一、学校里有很多的工作者,他们无时无刻不在为学生们服务。为了感谢他们,Mike想做一期关于学校工作者的海报。阅读海报,给人物选择正确的句子加以说明。

A.Mrs
C.My uncle is a cook. D.He is taking us to school now.
E.Look! He is cooking the poached spicy slices of pork(水煮肉片).
F.He cooks for children. G.She cleans our school.
H.Look! She is cleaning the playground now.
A.Mrs
1.AGH
Liu is a cleaner.2.CEF
B.Mike is a school bus driver.3.BD
C.My uncle is a cook. D.He is taking us to school now.
E.Look! He is cooking the poached spicy slices of pork(水煮肉片).
F.He cooks for children. G.She cleans our school.
H.Look! She is cleaning the playground now.
答案:
1.AGH 2.CEF 3.BD
二、阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
All kids have dreams. Some want to be doctors. Some want to be teachers.And this 9-year-old boy wants to protect(保护) the earth.
The boy's name is Jack Davis.He lives in the United States(美国).He wrote a letter to NASA(美国国家航空和航天局).He wants to be a planetary protection officer(星球护卫官) for NASA.Here are funny parts(部分) of his letter.
I will be fit for the job(胜任这份工作).My sister says I am an alien(外星人).
I watch all the space movies and alien movies.
I am good at video games.I am young.So I can learn to think like an alien.
Soon, Jack got a letter from NASA!

(
(
(
(
All kids have dreams. Some want to be doctors. Some want to be teachers.And this 9-year-old boy wants to protect(保护) the earth.
The boy's name is Jack Davis.He lives in the United States(美国).He wrote a letter to NASA(美国国家航空和航天局).He wants to be a planetary protection officer(星球护卫官) for NASA.Here are funny parts(部分) of his letter.
I will be fit for the job(胜任这份工作).My sister says I am an alien(外星人).
I watch all the space movies and alien movies.
I am good at video games.I am young.So I can learn to think like an alien.
Soon, Jack got a letter from NASA!
(
F
)1.Jack lives in China. (T
)2.Jack should study hard in school.(
F
)3.Jack got a letter from his teacher!(
T
)4.The planetary protection officer protects the earth from microbes.(
T
)5.Jack wants to be a planetary protection officer for NASA.
答案:
1.F 解析:由短文中“The boy's name is Jack Davis.He lives in the United States.”可知,此题表述错误。
2.T 解析:由短文中“So we hope you will study hard and do well in school.”可知,此题表述正确。
3.F 解析:由短文中“Soon, Jack got a letter from NASA!”可知,此题表述错误。
4.T 解析:由短文中“It protects the earth from microbes.”可知,此题表述正确。
5.T 解析:由短文中“He wants to be a planetary protection officer for NASA.”可知,此题表述正确。
2.T 解析:由短文中“So we hope you will study hard and do well in school.”可知,此题表述正确。
3.F 解析:由短文中“Soon, Jack got a letter from NASA!”可知,此题表述错误。
4.T 解析:由短文中“It protects the earth from microbes.”可知,此题表述正确。
5.T 解析:由短文中“He wants to be a planetary protection officer for NASA.”可知,此题表述正确。
查看更多完整答案,请扫码查看