2025年新坐标名题汇高中英语必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新坐标名题汇高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
A
The attraction of beautiful beaches can be hard to resist. They are places for enjoying the best of nature, getting into water sports, or just relaxing. Here are four of the most beautiful beaches around the world.
Dreamland Beach, Bali
Bali, in Indonesia, is one of those destinations you must visit at least once in your lifetime. It’s even better when you spend a bit of time on at least one of the beautiful beaches, such as Dreamland Beach on the southwestern coast. Buses go there from the hotel every 5 minutes, so you won’t have much of a wait.
Lucky Bay, Australia
Lucky Bay is on the southwestern coast of Australia. The sand is pure white and the water is clear. The area is known for whale watching and swimming—and yes, you may even see a kangaroo or two on the beach! You can travel there by boat or seaplane—there are no roads.
Pig Beach, Exumas, Bahamas
No people live on the island where Pig Beach is located—but there is no shortage of pigs! Pig Beach is home to a family of friendly pigs that will swim in the water alongside you. It’s a little off the usual beaten track, but the views and water are popular with those who make the trip. Access to the island is by boat.
Cala Mitjana, Menorca, Spain
Cala Mitjana, off the eastern coast of Spain, is an open bay with clear blue water. It’s a popular hiking and fishing spot, and nearby beaches are also enjoyed for kite flying. Travel across from the Barcelona on the mainland and then you can get there in a pleasure boat.
1. What is special about Dreamland Beach?
A. It’s easy to access.
B. It’s suitable for hiking.
C. It has a free fishing spot.
D. It has no human habitation.
2. What can you do in Lucky Bay if you are lucky?
A. Fly a kite.
B. See the kangaroo.
C. Travel by seaplane.
D. Enjoy the white beach.
3. Which place best suits visitors who like swimming with animals?
A. Dreamland Beach, Bali.
B. Lucky Bay, Australia.
C. Pig Beach, Exumas, Bahamas.
D. Cala Mitjana, Menorca, Spain.
The attraction of beautiful beaches can be hard to resist. They are places for enjoying the best of nature, getting into water sports, or just relaxing. Here are four of the most beautiful beaches around the world.
Dreamland Beach, Bali
Bali, in Indonesia, is one of those destinations you must visit at least once in your lifetime. It’s even better when you spend a bit of time on at least one of the beautiful beaches, such as Dreamland Beach on the southwestern coast. Buses go there from the hotel every 5 minutes, so you won’t have much of a wait.
Lucky Bay, Australia
Lucky Bay is on the southwestern coast of Australia. The sand is pure white and the water is clear. The area is known for whale watching and swimming—and yes, you may even see a kangaroo or two on the beach! You can travel there by boat or seaplane—there are no roads.
Pig Beach, Exumas, Bahamas
No people live on the island where Pig Beach is located—but there is no shortage of pigs! Pig Beach is home to a family of friendly pigs that will swim in the water alongside you. It’s a little off the usual beaten track, but the views and water are popular with those who make the trip. Access to the island is by boat.
Cala Mitjana, Menorca, Spain
Cala Mitjana, off the eastern coast of Spain, is an open bay with clear blue water. It’s a popular hiking and fishing spot, and nearby beaches are also enjoyed for kite flying. Travel across from the Barcelona on the mainland and then you can get there in a pleasure boat.
1. What is special about Dreamland Beach?
A. It’s easy to access.
B. It’s suitable for hiking.
C. It has a free fishing spot.
D. It has no human habitation.
2. What can you do in Lucky Bay if you are lucky?
A. Fly a kite.
B. See the kangaroo.
C. Travel by seaplane.
D. Enjoy the white beach.
3. Which place best suits visitors who like swimming with animals?
A. Dreamland Beach, Bali.
B. Lucky Bay, Australia.
C. Pig Beach, Exumas, Bahamas.
D. Cala Mitjana, Menorca, Spain.
答案:
A
【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个著
名的海滩。
1.A 细节理解题。根据题干中的关键词“Dreamland
Beach”定位至Dreamland Beach, Bali部分,由其中的最后一句可知,在酒店那里每5分钟就有公共汽车开往海滩,不用等太久,所以巴厘岛梦境海滩的优势是很容易到达,而其他海滩都需要乘船或飞机。故选A。
2.B 推理判断题。根据题干中的关键词“Lucky Bay”定
位至Lucky Bay, Australia部分,由该部分的第三句“The area is known for whale watching and swimming—and yes, you may even see a kangaroo or two on the beach!”可知,这里以观看鲸鱼和游泳而出名,你甚至会在海滩上看到袋鼠。故选B。
3.C 细节理解题。根据Pig Beach, Exumas, Bahamas部
分中的第二句可知,在这里,猪会和游客一起在水里游泳,虽然文章在介绍澳大利亚的幸运湾时也提到了鲸鱼、袋鼠,但这些动物不会和游客一起游泳。故选C。
【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了四个著
名的海滩。
1.A 细节理解题。根据题干中的关键词“Dreamland
Beach”定位至Dreamland Beach, Bali部分,由其中的最后一句可知,在酒店那里每5分钟就有公共汽车开往海滩,不用等太久,所以巴厘岛梦境海滩的优势是很容易到达,而其他海滩都需要乘船或飞机。故选A。
2.B 推理判断题。根据题干中的关键词“Lucky Bay”定
位至Lucky Bay, Australia部分,由该部分的第三句“The area is known for whale watching and swimming—and yes, you may even see a kangaroo or two on the beach!”可知,这里以观看鲸鱼和游泳而出名,你甚至会在海滩上看到袋鼠。故选B。
3.C 细节理解题。根据Pig Beach, Exumas, Bahamas部
分中的第二句可知,在这里,猪会和游客一起在水里游泳,虽然文章在介绍澳大利亚的幸运湾时也提到了鲸鱼、袋鼠,但这些动物不会和游客一起游泳。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看