2025年新课程学习辅导八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程学习辅导八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程学习辅导八年级英语上册人教版》

三、根据汉语意思完成句子。(每空词数不限)
1. 你将会看到到处都是服务机器人。
You will see
service robots everywhere
.
2. 中国的机器人学产业正快速发展。
China's
robotics industry
is developing fast.
3. 我们的咖啡快喝完了。
We're
running low
on coffee.
4. 你提到的那位研究员是研究什么的?
What does the
researcher you mentioned research
?
答案: 1. service robots everywhere 2. robotics industry 3. running low 4. researcher you mentioned research
四、阅读短文,完成下列任务。
A long time ago, people were very different from the way we are now. Over time, the human body changes to adapt to(适应)a new way of life. Can we expect the human body to change in the future? That's for sure. The development of technology is changing how we live. _What kind of changes can we expect?_
Most of us now have much better food than people in the past and we grow taller. In the future, people will probably be even taller. However, our muscles(肌肉)will not be as strong as now because _▲_. This will be thanks to the robots.
We are already using our feet less and our hands more. So we can expect that our legs will get shorter and our feet smaller, and at the same time our fingers(手指)will get longer. And our fingers and our eyes will both get stronger because they'll be used more. Some think it's even possible that people will have four toes(脚趾), not five. The little toe really won't be needed any more, so it will probably disappear sometime in the future.
Now, what about the mouth? It'll get smaller, perhaps, because technology improvement will mean that we don't need to talk so much, and because of that, our teeth will get smaller too.
Will all these things happen? If so, when? These are questions no one can answer for sure.
【任务一 理解文章内容】
1. Why does the human body change?
To adapt to a new way of life.

2. Why does the writer use the underlined sentence in paragraph 1? (
C
)
A. To give some advice.
B. To ask readers to answer it.
C. To introduce the following parts.
D. To show the writer's worry.
3. Which of the following can be put in “_▲_” in paragraph 2? (
D
)
A. we won't be as healthy as now
B. we will have worse food to eat
C. we will always play sports
D. we won't do a lot of physical work
4. Which of the body parts might get smaller according to the passage? Tick(“√”)in the box.
□ feet □ legs □ hands
□ toes □ fingers □ eyes
□ mouth □ teeth
【任务二 理清文章结构】
5. What's the structure of the passage? (
D
)

【任务三 探究文章主旨】
6. What is the best title for the passage? (
B
)
A. Terrible Future
B. Changing Bodies
C. Future Technology
D. How to Live a Life
【任务四 迁移拓展】
7. What is your opinion about how the human body will change in the future? Why?
To adapt to a new way of life.

To adapt to a new way of life.
答案:
1. To adapt to a new way of life. 2. C 3. D 4. feet mouth teeth 5. D 6. B 7. 略

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭