生日蛋糕,会使得细胞衰老更快。故选C。
14. C 细节理解题。根据第三段中的“Epel and her colleagues analysed food records of 342 women over three days. The team then scored each woman’s diet based on how closely it followed various established diets:While nutrient-rich diets were tied to slowed aging, added sugars seemed to control the effect. In the study,...”可知,Epel和同事通过比较不同饮食与细胞老化之间的关系来进行研究。故选C。
15. A 推理判断题。根据最后一段中的“These data showed the links between diet and cellular aging, but they were only a tip of the iceberg. In fact, more research is needed to assess how following these diets might affect aging in the long run.”可知,还需要进行更多的研究,由此推知,该研究缺乏进一步的支持。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看