2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语选择性必修第三册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语选择性必修第三册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第51页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
B
Edgar Allan Poe was an American writer, who helped shape the course of American literature. His life was full of tragedies, but he had a great influence on the 19th-century American literature and continues to influence writers to this day.
The early life of Edgar Allan Poe was quite unhappy. Born in 1809, Poe was not yet three years old when his parents died. Adopted by a wealthy family, he got into trouble at school. He entered the United States Military Academy at West Point, but he dropped out without graduating. His misery(不幸)continued to his adult life. Later, because of a failed marriage, he suffered from mental illness. He was so upset about real life that he turned to writing. Expressing himself in an unreal and imaginary world was his only comfort.
The tragedies in Poe’s life influenced the tone, style and contents of his writing. His stories usually include death, which helps build his reputation as a master of “dark” literature. In his The Tell-Tale Heart, the main character goes crazy and kills his roommate while in The Black Cat, the main character kills his cat in a fit of madness.
Poe died at the age of 40 in 1849. His life is short, but his influence is very great. Poe is credited with creating detective fiction, and many say he contributed greatly to the appearance of science fiction. Fascinated by the scientific theories and new inventions of his time, he wrote about imaginary societies in the future. Writers such as Arthur Conan Doyle, the author of Sherlock Holmes, regarded Poe as the father of detective fiction. Jules Verne, a French writer who helped popularize science fiction, said Poe’s work had a direct influence on the stories he wrote.
24. Poe began to write to .
A. earn his living
B. find comfort in writing
C. build a good reputation
D. create a beautiful world
25. It can be learnt that Poe’s works often reflect .
A. soldiers’ life
B. his own life stories
C. a sense of peace
D. some political problems
26. Which can best show Poe’s influence on literature according to the last paragraph?
A. His creation of detective fiction.
B. His unique writing experience.
C. His creation of scientific theories.
D. His contribution to new inventions.
27. What is the best title of the text?
A. American Literature and Writers
B. Escape from Real Life and Find Comfort
C. Edgar Allan Poe: a Misunderstood Poet
D. Edgar Allan Poe: a Tragic Yet Talented Writer
Edgar Allan Poe was an American writer, who helped shape the course of American literature. His life was full of tragedies, but he had a great influence on the 19th-century American literature and continues to influence writers to this day.
The early life of Edgar Allan Poe was quite unhappy. Born in 1809, Poe was not yet three years old when his parents died. Adopted by a wealthy family, he got into trouble at school. He entered the United States Military Academy at West Point, but he dropped out without graduating. His misery(不幸)continued to his adult life. Later, because of a failed marriage, he suffered from mental illness. He was so upset about real life that he turned to writing. Expressing himself in an unreal and imaginary world was his only comfort.
The tragedies in Poe’s life influenced the tone, style and contents of his writing. His stories usually include death, which helps build his reputation as a master of “dark” literature. In his The Tell-Tale Heart, the main character goes crazy and kills his roommate while in The Black Cat, the main character kills his cat in a fit of madness.
Poe died at the age of 40 in 1849. His life is short, but his influence is very great. Poe is credited with creating detective fiction, and many say he contributed greatly to the appearance of science fiction. Fascinated by the scientific theories and new inventions of his time, he wrote about imaginary societies in the future. Writers such as Arthur Conan Doyle, the author of Sherlock Holmes, regarded Poe as the father of detective fiction. Jules Verne, a French writer who helped popularize science fiction, said Poe’s work had a direct influence on the stories he wrote.
24. Poe began to write to .
A. earn his living
B. find comfort in writing
C. build a good reputation
D. create a beautiful world
25. It can be learnt that Poe’s works often reflect .
A. soldiers’ life
B. his own life stories
C. a sense of peace
D. some political problems
26. Which can best show Poe’s influence on literature according to the last paragraph?
A. His creation of detective fiction.
B. His unique writing experience.
C. His creation of scientific theories.
D. His contribution to new inventions.
27. What is the best title of the text?
A. American Literature and Writers
B. Escape from Real Life and Find Comfort
C. Edgar Allan Poe: a Misunderstood Poet
D. Edgar Allan Poe: a Tragic Yet Talented Writer
答案:
24.B 细节理解题。根据第二段最后两句可知,埃德加·爱伦·坡经历了生活中的各种不如意,最后他转向写作,在虚幻的世界里寻求安慰。所以埃德加·爱伦·坡开始写作是为了在文学世界里找到安慰。
25.B 推理判断题。根据第三段首句“The tragedies in Poe’s life influenced the tone, style and contents of his writing.”可知,埃德加·爱伦·坡一生的悲剧影响了他的写作基调、风格和内容。由此判断他的作品反映了他自己生活中的故事。
26.A 细节理解题。根据最后一段第三句“Poe is credited with creating detective fiction, and many say he contributed greatly to the appearance of science fiction.”可知,埃德加·爱伦·坡被认为是侦探小说的创始人,许多人说他对科幻小说的出现做出了巨大贡献。
27.D 标题归纳题。本文主要讲述了埃德加·爱伦·坡悲惨的人生经历及他对19世纪美国文学的影响。故短文的最佳标题为“埃德加·爱伦·坡:一个悲剧的天才作家”。
25.B 推理判断题。根据第三段首句“The tragedies in Poe’s life influenced the tone, style and contents of his writing.”可知,埃德加·爱伦·坡一生的悲剧影响了他的写作基调、风格和内容。由此判断他的作品反映了他自己生活中的故事。
26.A 细节理解题。根据最后一段第三句“Poe is credited with creating detective fiction, and many say he contributed greatly to the appearance of science fiction.”可知,埃德加·爱伦·坡被认为是侦探小说的创始人,许多人说他对科幻小说的出现做出了巨大贡献。
27.D 标题归纳题。本文主要讲述了埃德加·爱伦·坡悲惨的人生经历及他对19世纪美国文学的影响。故短文的最佳标题为“埃德加·爱伦·坡:一个悲剧的天才作家”。
查看更多完整答案,请扫码查看