2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语选择性必修第三册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年高中同步单元滚动强化卷高中英语选择性必修第三册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
B
When Rose Crumb first founded a volunteer hospice (临终安养院) in Port Angeles, doctors labeled her and her fellows “the death squad (小队)”.
That was 40 years ago, when medical professionals rarely talked with their patients about dying. Crumb, a nurse at a local hospital, wanted to change that. First, she had to convince those unbelieving doctors. “I said, ‘We'll kill them with kindness’,” said Crumb, 92. “And we won the medical community over, but it was a slow process.”
Today, the nonprofit organization Crumb founded is one of the few independent hospices in the US, meaning it remains unlicensed (没有执照的) by Medicare. Crumb said being unattached to Medicare allows the hospice to remain free and put families at the centre of their duties.
“We want the families to be in control of their situation,” she said. “So they'd have that feeling of independence and we'd be just providing support. There's a certain amount of healing in caring for someone because you've given your all and it helps with the grieving.”
Crumb's organization, the Volunteer Hospice of Clallam County, is an exception. Today, two-thirds of all US hospices are for-profit organizations.
As the hospice's footprint grew in Port Angeles — it now has 12 paid employees, dozens of volunteers, and serves more than 120 patients at a time — so did Crumb's reputation.
“Many times, people will still call and make sure, ‘Are you Rose's hospice?’” said Bette Wood, who manages patient care for the organization. “So, yes, it's that reputation of a group of people that want to help someone and their family but not tell them what to do.”
As the years passed at the hospice, Crumb developed an idea about what a good death, and a good life, look like.
Crumb retired from the hospice when she was in her eighties.
24. What did Crumb first do to change people's opinions about dying?
A. She founded a volunteer hospital.
B. She got support from the government.
C. She persuaded those doctors with doubt.
D. She got on well with other nurses at a local hospice.
25. How is Crumb's organization now?
A. It's profitable.
B. It's the best hospice.
C. It's developing quickly.
D. It's licensed by Medicare.
26. Why does Crumb want the patients' families to control the situation?
A. The patients need their families' support.
B. The hospice doesn't have enough employees.
C. Crumb wants to decrease the hospice's responsibility.
D. The process of looking after the patients can decrease their families' sadness.
27. What can we infer from Paragraph 7?
A. Crumb has a good reputation.
B. Crumb was kind to her patients.
C. Patients care for the organization.
D. Many people want to know Crumb's hospice.
When Rose Crumb first founded a volunteer hospice (临终安养院) in Port Angeles, doctors labeled her and her fellows “the death squad (小队)”.
That was 40 years ago, when medical professionals rarely talked with their patients about dying. Crumb, a nurse at a local hospital, wanted to change that. First, she had to convince those unbelieving doctors. “I said, ‘We'll kill them with kindness’,” said Crumb, 92. “And we won the medical community over, but it was a slow process.”
Today, the nonprofit organization Crumb founded is one of the few independent hospices in the US, meaning it remains unlicensed (没有执照的) by Medicare. Crumb said being unattached to Medicare allows the hospice to remain free and put families at the centre of their duties.
“We want the families to be in control of their situation,” she said. “So they'd have that feeling of independence and we'd be just providing support. There's a certain amount of healing in caring for someone because you've given your all and it helps with the grieving.”
Crumb's organization, the Volunteer Hospice of Clallam County, is an exception. Today, two-thirds of all US hospices are for-profit organizations.
As the hospice's footprint grew in Port Angeles — it now has 12 paid employees, dozens of volunteers, and serves more than 120 patients at a time — so did Crumb's reputation.
“Many times, people will still call and make sure, ‘Are you Rose's hospice?’” said Bette Wood, who manages patient care for the organization. “So, yes, it's that reputation of a group of people that want to help someone and their family but not tell them what to do.”
As the years passed at the hospice, Crumb developed an idea about what a good death, and a good life, look like.
Crumb retired from the hospice when she was in her eighties.
24. What did Crumb first do to change people's opinions about dying?
A. She founded a volunteer hospital.
B. She got support from the government.
C. She persuaded those doctors with doubt.
D. She got on well with other nurses at a local hospice.
25. How is Crumb's organization now?
A. It's profitable.
B. It's the best hospice.
C. It's developing quickly.
D. It's licensed by Medicare.
26. Why does Crumb want the patients' families to control the situation?
A. The patients need their families' support.
B. The hospice doesn't have enough employees.
C. Crumb wants to decrease the hospice's responsibility.
D. The process of looking after the patients can decrease their families' sadness.
27. What can we infer from Paragraph 7?
A. Crumb has a good reputation.
B. Crumb was kind to her patients.
C. Patients care for the organization.
D. Many people want to know Crumb's hospice.
答案:
24.C 细节理解题。根据第二段第三句“First, she had to convince those unbelieving doctors.”可知,Crumb想让人们改变对死亡的观点,她首先要去说服那些心存疑虑的医生。
25.C 推理判断题。根据倒数第四段内容可知,Crumb创办的免费安养院现在已经有12位有酬劳的员工和几十位志愿者,能同时为120多个病人服务,故可推知安养院发展得很快。
26.D 细节理解题。根据第四段最后一句可知,Crumb认为照顾病人的过程有助于减轻病人家人的悲伤。
27.A 推理判断题。根据第七段第一句可知,常常有人打电话确认下是不是Crumb的安养院,由此推断,Crumb拥有很好的名声。
25.C 推理判断题。根据倒数第四段内容可知,Crumb创办的免费安养院现在已经有12位有酬劳的员工和几十位志愿者,能同时为120多个病人服务,故可推知安养院发展得很快。
26.D 细节理解题。根据第四段最后一句可知,Crumb认为照顾病人的过程有助于减轻病人家人的悲伤。
27.A 推理判断题。根据第七段第一句可知,常常有人打电话确认下是不是Crumb的安养院,由此推断,Crumb拥有很好的名声。
查看更多完整答案,请扫码查看