2025年新课程学习辅导八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程学习辅导八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程学习辅导八年级英语上册人教版》

四、阅读短文,选择最佳答案。
Tim and Peter are classmates. They became close friends last year. Tim is much shyer than Peter and hardly speaks in class. In contrast(相反地), Peter is more outgoing and often tells funny stories to make others laugh. Tim is good at solving difficult maths problems, while Peter loves drawing and he draws as well as the teacher. Although Tim is not good at sports, he studies harder than Peter. Both boys are in the science club. They go to the club every week. In their spare time, Tim reads books, and Peter practises telling jokes. Though they are different, they have one thing in common: They both believe that people with different personalities can become good friends.
1. How are Tim and Peter different? (
C
)
A. Tim is more serious.
B. Peter is shyer.
C. Tim is shyer.
D. Peter is good at maths.
2. What do Tim and Peter both do every week? (
B
)
A. Play the piano.
B. Go to the science club.
C. Tell funny stories.
D. Solve maths problems.
3. Why can Tim and Peter become close friends? (
B
)
A. Because they have the same hobbies.
B. Because they have the same idea about friends.
C. Because they are both lazy.
D. Because they never argue.
4. What can we infer(推断)from the story? (
D
)
A. Friends can be exactly the same.
B. Friendship requires great effort.
C. Outgoing people have many friends.
D. Good friends can be very different from each other.
答案: 1. C 2. B 3. B 4. D
五、短文填空。
请从方框内选择适当的词,并根据需要用其正确形式填空,使文章语法正确、完整连贯。注意:每空一词,每词仅用一次,有两词为多余项。

Tim and Jim are twin brothers. They are both fifteen 1.
years
_ old. Jim is ten minutes 2.
older
_ than Tim, so he is the elder brother. Most of the time, they are 3.
kind
_ to each other. But they also fight sometimes. Jim is more outgoing, and he doesn't like to stay alone in 4.
his
_ free time. But Tim is 5. _.
quiet
He doesn't like to have parties or 6.
invite
_ friends to their home. 7.
However
_, they both like reading books. They often read books together. They both work 8.
hard
_ at school. Tim 9.
does
_ well in English and maths. Jim is good 10.
at
_ P. E. and music. They often help each other with their studies.
答案: 1. years 2. older 3. kind 4. his 5. quiet 6. invite 7. However 8. hard 9. does 10. at

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭