第84页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
一、根据句意、中文或单词首字母提示填空。
1. He is a
2. Begin a new
3. The writer advises people to eat more
4. We teenagers should learn how to use money
5. Suzy is o
1. He is a
able
to speak three languages.2. Begin a new
paragraph
(段落)here.3. The writer advises people to eat more
healthily
(健康地).4. We teenagers should learn how to use money
wisely
(明智地).5. Suzy is o
organized
and she keeps all her things in good order.
答案:
1. able 2. paragraph 3. healthily 4. wisely 5. organized
二、用方框中所给单词填空。
meaning physical introduce confident possible health
1. Can you
2. He is very
3. It's important for teenagers to get
4. Vegetables and fruit are good for your
5. Could you please tell me the
6. Is it
meaning physical introduce confident possible health
1. Can you
introduce
your hometown in English?2. He is very
confident
to speak in public.3. It's important for teenagers to get
physical
exercise regularly.4. Vegetables and fruit are good for your
health
.5. Could you please tell me the
meaning
of the text?6. Is it
possible
to finish your homework by dinner time?
答案:
1. introduce 2. confident 3. physical 4. health 5. meaning 6. possible
三、根据汉语意思完成句子。(每空词数不限)
1. 我会制作一个学习计划,并坚持下去。
I will make a study plan and
2. 确保你的决定是有可能完成的。
Make sure your resolutions
3. 我们应该提前计划,以使事情进展顺利。
We should
4. 我爸爸计划开始一种兴趣爱好,比如摄影。
My father plans to
5. 有些决定和自我成长有关。
Some resolutions
1. 我会制作一个学习计划,并坚持下去。
I will make a study plan and
stick
to it
.2. 确保你的决定是有可能完成的。
Make sure your resolutions
are possible
to achieve
.3. 我们应该提前计划,以使事情进展顺利。
We should
plan ahead
to make sure everything goes well.4. 我爸爸计划开始一种兴趣爱好,比如摄影。
My father plans to
take up
a hobby, such as photography
.5. 有些决定和自我成长有关。
Some resolutions
have something
to do with
self - improvement.
答案:
1. stick to it 2. are possible to achieve 3. plan ahead 4. take up; photography 5. have something to do with
四、阅读短文,完成下列任务。
Each of us has dreams and goals for our future. Our personal(个人的)dreams and clear goals make us study hard and make progress each day.
But why do you have dreams and goals, yet you still end up with nothing? The difference between successful people and the dreamers is their persistent(锲而不舍的)action. When you find some of your lessons very hard, you must try, keep trying and never give up.
This is the famous formula(公式)for success:Dream → Believe → Achieve.
Most people have what they want(Dream)and they think they can realize their dreams(Believe). But they do nothing. They just imagine their dreams can come true.
I believe that if you really want to make your dream come true, you have to add one thing to your success formula:Dream → Believe → Act → Achieve.
For me, “Act” is the most important thing for success and that's to “Take Persistent Action”. If you say “I can't do it” and give up, you can never do anything successful. However, “I'll try” may give you a surprise. There will be obstacles in our life. We must try to solve them. Most successful people made their dreams come true because of their persistent action.
Please remember:Persistent action can make your dream come true.
【任务一 理解文章内容】
1. What separates successful people from the dreamers?
2. Why does the writer use the formula:“Dream → Believe → Act → Achieve”?(
A. To support his idea.
B. To ask readers to explain it.
C. To show what his goals are.
D. To introduce a dream.
3. What does the underlined word “obstacles” mean?(
A. Tears.
B. Dangers.
C. Choices.
D. Difficulties.
4. Who is this passage most likely written for?(
A. Teachers.
B. Parents.
C. Students.
D. Workers.
【任务二 理清文章结构】
5. What's the structure of the passage?(

【任务三 探究文章主旨】
6. What is the best title for the passage?(
A. Do Something Successful
B. Study Hard and Make Progress
C. Realize Dreams with Persistent Action
D. Have Personal Dreams and Clear Goals
【任务四 迁移拓展】
7. What is your formula for success? Please explain it to the class.
Each of us has dreams and goals for our future. Our personal(个人的)dreams and clear goals make us study hard and make progress each day.
But why do you have dreams and goals, yet you still end up with nothing? The difference between successful people and the dreamers is their persistent(锲而不舍的)action. When you find some of your lessons very hard, you must try, keep trying and never give up.
This is the famous formula(公式)for success:Dream → Believe → Achieve.
Most people have what they want(Dream)and they think they can realize their dreams(Believe). But they do nothing. They just imagine their dreams can come true.
I believe that if you really want to make your dream come true, you have to add one thing to your success formula:Dream → Believe → Act → Achieve.
For me, “Act” is the most important thing for success and that's to “Take Persistent Action”. If you say “I can't do it” and give up, you can never do anything successful. However, “I'll try” may give you a surprise. There will be obstacles in our life. We must try to solve them. Most successful people made their dreams come true because of their persistent action.
Please remember:Persistent action can make your dream come true.
【任务一 理解文章内容】
1. What separates successful people from the dreamers?
Their persistent action.
2. Why does the writer use the formula:“Dream → Believe → Act → Achieve”?(
A
)A. To support his idea.
B. To ask readers to explain it.
C. To show what his goals are.
D. To introduce a dream.
3. What does the underlined word “obstacles” mean?(
D
)A. Tears.
B. Dangers.
C. Choices.
D. Difficulties.
4. Who is this passage most likely written for?(
C
)A. Teachers.
B. Parents.
C. Students.
D. Workers.
【任务二 理清文章结构】
5. What's the structure of the passage?(
B
)【任务三 探究文章主旨】
6. What is the best title for the passage?(
C
)A. Do Something Successful
B. Study Hard and Make Progress
C. Realize Dreams with Persistent Action
D. Have Personal Dreams and Clear Goals
【任务四 迁移拓展】
7. What is your formula for success? Please explain it to the class.
答案:
1. Their persistent action.
2. A
3. D
4. C
5. B
6. C
7. 略
2. A
3. D
4. C
5. B
6. C
7. 略
查看更多完整答案,请扫码查看