2025年新坐标名题汇高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新坐标名题汇高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第70页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
Ⅲ. 完形填空(共15小题;每小题1分, 满分15分)
Recently, I went on my first group tour. Although I’d never considered doing one before, I’d always had someone to 21 with. One month ago, I spent a week with a(n) 22 in Havana, Cuba first. But later, my friend 23 work and I decided to see more of the country. Not wanting to do it alone, a group tour was a good 24 . I settled on a seven-day sailing trip.
It ended up being one of the most memorable travel 25 I’ve ever had, not just because of the destination. At times, it was exactly as I 26 a group tour to be. Here, I 27 my experience to help you work out whether a group tour is worth it.
Going into the tour, I’d expected couples, groups of friends and only a few solo travellers. I was surprised then to 28 that my six-person group consisted of three other solo travellers and only one couple. With such a small group and no Wi-Fi for the majority of the trip, we 29 became friends. Though we came from 30 parts of the world and all walks of life, sharing the same experiences for seven days straight made our 31 unique.
If you’re 32 about being shy or the rest of the group being unfriendly, take it easy. Group leaders will deliberately (刻意地) 33 situations to encourage friendships, pairing people they think will get along together in shared rooms or during activities. Throughout the trip, they’ll always make an effort to ensure everyone feels 34 . At the end of the day, I really found the group 35 worthwhile.
21. A. mount
B. agree
C. travel
D. communicate
22. A. volunteer
B. official
C. teacher
D. friend
23. A. cleaned up
B. adapted to
C. led to
D. went back to
24. A. choice
B. mistake
C. demand
D. job
25. A. destinations
B. plans
C. experiences
D. failures
26. A. expected
B. observed
C. rated
D. promoted
27. A. share
B. hide
C. shelter
D. hurt
28. A. request
B. find
C. track
D. regard
29. A. strictly
B. extremely
C. unluckily
D. quickly
30. A. illegal
B. extra
C. different
D. plain
31. A. description
B. relationship
C. imagination
D. dream
32. A. worried
B. excited
C. surprised
D. curious
33. A. major
B. forget
C. create
D. contact
34. A. injured
B. anxious
C. included
D. frightened
35. A. study
B. tour
C. experiment
D. debate
Recently, I went on my first group tour. Although I’d never considered doing one before, I’d always had someone to 21 with. One month ago, I spent a week with a(n) 22 in Havana, Cuba first. But later, my friend 23 work and I decided to see more of the country. Not wanting to do it alone, a group tour was a good 24 . I settled on a seven-day sailing trip.
It ended up being one of the most memorable travel 25 I’ve ever had, not just because of the destination. At times, it was exactly as I 26 a group tour to be. Here, I 27 my experience to help you work out whether a group tour is worth it.
Going into the tour, I’d expected couples, groups of friends and only a few solo travellers. I was surprised then to 28 that my six-person group consisted of three other solo travellers and only one couple. With such a small group and no Wi-Fi for the majority of the trip, we 29 became friends. Though we came from 30 parts of the world and all walks of life, sharing the same experiences for seven days straight made our 31 unique.
If you’re 32 about being shy or the rest of the group being unfriendly, take it easy. Group leaders will deliberately (刻意地) 33 situations to encourage friendships, pairing people they think will get along together in shared rooms or during activities. Throughout the trip, they’ll always make an effort to ensure everyone feels 34 . At the end of the day, I really found the group 35 worthwhile.
21. A. mount
B. agree
C. travel
D. communicate
22. A. volunteer
B. official
C. teacher
D. friend
23. A. cleaned up
B. adapted to
C. led to
D. went back to
24. A. choice
B. mistake
C. demand
D. job
25. A. destinations
B. plans
C. experiences
D. failures
26. A. expected
B. observed
C. rated
D. promoted
27. A. share
B. hide
C. shelter
D. hurt
28. A. request
B. find
C. track
D. regard
29. A. strictly
B. extremely
C. unluckily
D. quickly
30. A. illegal
B. extra
C. different
D. plain
31. A. description
B. relationship
C. imagination
D. dream
32. A. worried
B. excited
C. surprised
D. curious
33. A. major
B. forget
C. create
D. contact
34. A. injured
B. anxious
C. included
D. frightened
35. A. study
B. tour
C. experiment
D. debate
答案:
21 C 22 D 23 D 24 A 25 C 26 A 27 A 28 B 29 D 30 C 31 B 32 A 33 C 34 C 35 B
Ⅲ.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者第一次参加跟团游的难忘经历。
21.C 根据上文的“Although I’d never considered doing one before, I’d always had someone to”和下文的“One month ago, I spent a week with a(n) 22 in Havana, Cuba first. But later, my friend 23 work”可知,一个月前,作者和朋友去旅行,所以此处指虽然作者以前从未想过要参加旅行团,但作者总是有旅行的伙伴,总是有人一起旅行。故选C。
22.D 根据下文的“But later, my friend 23 work”可知,此处指作者之前是和一个朋友一起待了一周。故选D。
23.D 根据下文的“Not wanting to do it alone”可知,作者的朋友回去工作了,作者决定去看看这个国家的更多地方,但是不想一个人去。故选D。
24.A 根据上文的“I decided to see more of the country. Not wanting to do it alone, a group tour was a good”可知,作者不想一个人旅行,所以团体旅游对他来说是一个很好的选择。故选A。
25.C 根据上文的“It ended up being one of the most memorable travel”可知,作者觉得这次旅行是有史以来最难忘的旅行经历之一。故选C。
26.A 根据下文的“I’d expected couples, groups of friends and only a few solo travellers”可知,作者之前对团体旅游的期望就是会有一些夫妻、一群朋友和一些独自旅行的人,所以这里表示这次旅行完全符合作者的期望。故选A。
27.A 根据下文的“my experience to help you work out whether a group tour is worth it”可知,作者要分享自己的经历来帮助读者判断团体旅游是否值得。故选A。
28.B 根据下文的“that my six-person group consisted of three other solo travellers and only one couple”可知,下文描述的是作者发现的事情。故选B。
29.D 根据上文的“With such a small group and no Wi-Fi for the majority of the trip”可知,在这样一个小团体里,而且大部分旅程都没有Wi-Fi,所以他们很快就成了朋友。故选D。
30.C 根据句首引导让步状语从句的连词Though“尽管,虽然”以及主句主语“sharing the same experiences for seven days straight”可知,从句表示“虽然我们来自世界各地,各行各业”,即来自世界上不同的地方。故选C。
31.B 根据上文的“sharing the same experiences for seven days straight”可知,他们连续七天拥有同样的经历,所以他们的关系变得独特。故选B。
32.A 根据下文的“about being shy or the rest of the group being unfriendly”可知,这里指担心自己会害羞或小组里的其他人不友好。故选A。
33.C 根据下文的“situations to encourage friendships, pairing people they think will get along together in shared rooms or during activities”可知,导游会刻意创造一些环境来鼓励友谊。故选C。
34.C 根据上文的“Group leaders will deliberately(刻意地) 33 situations to encourage friendships”可知,导游会努力确保每个人都感到被包括在内。故选C。
35.B 根据上文的“Not wanting to do it alone, a group tour was a good 24 .”可知,作者觉得这次团体旅行是值得的。故选B。
Ⅲ.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者第一次参加跟团游的难忘经历。
21.C 根据上文的“Although I’d never considered doing one before, I’d always had someone to”和下文的“One month ago, I spent a week with a(n) 22 in Havana, Cuba first. But later, my friend 23 work”可知,一个月前,作者和朋友去旅行,所以此处指虽然作者以前从未想过要参加旅行团,但作者总是有旅行的伙伴,总是有人一起旅行。故选C。
22.D 根据下文的“But later, my friend 23 work”可知,此处指作者之前是和一个朋友一起待了一周。故选D。
23.D 根据下文的“Not wanting to do it alone”可知,作者的朋友回去工作了,作者决定去看看这个国家的更多地方,但是不想一个人去。故选D。
24.A 根据上文的“I decided to see more of the country. Not wanting to do it alone, a group tour was a good”可知,作者不想一个人旅行,所以团体旅游对他来说是一个很好的选择。故选A。
25.C 根据上文的“It ended up being one of the most memorable travel”可知,作者觉得这次旅行是有史以来最难忘的旅行经历之一。故选C。
26.A 根据下文的“I’d expected couples, groups of friends and only a few solo travellers”可知,作者之前对团体旅游的期望就是会有一些夫妻、一群朋友和一些独自旅行的人,所以这里表示这次旅行完全符合作者的期望。故选A。
27.A 根据下文的“my experience to help you work out whether a group tour is worth it”可知,作者要分享自己的经历来帮助读者判断团体旅游是否值得。故选A。
28.B 根据下文的“that my six-person group consisted of three other solo travellers and only one couple”可知,下文描述的是作者发现的事情。故选B。
29.D 根据上文的“With such a small group and no Wi-Fi for the majority of the trip”可知,在这样一个小团体里,而且大部分旅程都没有Wi-Fi,所以他们很快就成了朋友。故选D。
30.C 根据句首引导让步状语从句的连词Though“尽管,虽然”以及主句主语“sharing the same experiences for seven days straight”可知,从句表示“虽然我们来自世界各地,各行各业”,即来自世界上不同的地方。故选C。
31.B 根据上文的“sharing the same experiences for seven days straight”可知,他们连续七天拥有同样的经历,所以他们的关系变得独特。故选B。
32.A 根据下文的“about being shy or the rest of the group being unfriendly”可知,这里指担心自己会害羞或小组里的其他人不友好。故选A。
33.C 根据下文的“situations to encourage friendships, pairing people they think will get along together in shared rooms or during activities”可知,导游会刻意创造一些环境来鼓励友谊。故选C。
34.C 根据上文的“Group leaders will deliberately(刻意地) 33 situations to encourage friendships”可知,导游会努力确保每个人都感到被包括在内。故选C。
35.B 根据上文的“Not wanting to do it alone, a group tour was a good 24 .”可知,作者觉得这次团体旅行是值得的。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看