2025年红对勾练吧九年级英语全一册冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年红对勾练吧九年级英语全一册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第101页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
Ⅰ. 用括号内所给词的适当形式填空
1. It is
2. The old father went there by train
3. Make sure the door is
4. —The music is so noisy. Could you
—OK, Mum.
5. The baby has been
6. My grandparents live a
1. It is
boring
(bore) for me to listen to the same story every day.2. The old father went there by train
to see
(see) his daughter.3. Make sure the door is
locked
(lock) when you leave the room.4. —The music is so noisy. Could you
lower
(low) the volume, Jane?—OK, Mum.
5. The baby has been
asleep
(sleep) for two hours.6. My grandparents live a
peaceful
(peace) life in the countryside.
答案:
1. boring 2. to see 3. locked 4. lower 5. asleep 6. peaceful
Ⅱ. 根据句意填入适当的单词
1. A friend
2. It’s good to help the old people to get off the bus
3. She went to talk with the neighbour
4. It’s raining hard.
5. Please be careful
1. A friend
in
need is a friend indeed.2. It’s good to help the old people to get off the bus
if
necessary.3. She went to talk with the neighbour
in
a friendly way.4. It’s raining hard.
But
my parents are still working in the field.5. Please be careful
while
using the fire.
答案:
1. in 2. if 3. in 4. But 5. while
Ⅲ. 根据汉语意思完成句子
1. 青少年应该依靠自己而不是父母。
Teenagers should depend on themselves
2. 我爸爸太累了以至于坐在沙发上睡着了。
My father was so tired that he
3. 我们所有人都无法避免犯错误。毕竟,人无完人。
All of us can’t avoid making mistakes.
4. 许多机器人被用来为有需要的人提供不同的服务。
Many robots are used to offer different services to people
5. 在做儿童教育的志愿服务时,Mary 不但做了自己喜欢的事,而且帮助了他人。
By volunteering as a teacher for kids, Mary
1. 青少年应该依靠自己而不是父母。
Teenagers should depend on themselves
rather than
their parents.2. 我爸爸太累了以至于坐在沙发上睡着了。
My father was so tired that he
fell asleep
sitting on the sofa.3. 我们所有人都无法避免犯错误。毕竟,人无完人。
All of us can’t avoid making mistakes.
After all
, nobody is perfect.4. 许多机器人被用来为有需要的人提供不同的服务。
Many robots are used to offer different services to people
in need
.5. 在做儿童教育的志愿服务时,Mary 不但做了自己喜欢的事,而且帮助了他人。
By volunteering as a teacher for kids, Mary
not only
does what she loves to do, but also
helps others.
答案:
1. rather than 2. fell asleep 3. After all 4. in need 5. not only; but also
Ⅰ. 阅读理解 【主题:人与社会 如何处理邻里关系】
We often face the following situations in our daily life:
·The woman next door plays her piano after 12 o’clock at night.
·The family across the street never cleans up their yard. The rubbish blows into your yard.
·The man next door always parks his car in front of your drive.
Have things like this ever happened to you? If so, you may ask yourself, “Who are these people? Why are they doing these things to me?”
These days, many people don’t know their neighbours. Sometimes we share a friendly smile or say hello, but lots of people don’t even know their neighbours’ names! When you don’t know someone, it’s easy to be angry when something that you think is unfair has happened. You think, “Maybe they like to make me angry” or “Maybe they do it on purpose”. Believe it or not, your neighbours probably don’t mean to irritate (激怒) you. Often, they don’t even know that they’re making you feel angry. So before you take unusual steps to fix the problem, you should discuss it with them first.
When you move towards your neighbours, you should talk to them in a friendly manner. Praise their children to make them feel good. Then explain the situation. And if you can think of a simple way to solve the problem, suggest it.
If talking doesn’t work, ask another person to help. This person can listen to both sides of the story and help you and your neighbour solve the problem.
Finally, sometimes it’s a good idea to avoid the problem. Depending on the problem, it might be best to just stay out of your neighbour’s way.
1. What’s the writer’s purpose of writing Paragraph 1 and Paragraph 2?
A. To ask some questions.
B. To lead in the topic.
C. To tell some stories.
D. To answer some questions.
2. Why should you talk about the problem with your neighbours first?
A. Because they often say hello to you.
B. Because you don’t know what they are called.
C. Because they probably don’t plan to make you unhappy.
D. Because they live next to you.
3. What does the passage mainly talk about?
A. Ways to get along well with neighbours.
B. Problems caused by neighbours.
C. Situations we may face every day.
D. Reasons why we become angry at neighbours.
We often face the following situations in our daily life:
·The woman next door plays her piano after 12 o’clock at night.
·The family across the street never cleans up their yard. The rubbish blows into your yard.
·The man next door always parks his car in front of your drive.
Have things like this ever happened to you? If so, you may ask yourself, “Who are these people? Why are they doing these things to me?”
These days, many people don’t know their neighbours. Sometimes we share a friendly smile or say hello, but lots of people don’t even know their neighbours’ names! When you don’t know someone, it’s easy to be angry when something that you think is unfair has happened. You think, “Maybe they like to make me angry” or “Maybe they do it on purpose”. Believe it or not, your neighbours probably don’t mean to irritate (激怒) you. Often, they don’t even know that they’re making you feel angry. So before you take unusual steps to fix the problem, you should discuss it with them first.
When you move towards your neighbours, you should talk to them in a friendly manner. Praise their children to make them feel good. Then explain the situation. And if you can think of a simple way to solve the problem, suggest it.
If talking doesn’t work, ask another person to help. This person can listen to both sides of the story and help you and your neighbour solve the problem.
Finally, sometimes it’s a good idea to avoid the problem. Depending on the problem, it might be best to just stay out of your neighbour’s way.
1. What’s the writer’s purpose of writing Paragraph 1 and Paragraph 2?
A. To ask some questions.
B. To lead in the topic.
C. To tell some stories.
D. To answer some questions.
2. Why should you talk about the problem with your neighbours first?
A. Because they often say hello to you.
B. Because you don’t know what they are called.
C. Because they probably don’t plan to make you unhappy.
D. Because they live next to you.
3. What does the passage mainly talk about?
A. Ways to get along well with neighbours.
B. Problems caused by neighbours.
C. Situations we may face every day.
D. Reasons why we become angry at neighbours.
答案:
1. B 2. C 3. A
查看更多完整答案,请扫码查看