2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第85页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
The National Day holiday is coming. Ben is going to do something positive. On Monday,he will play volleyball at 8:00 on the school playground. The next day he is going to read an English novel all day at home. And of course he also wants to go hiking with his friends some day during the holiday. They plan to go to Mount Yu on the morning of Wednesday. On Thursday he is going to do his homework and in the evening he will watch a cartoon show. What is he going to do on Friday? Probably he is about to go over his lessons at his friend’s home all day. On Saturday afternoon he will write a Chinese composition and the last day he will go to the English Corner in the park to practise speaking English at 9:00.
阅读短文,用恰当的词完成下面的表格,每空词数不超4个词。
| Day | What | When | Where |
| Monday | Play volleyball | At 8:00 | On the school playground |
| Tuesday | 1 | 2 | 3 |
| 4 | 5 | In the morning | Mount Yu |
| Thursday | Do his homework | / | At home |
| | Watch a cartoon show | In the evening | At home |
| Friday | Go over his lessons | All day | At his friend’s home |
| 6 | Write a Chinese composition | 7 | At home |
| 8 | 9 | 10 | In the park |

1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
阅读短文,用恰当的词完成下面的表格,每空词数不超4个词。
| Day | What | When | Where |
| Monday | Play volleyball | At 8:00 | On the school playground |
| Tuesday | 1 | 2 | 3 |
| 4 | 5 | In the morning | Mount Yu |
| Thursday | Do his homework | / | At home |
| | Watch a cartoon show | In the evening | At home |
| Friday | Go over his lessons | All day | At his friend’s home |
| 6 | Write a Chinese composition | 7 | At home |
| 8 | 9 | 10 | In the park |
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
6. ______ 7. ______ 8. ______ 9. ______ 10. ______
答案:
1. Read an English novel 由“The next day he is going to read an English novel all day at home.”理解可知。
2. All day 见第 1 题解析。
3. At home 见第 1 题解析。
4. Wednesday 由“They plan to go to Mount Yu on the morning of Wednesday.”理解可知。
5. Go hiking 由“And of course he also wants to go hiking with his friends some day during the holiday.”理解可知。
6. Saturday 由“On Saturday afternoon he will write a Chinese composition”理解可知。
7. In the afternoon 见第 6 题解析。
8. Sunday 由“the last day he will go to the English Corner in the park to practise speaking English at 9:00”理解可知,这里 the last day 指的是 Sunday。
9. Practise speaking English 由“the last day he will go to the English Corner in the park to practise speaking English at 9:00”理解可知,practise doing sth 意为练习做某事。
10. At 9:00 由“the last day he will go to the English Corner in the park to practise speaking English at 9:00”理解可知。
2. All day 见第 1 题解析。
3. At home 见第 1 题解析。
4. Wednesday 由“They plan to go to Mount Yu on the morning of Wednesday.”理解可知。
5. Go hiking 由“And of course he also wants to go hiking with his friends some day during the holiday.”理解可知。
6. Saturday 由“On Saturday afternoon he will write a Chinese composition”理解可知。
7. In the afternoon 见第 6 题解析。
8. Sunday 由“the last day he will go to the English Corner in the park to practise speaking English at 9:00”理解可知,这里 the last day 指的是 Sunday。
9. Practise speaking English 由“the last day he will go to the English Corner in the park to practise speaking English at 9:00”理解可知,practise doing sth 意为练习做某事。
10. At 9:00 由“the last day he will go to the English Corner in the park to practise speaking English at 9:00”理解可知。
查看更多完整答案,请扫码查看