一、单词卡散落了一地,帮 Chenchen 给卡片重新分类。(只写序号)

A.farmer
B.library
C.quiet
D.toilet
E.kind
F.nurse
G. playground
H. doctor
A.farmer
B.library
C.quiet
D.toilet
E.kind
F.nurse
G. playground
H. doctor
答案:
1.AFH 2.BDG 3.CE
二、Youyou 和 Yueyue 在更新宣传栏里的照片,给照片选择对应的句子或对话。

A. —What's your father's job?
—He's a doctor.He often helps people.
B. —Who's your best friend?
—Amy.She has long hair.
C. —What can you do?
—I can play games with my friend.
D. —Is this your brother?
—Yes, it is.He often reads books with me.
E. There is a playground. We often play basketball there.
F. There is a shop.I often go shopping there.
A. —What's your father's job?
—He's a doctor.He often helps people.
B. —Who's your best friend?
—Amy.She has long hair.
C. —What can you do?
—I can play games with my friend.
D. —Is this your brother?
—Yes, it is.He often reads books with me.
E. There is a playground. We often play basketball there.
F. There is a shop.I often go shopping there.
答案:
1.C 2.E 3.B 4.F 5.A 6.D
(学科融合)三、在“友谊地久天长”即兴演讲赛中,Wu Le 向大家介绍了自己的好朋友 Mike。阅读短文,完成下列各题。
Hi! My name is Wu Le.I'm from China.I'm ten years old.I'm a student. I have long hair.I have a good friend. He's a boy.His name is Mike. He is eleven years old.He has short brown hair.He has two big blue eyes and a big nose.He's very kind.He is tall and strong.His favourite place is the gym. We often play ping - pong there.
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
(二)朋友之间应该相互帮助,相互关心。当你遇到下列情形时,你会怎么做?
1.When your friend feels sick(生病的), you can
2.When you eat the delicious food, you can
Hi! My name is Wu Le.I'm from China.I'm ten years old.I'm a student. I have long hair.I have a good friend. He's a boy.His name is Mike. He is eleven years old.He has short brown hair.He has two big blue eyes and a big nose.He's very kind.He is tall and strong.His favourite place is the gym. We often play ping - pong there.
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
F
)1.Wu Le is tall and strong.He has short hair.(
T
)2.Mike has two big blue eyes and a big nose.(
F
)3.Mike is tall and strong.He is quiet.(
F
)4.Mike and Wu Le often play football on the playground.(
T
)5.Mike and Wu Le are good friends.(二)朋友之间应该相互帮助,相互关心。当你遇到下列情形时,你会怎么做?
1.When your friend feels sick(生病的), you can
look after him/her
.2.When you eat the delicious food, you can
share food(答案不唯一)
.
答案:
(一)1.F 解析:由短文中“He's a boy. His name is Mike.He is eleven years old. He has short brown hair...He is tall and strong.”可知,此题表述错误。
2.T 解析:由短文中“His name is Mike. He is eleven years old. He has short brown hair.He has two big blue eyes and a big nose.”可知,此题表述正确。
3.F 解析:由短文中“He's very kind.He is tall and strong.”可知,此题表述错误。
4.F 解析:由短文中“His favourite place is the gym.We often play ping-pong there.”可知,此题表述错误
5.T 解析:由短文中“I have a good friend.He's a boy.His name is Mike.”可知,此题表述正确。
(二)1.look after him/her
2.share food(答案不唯一)
2.T 解析:由短文中“His name is Mike. He is eleven years old. He has short brown hair.He has two big blue eyes and a big nose.”可知,此题表述正确。
3.F 解析:由短文中“He's very kind.He is tall and strong.”可知,此题表述错误。
4.F 解析:由短文中“His favourite place is the gym.We often play ping-pong there.”可知,此题表述错误
5.T 解析:由短文中“I have a good friend.He's a boy.His name is Mike.”可知,此题表述正确。
(二)1.look after him/her
2.share food(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看