一、Chenchen在豆包上搜索关于社区活动的素材,选择合适的选项,补全素材。
(
A.This B.That C.Those
(
A.am B.is C.are
(
A.make B.makes C.making
(
A.am B.is C.are
(
A.a B.an C.their
(
C
)1.Look! ______ students are so busy.A.This B.That C.Those
(
B
)2.Everyone ______ so happy!A.am B.is C.are
(
C
)3.Chen Jie is ______ the bed.A.make B.makes C.making
(
C
)4.Mike and John ______ flying a kite.A.am B.is C.are
(
B
)5.I'm in ______ old people's home.A.a B.an C.their
答案:
1.C 2.B 3.C 4.C 5.B;1.C 2.D 3.A 4.B
(科技民生)二、Chenchen用豆包给照片配英文解说词,给解说词选择对应的照片。
A. B. C. D.
(
(
(
(
(
C
)1.Lily is making the bed.(
D
)2.Tim is singing old songs.(
A
)3.We are cleaning the room.(
B
)4.I'm telling funny stories.
答案:
1.C 2.D 3.A 4.B
三、周末社区公园里非常热闹,看看大家都在做什么。看图片,照例子写句子,并判断他们的行为是“☺”否“☹”正确。
例:
(play) She is playing with the rabbits now.
1.
(walk)
He is walking on the grass now.
2.
(take photos)
They're taking photos now.
例:
1.
2.
答案:
1.
He is walking on the grass now.
2.
They're taking photos now.
1.
2.
(生活情境)四、下面是Lucy周日的活动安排。阅读短文,完成下列各题。
My name is Lucy.Today is Sunday. I don't need to go to school.It's 7:00 in the morning.I'm making the bed. It's 7:30.I'm eating breakfast with my family.I have some bread and milk for breakfast.It's 8:30.I'm cleaning my room.It's 2:00 in the afternoon.I'm shopping with my father.We want to buy some pens and some fruit. It's 7:00 in the evening.I'm taking a walk with my family.
(一)阅读短文,选择合适的选项完成Lucy的时间轴。

(
(二)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
My name is Lucy.Today is Sunday. I don't need to go to school.It's 7:00 in the morning.I'm making the bed. It's 7:30.I'm eating breakfast with my family.I have some bread and milk for breakfast.It's 8:30.I'm cleaning my room.It's 2:00 in the afternoon.I'm shopping with my father.We want to buy some pens and some fruit. It's 7:00 in the evening.I'm taking a walk with my family.
(一)阅读短文,选择合适的选项完成Lucy的时间轴。
(
C
) (A
) (D
) (B
)(二)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1.Lucy doesn't go to school on Sunday.(
F
)2.Lucy has some cakes and milk for breakfast.(
F
)3.Lucy goes shopping with her mother.(
T
)4.Lucy wants to buy some pens and some fruit.
答案:
(一)C A D B;(二)1.T 解析:由短文中“My name is Lucy. Today is Sunday. I don't need to go to school.”可知,此题表述正确。
2.F 解析:由短文中“I have some bread and milk for breakfast.”可知,此题表述错误。
3.F 解析:由短文中“I'm shopping with my father.”可知,此题表述错误。
4.T 解析:由短文中“We want to buy some pens and some fruit.”可知,此题表述正确
2.F 解析:由短文中“I have some bread and milk for breakfast.”可知,此题表述错误。
3.F 解析:由短文中“I'm shopping with my father.”可知,此题表述错误。
4.T 解析:由短文中“We want to buy some pens and some fruit.”可知,此题表述正确
查看更多完整答案,请扫码查看