2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第60页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
Jimmy lives in a country,and he loves playing in the river near his house. But his father gets a job in a big city,so he moves there with his family.
Their new house has a garden,but the garden is small. Jimmy isn't happy. "Is there a river near here?" he asks his mother on the first morning. His mother answers,"No,there isn't,but there's a nice park near here and there's a good pool in it. We are going there this afternoon." Jimmy is happy now.
After lunch,Jimmy and his mother go to the park. Jimmy wants to walk near the pool,but there's a sign before it. His mother reads it to him,"Warning! This pool is dangerous. Three hundred and sixty-seven people fell into it." Jimmy looks into the pool carefully,and he says,"But I can't see them."
阅读短文并完成下面的练习。
1. Jimmy's family move to a big city because ______.
2. Now the family live in a house ______ garden.
3. Does Jimmy like the new house or the old house at first? ______
4. There's ______ in the nice park near their new house.
5. Jimmy would like to ______ in the park after lunch.
Their new house has a garden,but the garden is small. Jimmy isn't happy. "Is there a river near here?" he asks his mother on the first morning. His mother answers,"No,there isn't,but there's a nice park near here and there's a good pool in it. We are going there this afternoon." Jimmy is happy now.
After lunch,Jimmy and his mother go to the park. Jimmy wants to walk near the pool,but there's a sign before it. His mother reads it to him,"Warning! This pool is dangerous. Three hundred and sixty-seven people fell into it." Jimmy looks into the pool carefully,and he says,"But I can't see them."
阅读短文并完成下面的练习。
1. Jimmy's family move to a big city because ______.
2. Now the family live in a house ______ garden.
3. Does Jimmy like the new house or the old house at first? ______
4. There's ______ in the nice park near their new house.
5. Jimmy would like to ______ in the park after lunch.
答案:
1. his father gets a job in the big city 由第一段中“But his father gets a job in a big city, so he moves there with his family.”可知。
2. with a small 由第二段中“Their new house has a garden, but the garden is small.”可知。
3. Jimmy likes the old house at first. 本题问的是 Jimmy 开始喜欢哪所房子。由第二段第一、二句可知答案。
4. a pool 由第二段内容可知公园里有个小池塘。
5. walk near the pool 由第三段中“Jimmy wants to walk near the pool...”可知。
2. with a small 由第二段中“Their new house has a garden, but the garden is small.”可知。
3. Jimmy likes the old house at first. 本题问的是 Jimmy 开始喜欢哪所房子。由第二段第一、二句可知答案。
4. a pool 由第二段内容可知公园里有个小池塘。
5. walk near the pool 由第三段中“Jimmy wants to walk near the pool...”可知。
查看更多完整答案,请扫码查看