第130页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
Ⅰ. 根据句意及汉语提示完成单词
1. The people are from
2. Many people attended the man's
3. Mrs White loves visiting her
4. With the help of my English teacher,I made
5. The woman wants to
1. The people are from
southern
(南方的)Italy.2. Many people attended the man's
funeral
(葬礼)yesterday.3. Mrs White loves visiting her
neighbours
(邻居)and having dinner with them.4. With the help of my English teacher,I made
sense
(合理性)of the passage.5. The woman wants to
escape
(逃离)from the crowded city into the countryside.
答案:
1. southern 2. funeral 3. neighbours 4. sense 5. escape
1. Today,many winter Olympic sports
A.enjoyed
B.enjoy
C.are enjoyed
C
even by children.A.enjoyed
B.enjoy
C.are enjoyed
答案:
1.C
2. My younger brother is quite pleased with the paper plane that he made just now.(同义替换)
A.strict
B.satisfied
C.puzzled
B
A.strict
B.satisfied
C.puzzled
答案:
2.B
3. The teacher praised(赞扬)Alice in class because of her kind
A.care
B.habit
C.action
C
.A.care
B.habit
C.action
答案:
3.C
4. —Hey,Sally.
—I need your help. I can't find my bike.
A.How are you
B.What's up
C.Are you ready
B
?—I need your help. I can't find my bike.
A.How are you
B.What's up
C.Are you ready
答案:
4.B
5. Our school library
A.decorates
B.decorated
C.is decorated
C
with plants,lovely desks and chairs,so I feel relaxed while studying or reading there.A.decorates
B.decorated
C.is decorated
答案:
5.C
Ⅲ. 句型转换
1. (2025·上海黄浦一模)Cormorants use their large feet to push them quickly through the water.(改为被动语态)
Cormorants' large feet
2. Is the boy seen to go into the library by Tony?(改为主动语态)
3. Confucius is known as a great thinker.(改为同义句)
Confucius is
4. Mary,you look tired. What's up?(改为同义句)
Mary,you look tired.
5. Why do they call him Mr Known - all?(改为被动语态)
Why
1. (2025·上海黄浦一模)Cormorants use their large feet to push them quickly through the water.(改为被动语态)
Cormorants' large feet
are
used
to push them quickly through the water.2. Is the boy seen to go into the library by Tony?(改为主动语态)
Does
Tony see
the boy go
into the library?3. Confucius is known as a great thinker.(改为同义句)
Confucius is
famous
for
his wise thoughts.4. Mary,you look tired. What's up?(改为同义句)
Mary,you look tired.
What's
wrong
with
you?5. Why do they call him Mr Known - all?(改为被动语态)
Why
is
he
called
Mr Known - all by them?
答案:
1. are used 2. Does; see; go 3. famous for 4. What's wrong with 5. is he called
Ⅳ. 任务型阅读
(2024·吉林长春)Have you ever read *Little Women* by US writer Louisa May Alcott? The classic has been changed into plays,films and television programmes many times because of its popularity since it came out in 1868. It tells a story of a mother raising her four daughters,while their dad is away fighting a war. Meg,the eldest,wants to live a better life very much. Jo,the second - born,wants nothing more than to be a writer. Beth is a sweet girl who loves music and always brings joy to others. The youngest daughter,Amy,dreams of being an artist. After reading *Little Women*,I have a feeling of warmth and kindness from the family.
In the following scene,the girls talk about what they can buy with the very little money they have. They feel hopeful about the future even though their dreams may not come true.
```
“I can't expect anything from Mother or you. I know I only have one dollar with me. Although it isn't that much,it works. I can at least buy the book *Undine and Sintran* for myself. I've wanted it so long,” said Jo.
“I planned to spend mine on new music,” said Beth.
“I shall get a nice box of drawing pencils. I really need them,” said Amy.
“Mother didn't say anything about our money,but she does wish us to get something. Let's each buy what we need. I'm sure we work hard enough to make it,”cried Jo.
```
根据短文内容,回答下列问题。
1. When did *Little Women* come out?
2. Who is the third - born girl in the family?
3. How do the girls feel even though their dreams may not come true?
4. Why does Amy want to buy drawing pencils?
5. What does Jo advise her sisters to do at last?

(2024·吉林长春)Have you ever read *Little Women* by US writer Louisa May Alcott? The classic has been changed into plays,films and television programmes many times because of its popularity since it came out in 1868. It tells a story of a mother raising her four daughters,while their dad is away fighting a war. Meg,the eldest,wants to live a better life very much. Jo,the second - born,wants nothing more than to be a writer. Beth is a sweet girl who loves music and always brings joy to others. The youngest daughter,Amy,dreams of being an artist. After reading *Little Women*,I have a feeling of warmth and kindness from the family.
In the following scene,the girls talk about what they can buy with the very little money they have. They feel hopeful about the future even though their dreams may not come true.
```
“I can't expect anything from Mother or you. I know I only have one dollar with me. Although it isn't that much,it works. I can at least buy the book *Undine and Sintran* for myself. I've wanted it so long,” said Jo.
“I planned to spend mine on new music,” said Beth.
“I shall get a nice box of drawing pencils. I really need them,” said Amy.
“Mother didn't say anything about our money,but she does wish us to get something. Let's each buy what we need. I'm sure we work hard enough to make it,”cried Jo.
```
根据短文内容,回答下列问题。
1. When did *Little Women* come out?
In 1868.
2. Who is the third - born girl in the family?
Beth.
3. How do the girls feel even though their dreams may not come true?
They feel hopeful about the future.
4. Why does Amy want to buy drawing pencils?
Because she really needs them.
5. What does Jo advise her sisters to do at last?
Jo advises her sisters to buy what they need and work hard enough to make it.
答案:
1. In 1868. 2. Beth. 3. They feel hopeful about the future. 4. Because she really needs them. 5. Jo advises her sisters to buy what they need and work hard enough to make it.
查看更多完整答案,请扫码查看