2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 各种各样的交流 | 说明文 | ★★★ | 7分钟 | ______分钟 |
You speak,write a letter,make a telephone call. Your words carry a message(信息). People communicate(交流) with words. But do you think you can communicate without words? A smile on your face shows you are happy or friendly. Tears(泪水) in your eyes tell others that you are sad. When you raise your hand in class,the teacher knows you want to say something or ask a question. You shake your head,and people know you are saying "No". You nod and people know you are saying "Yes". Other things can also carry messages. For example,a sign(招牌) at the bus stop helps you know which bus to take. A sign on the door tells you where to go in or out. Have you ever noticed(注意) that there are a lot of signs around you and that you get messages from them all the time?
People can communicate in many other ways. An artist(艺术家)can use his drawings to tell you about beautiful mountains,about the blue sea and many other things. Books are written to tell about all the things in the world and also about people and their ideas.
Books,TVs,radios and films all help us communicate with others. They all help us know what is going on in the world and what other people are talking about.
a. 阅读短文,选择正确的答案,并把序号写在横线上。
1. According to the passage,people communicate ______.
A. with words only B. in many different ways
2. Signs can carry as many ______ as words.
A. questions B. messages
3. The best title(标题) for this short passage is "______".
A. Signs carry message B. Ways of communication
b. 观察下面的标志,选择其正确的含义,把序号填在图下面的括号里。
( )
( )
( )
( )
1. You can not smoke in this area.
2. You can buy what you want at half of the original price.
3. If you want to get your car back,you have to call the number on the sign.
4. Only the school bus can go on this way.
| 各种各样的交流 | 说明文 | ★★★ | 7分钟 | ______分钟 |
You speak,write a letter,make a telephone call. Your words carry a message(信息). People communicate(交流) with words. But do you think you can communicate without words? A smile on your face shows you are happy or friendly. Tears(泪水) in your eyes tell others that you are sad. When you raise your hand in class,the teacher knows you want to say something or ask a question. You shake your head,and people know you are saying "No". You nod and people know you are saying "Yes". Other things can also carry messages. For example,a sign(招牌) at the bus stop helps you know which bus to take. A sign on the door tells you where to go in or out. Have you ever noticed(注意) that there are a lot of signs around you and that you get messages from them all the time?
People can communicate in many other ways. An artist(艺术家)can use his drawings to tell you about beautiful mountains,about the blue sea and many other things. Books are written to tell about all the things in the world and also about people and their ideas.
Books,TVs,radios and films all help us communicate with others. They all help us know what is going on in the world and what other people are talking about.
a. 阅读短文,选择正确的答案,并把序号写在横线上。
1. According to the passage,people communicate ______.
A. with words only B. in many different ways
2. Signs can carry as many ______ as words.
A. questions B. messages
3. The best title(标题) for this short passage is "______".
A. Signs carry message B. Ways of communication
b. 观察下面的标志,选择其正确的含义,把序号填在图下面的括号里。
( )
( )
( )
1. You can not smoke in this area.
2. You can buy what you want at half of the original price.
3. If you want to get your car back,you have to call the number on the sign.
4. Only the school bus can go on this way.
答案:
a. 1. B 通过第二段的第一句话可以得出答案。
2. B 通过第一段的后半部分的例子,以及最后一个疑问句,可以得出答案。
3. B 文章的三段内容从不同角度,向我们呈现了人们不同的交流方式,故选 B。
b. 2 1 4 3
(句2 表示:商品打对折。
句1 表示:此处禁止吸烟,注意 smoke free不是表示“免费吸烟”。
句4 表示:此道仅限校车通行。
句3 表示:您的车辆已被拖走,取车请打电话。)
2. B 通过第一段的后半部分的例子,以及最后一个疑问句,可以得出答案。
3. B 文章的三段内容从不同角度,向我们呈现了人们不同的交流方式,故选 B。
b. 2 1 4 3
(句2 表示:商品打对折。
句1 表示:此处禁止吸烟,注意 smoke free不是表示“免费吸烟”。
句4 表示:此道仅限校车通行。
句3 表示:您的车辆已被拖走,取车请打电话。)
查看更多完整答案,请扫码查看