(一)选出不同类的一项。
(
(
(
(
(
C
)1.A.funny B.kind C.friend(
C
)2.A.who B.how C.best(
A
)3.A.gift B.help C.make(
A
)4.A.football B.read C.play
答案:
1.C 2.C 3.A 4.A
(二)用所给单词的适当形式填空。
1.Zhao Tian
2.My brother and I often
3.My mother
4.I help my friend with
1.Zhao Tian
draws
(draw) pictures with me.2.My brother and I often
sweep
(sweep) the floor at home.3.My mother
cooks
(cook) with me.4.I help my friend with
Chinese
(China).
答案:
1.draws 2.sweep 3.cooks 4.Chinese
(生活情境)二、Chenchen 在 Vlog 里分享了和好朋友在一起时的点点滴滴,给他的分享选择对应的照片。

( )1.She reads books with me.
( )2.We play games together.
( )3.We play football together.
( )4.I help her with Chinese.
( )1.She reads books with me.
( )2.We play games together.
( )3.We play football together.
( )4.I help her with Chinese.
答案:
1.A 2.D 3.C 4.B
三、Chenchen 的手机系统出现了问题,聊天记录都乱了。请你帮他把下面的聊天内容重新排序,看看他和朋友都聊了些什么。
(
(
(
(
(
(
(
6
)Yes.You're right.(
4
)A girl.She has long hair.And she is quiet.She often reads books with me.(
1
)Hi, Mike.Who's your best friend?(
2
)Guess!(
3
)A boy or a girl?(
5
)Who is she? Amy?
答案:
1.Hi, Mike.Who's your best friend? 2.Guess! 3.A boy or a girl? 4.A girl.She has long hair.And she is quiet.She often reads books with me. 5.Who is she? Amy? 6.Yes.You're right.
四、Youyou 在朋友圈发了一条动态。请你根据她的朋友圈内容,选择正确答案。

( )1.Which boy is Jack?

( )2.Jack likes _______ very much.

( )3.They both love _______.

( )4.They often _______ together.
A.play football and basketball
B.play football and play games
C.play sports
( )1.Which boy is Jack?
( )2.Jack likes _______ very much.
( )3.They both love _______.
( )4.They often _______ together.
A.play football and basketball
B.play football and play games
C.play sports
答案:
1.C 解析:由短文中“His name is Jack. He is from Canada.He is tall and strong. He has short hair.”可知。 2.B 解析:由短文中“He loves Chinese food very much.”可知。 3.C 解析:由短文中“We both love animals.”可知。 4.B 解析:由短文中“We often play football and play games together.”可知。
查看更多完整答案,请扫码查看