一、下面是四(一)班的群聊天记录,选择合适的选项,补全聊天记录。
A.long hair B.tall C.read books D.always
1.He
2.Mary is a teacher.She has
3.We often
4.I have a best friend.He is
A.long hair B.tall C.read books D.always
1.He
D
helps me with Chinese.2.Mary is a teacher.She has
A
.3.We often
C
together.4.I have a best friend.He is
B
.
答案:
1.D 2.A 3.C 4.B
(生活情境)二、下面是 Chenchen 对新来的几位交换生的描述,给他的描述选择对应的照片。

( )1.He is tall and strong.He likes sports.His name is Sam.
( )2.She is short. She is kind. She often helps people.She is Kate.
( )3.John is a short boy.He is funny. He often plays with a dog.
( )4.Alice is tall and thin.She is quiet. She likes to read books.
( )1.He is tall and strong.He likes sports.His name is Sam.
( )2.She is short. She is kind. She often helps people.She is Kate.
( )3.John is a short boy.He is funny. He often plays with a dog.
( )4.Alice is tall and thin.She is quiet. She likes to read books.
答案:
1.C 2.A 3.D 4.B
(动手能力)三、下面是 Chenchen 制作的好友信息簿中的一页,你能根据思维导图,帮 Chenchen 补全介绍吗?

I have a best friend. His name is _______.He is _______ and _______.He has _______ hair.He often _______ me with English.
I have a best friend. His name is _______.He is _______ and _______.He has _______ hair.He often _______ me with English.
答案:
John; tall; thin; short; helps
四、Mary 迷路了,最后她是怎样回到家的呢?阅读短文,完成下列各题。
Mary is a girl.She is tall and thin. She has long hair and big eyes.She is very kind.
One day, she is lost.She meets a good friend on the way.His name is Jim.Jim is 12 years old.He is tall and thin.His hair is not long.He is funny. He makes Mary laugh(大笑).He helps Mary get home.
(一)阅读短文,选择合适的选项完成韦恩图。

A.boy
B.girl
C.long hair
D.short hair
E.tall
F.thin G.kind H.funny
(二)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1.Mary has big eyes.
( )2.Mary helps Jim to get home.
( )3.Jim is Mary's classmate.
Mary is a girl.She is tall and thin. She has long hair and big eyes.She is very kind.
One day, she is lost.She meets a good friend on the way.His name is Jim.Jim is 12 years old.He is tall and thin.His hair is not long.He is funny. He makes Mary laugh(大笑).He helps Mary get home.
(一)阅读短文,选择合适的选项完成韦恩图。
A.boy
B.girl
C.long hair
D.short hair
E.tall
F.thin G.kind H.funny
(二)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1.Mary has big eyes.
( )2.Mary helps Jim to get home.
( )3.Jim is Mary's classmate.
答案:
(一)
(二)1.T 解析:由短文中“She has long hair and big eyes.”可知,此题表述正确。
2.F 解析:由短文中“He makes Mary laugh.He helps Mary get home.”可知,此题表述错误。
3.F 解析:由短文中“She meets a good friend on the way.His name is Jim.”可知,此题表述错误。
(一)
(二)1.T 解析:由短文中“She has long hair and big eyes.”可知,此题表述正确。
2.F 解析:由短文中“He makes Mary laugh.He helps Mary get home.”可知,此题表述错误。
3.F 解析:由短文中“She meets a good friend on the way.His name is Jim.”可知,此题表述错误。
查看更多完整答案,请扫码查看