2025年黄冈名师天天练四年级英语上册人教PEP版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年黄冈名师天天练四年级英语上册人教PEP版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年黄冈名师天天练四年级英语上册人教PEP版》

(学科融合)一、下面是 Mike 写的今日计划,根据计划完成下列各题。
It's sunny and warm today.I don't go to school.
There is a beautiful park.There are many plants.I want to go there in the morning.There is a gym in it.I can play ping - pong with my friends in it.There is a lawn(草坪) in it.I can fly kites on it.
Nezha is a famous hero in Chinese stories.He is brave(勇敢的) and kind.He always fights bad people to help others.I want to go to the cinema and see the Nezha 2 in the evening.So I go to the shop in the afternoon.I want to buy some food.
(一)阅读短文,补全 Mike 今天的路线图。(有多余选项)

(二)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1.It's sunny and warm today.
(
T
)2.There is a lawn in the park.
(
F
)3.Mike wants to play ping - pong with his friends in the playground.
(
F
)4.Mike wants to go to the cinema in the afternoon.
(
T
)5.Nazha is brave and kind.He always fights bad people to help others.
(三)《哪吒 2》以中国传统神话为蓝本,将敦煌壁画、三星堆遗址等中国元素巧妙融入其中,经过国内 138 家动画公司精心制作五年。在影片中你感受最深的是什么?和大家一起分享一下吧。
哪吒与父母之间的爱,以及哪吒与敖丙之间的深厚友谊,都展现了真实与温暖。

答案: 一、(一)1.C 2.E 3.D
(二)1.T 2.T 3.F 4.F 5.T
(三)哪吒与父母之间的爱,以及哪吒与敖丙之间的深厚友谊,都展现了真实与温暖。
(答案不唯一)
二、Jack 住在一个古镇里,那里有很多有趣的地方。阅读 Jack 对古镇的介绍,完成下列各题。
Hi, I'm Jack.I live in an old town.It's an interesting place.
There are lots of old buildings(建筑物).On Red Street, you can find a museum.It's about 65 years old and it is still there.We can read stories about this town.There is an old building next to it.It's a library.There are many books and pictures in it.We can read books in it.There are many restaurants(餐馆) on Green Street.You can have lunch or dinner there.A nice park is between Red Street and Green Street.It's beautiful and quiet.You can see many people there.They often read books or take walks near the river in the park.Do you like my town? Welcome!
(一)阅读短文,圈出文中提及的场所。

F.(二)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1.There is a museum on Red Street.
(
T
)2.There is an old library in Jack's town.
(
F
)3.You can have breakfast or lunch in the restaurants.
(
T
)4.The park is beautiful and quiet.
(
F
)5.People can read books or listen to music near the river in the park.
答案: 二、(一)A C D F
(二)1.T 2.T 3.F 4.T 5.F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭