2025年黄冈名师天天练四年级英语上册人教PEP版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年黄冈名师天天练四年级英语上册人教PEP版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年黄冈名师天天练四年级英语上册人教PEP版》

一、粗心的 Chenchen 总是分不清 is 和 are 的用法,帮他选择对应的词填空吧。
|A. is|B. are|
|----|----|
(
A
)1. There ____ a library.
(
B
)2. There ____ some books on the chair.
(
A
)3. There ____ a cat and many ducks.
(
B
)4. There ____ many people.
(生活情境)二、校宣传部向大家征集优秀照片,下面是 Chenchen 准备的照片。给句子选择对应的照片。

(
D
)1. There is a Taijiquan club.
(
A
)2. There is a library.
(
B
)3. There are many people.
(
C
)4. There is a gym too.
答案: 一、1.A 2.B 3.A 4.B 二、1.D 2.A 3.B 4.C
三、Chenchen 在向 Lisa 介绍自己的房间,判断下列句子与图片是(T)否(F)相符。

(
T
)1. There is a bed in the room.
(
T
)2. There are some books on the desk.
(
F
)3. There are some chairs in the room.
(
F
)4. There is a dog in the room.
(
T
)5. There is a clock in the room.
答案: 三、1.T 2.T 3.F 4.F 5.T
(生活情境)四、学校是我们成长的园地。下面是 Kate 对自己学校的介绍,读一读,完成下列各题。
Hello, I'm Kate. This is my school. There are many trees and flowers in it. It's very beautiful. There is a big playground in our school. Many students come to the playground to play football after school. Near the playground, there's a teaching building (教学楼), and it's big and nice. There's a gym in our school. Some students like to play ping - pong there. There is a library too. Students often read books in it.
There are 30 classes and about 1, 500 students in our school. All the teachers are kind. They often help us. The students all like to help each other. We love our school and teachers.
(一)阅读短文,给下列场所按短文顺序排序。

(
3
)(
1
)(
2
)(
4
)
(二)阅读短文,选择正确答案。
(
A
)1. There are 30
classes
in Kate's school.
A. classes
B. teachers
C. students
(
C
)2. Many students play
football
after school on the playground.
A. ping - pong
B. basketball
C. football
(
A
)3. All the teachers are
kind
.
A. kind
B. strict
C. funny
答案: (一)3 1 2 4 解析:由短文中“There is a big playground in our school.”“Near the playground, there's a teaching building, and it's big and nice. There's a gym in our school.Some students like to play ping-pong there. There is a library too.”可知。
@@(二)1.A 解析:由短文中“There are 30 classes and about 1,500 students in our school.”可知,此题选A。 2.C 解析:由短文中“Many students come to the playground to play football after school.”可知,此题选C。 3.A 解析:由短文中“All the teachers are kind.”可知,此题选A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭