2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
C
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 一个大橘子 | 记叙文 | ★★ | 4分钟 | ______分钟 |
Long long ago,there was a poor man in a small village. He had an orange tree. On the tree,there were lots of oranges. One of them was very big. It was as big as a ball. Nobody had seen such a big orange. He gave it to the king. The king was happy. So he gave the man a lot of money for it. The poor man was very happy.
A rich man heard of(听说) it,and he said to himself,"It was only an orange. Why did the king give so much money to him? I would give my gold cup to the king. He would give me more money."
The next day,the king got the gold cup. He said to the rich man,"What a beautiful cup! I would show you something wonderful. This big orange is for you."
根据短文内容,选择正确的答案。
( ) 1. What did the poor man in a small village have?
A. He had an orange tree. B. He had a big dog.
C. He had a small house. D. He had a gold cup.
( ) 2. What did the orange look like?
A. It looked like a watermelon. B. It was as small as an egg.
C. It looked like a tree. D. It was as big as a ball.
( ) 3. Why was the poor man very happy?
A. Because he saw the king. B. Because the king gave him a lot of money.
C. Because the rich man gave him a lot of money. D. Because he ate the orange.
( ) 4. What did the rich man give to the king?
A. His gold cup. B. His gold cap. C. An orange. D. An apple.
( ) 5. What did the king give the rich man?
A. A delicious apple. B. A lot of money. C. That big orange. D. The orange tree.
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 一个大橘子 | 记叙文 | ★★ | 4分钟 | ______分钟 |
Long long ago,there was a poor man in a small village. He had an orange tree. On the tree,there were lots of oranges. One of them was very big. It was as big as a ball. Nobody had seen such a big orange. He gave it to the king. The king was happy. So he gave the man a lot of money for it. The poor man was very happy.
A rich man heard of(听说) it,and he said to himself,"It was only an orange. Why did the king give so much money to him? I would give my gold cup to the king. He would give me more money."
The next day,the king got the gold cup. He said to the rich man,"What a beautiful cup! I would show you something wonderful. This big orange is for you."
根据短文内容,选择正确的答案。
( ) 1. What did the poor man in a small village have?
A. He had an orange tree. B. He had a big dog.
C. He had a small house. D. He had a gold cup.
( ) 2. What did the orange look like?
A. It looked like a watermelon. B. It was as small as an egg.
C. It looked like a tree. D. It was as big as a ball.
( ) 3. Why was the poor man very happy?
A. Because he saw the king. B. Because the king gave him a lot of money.
C. Because the rich man gave him a lot of money. D. Because he ate the orange.
( ) 4. What did the rich man give to the king?
A. His gold cup. B. His gold cap. C. An orange. D. An apple.
( ) 5. What did the king give the rich man?
A. A delicious apple. B. A lot of money. C. That big orange. D. The orange tree.
答案:
1. A 从第一段中“He had an orange tree.”可知。
2. D 从第一段中“It was as big as a ball.”可知。
3. B 从第一段中“The king was happy. So he gave the man a lot of money for it.”可知。
4. A 从第二段中“I would give my gold cup to the king.”可知。
5. C 从第三段中“This big orange is for you.”可知。
2. D 从第一段中“It was as big as a ball.”可知。
3. B 从第一段中“The king was happy. So he gave the man a lot of money for it.”可知。
4. A 从第二段中“I would give my gold cup to the king.”可知。
5. C 从第三段中“This big orange is for you.”可知。
查看更多完整答案,请扫码查看