第一关:“归类小能手”。将单词按画线部分的发音分类。

1. back:
2. lunch:
1. back:
duck truck chick luck
2. lunch:
chair teach China peach
答案:
1.duck truck chick luck
2.chair teach China peach
2.chair teach China peach
第二关:“火眼金睛辨异同”。判断每组单词画线部分的发音是(T)否(F)相同。
(
(
(
(
(
(
F
)1.A.China B.back C.change(
F
)2.A.check B.back C.black(
T
)3.A.chair B.much C.teacher(
T
)4.A.sheep B.ship C.shop(
T
)5.A.pick B.clock C.quick
答案:
1.F 2.F 3.T 4.T 5.T
第三关:“抽卡游戏”。根据卡片提示,写出含有字母组合 ck 的单词补全句子。
1.These
2.I have a
3.These are my
4.There is a
5.Look at the
1.These
ducks
are so cute.2.I have a
black
bag.3.These are my
socks
.4.There is a
truck
.5.Look at the
clock
. It's 7:00 a.m.
答案:
1.ducks 2.black 3.socks
4.truck 5.clock
4.truck 5.clock
第四关:“头脑特工队”。Mike 分享了自己在公园的所见所闻。阅读 Mike 的分享,完成下列各题。
We're in the park.There are some ducks in the park. Their necks are long.It's windy(有风的) now.The poor ducklings feel cold.Some nice children go back home.And get black socks for them to wear.
(一)阅读短文,找出含有与所给例词画线部分发音相同的单词并写在横线上。(重复的写一个即可)
tick:
(二)阅读短文,选择正确答案。
(
A.ducks B.dogs C.cats
(
A.play in the park B.play sports C.go back home
(
A.socks B.caps C.shoes
(三)读了这篇短文后,你有什么心得体会?写 2 - 3 点即可。
We're in the park.There are some ducks in the park. Their necks are long.It's windy(有风的) now.The poor ducklings feel cold.Some nice children go back home.And get black socks for them to wear.
(一)阅读短文,找出含有与所给例词画线部分发音相同的单词并写在横线上。(重复的写一个即可)
tick:
ducks; necks; ducklings; back; black; socks
(二)阅读短文,选择正确答案。
(
A
)1.There are some________in the park.A.ducks B.dogs C.cats
(
C
)2.Some nice children________.A.play in the park B.play sports C.go back home
(
A
)3.Children get black________for ducklings to wear.A.socks B.caps C.shoes
(三)读了这篇短文后,你有什么心得体会?写 2 - 3 点即可。
答案:
(一) ducks; necks; ducklings; back;
black; socks
(二) 1.A 解析:由短文中“There are some ducks in the park.”可知,此题选A。
2.C 解析:由短文中“Some nice children go back home.”可知,此题选C。
3.A 解析:由短文中“And get black socks for them to wear.”可知,此题选A。
(三)略
black; socks
(二) 1.A 解析:由短文中“There are some ducks in the park.”可知,此题选A。
2.C 解析:由短文中“Some nice children go back home.”可知,此题选C。
3.A 解析:由短文中“And get black socks for them to wear.”可知,此题选A。
(三)略
查看更多完整答案,请扫码查看