(五育并举)一、她是 Kate 最好的朋友也是生命中最重要的人,她究竟是谁呢?阅读 Kate 的介绍,完成下列各题。
A Best Friend
Hi, I'm Kate.I have a best friend.She is really nice.She has big eyes and long hair.She loves me very much.She can sing beautiful songs.She is strong.She can hold me.Everything is easy for her.She is funny.When I am sad, she can make me happy.She is friendly.She always smiles.I love her and she loves me.We love each other forever(永远).Do you know who she is? She is my mother.
(一)阅读短文,选择正确答案。
(
A.dance B.sing beautiful songs C.draw pictures
(
A.happy B.sad C.tired
(
A.teacher B.mother C.sister
(二)在我们的生活中,爸爸也可以是我们最好的朋友。请运用所学知识,描述一下你的爸爸长什么样,你们会一起做什么。
I have a great father.He is
A Best Friend
Hi, I'm Kate.I have a best friend.She is really nice.She has big eyes and long hair.She loves me very much.She can sing beautiful songs.She is strong.She can hold me.Everything is easy for her.She is funny.When I am sad, she can make me happy.She is friendly.She always smiles.I love her and she loves me.We love each other forever(永远).Do you know who she is? She is my mother.
(一)阅读短文,选择正确答案。
(
B
)1.Kate's best friend can ________.A.dance B.sing beautiful songs C.draw pictures
(
A
)2.Kate's best friend can make her ________.A.happy B.sad C.tired
(
B
)3.Kate's best friend is her ________.A.teacher B.mother C.sister
(二)在我们的生活中,爸爸也可以是我们最好的朋友。请运用所学知识,描述一下你的爸爸长什么样,你们会一起做什么。
I have a great father.He is
tall and strong
.He has short hair
.We often play games
together.He is my best friend.I love him very much.
答案:
一、(一)1.B 2.A 3.B (二)tall and strong; short hair; play games(答案不唯一)
二、Lisa 有四位好朋友,一起来认识一下吧。阅读 Lisa 的介绍,完成下列各题。
Hello, I'm Lisa.I am a Chinese girl.I'm quiet and kind.And I have long black hair.Here are my best friends.Let's have a look.

(一)阅读材料,将下列人物的图片序号填入表格中相应的横线上。

(二)阅读材料,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
Hello, I'm Lisa.I am a Chinese girl.I'm quiet and kind.And I have long black hair.Here are my best friends.Let's have a look.
(一)阅读材料,将下列人物的图片序号填入表格中相应的横线上。
(二)阅读材料,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1.These are Lisa's friends.(
F
)2.Lisa is quiet and funny.(
F
)3.Lisa often plays games with Ben.(
T
)4.Lisa often draws pictures with Ann.(
F
)5.Kate often helps Lisa with English.
答案:
二、(一)1.D 2.A 3.B 4.C (二)1.T 解析:由介绍中“Hello, I'm Lisa... Here are my best friends.”可知,此题表述正确。 2.F 解析:由介绍中“Hello, I'm Lisa.I am a Chinese girl.I'm quiet and kind.”可知,此题表述错误。 3.F 解析:由介绍中“His name is James... We play games together.”可知,此题表述错误。 4.T 解析:由介绍中“Her name is Ann. She has short hair. She often draws pictures with me.”可知,此题表述正确。 5.F 解析:由介绍中“Her name is Kate... She often helps me with Chinese.”可知,此题表述错误。
查看更多完整答案,请扫码查看