2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
A
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 自我保护 | 说明文 | ★★ | 4分钟 | ______分钟 |
Today, student safety is becoming a big problem in schools. And nearly every school offers a new lesson: self-protection. They hope students can learn how to stay away from danger from this subject. Also, it can give students some advice on how to deal with danger.
If it is raining with thunder:
★ Don't stay in high places.
★ Stay away from trees.
When there is a fire:
★ Get away as fast as you can.
★ Do not take the lift.
★ Put wet things on your back and try to find the exit as fast as you can.
If someone is drowning:
★ If you can't swim, don't get into the water.
★ Cry out for help.
根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. How many aspects(方面) of self-protection are mentioned in the passage?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
( )2. What shouldn't you do if it is raining with thunder according to the passage?
A. Don't stay in high place. B. Stay away from trees.
C. Don't make a phone call. D. Stay with trees.
( )3. What should you do if there is a fire?
A. Get away as fast as you can.
B. Do not take the lift.
C. Put wet things on your back and try to find the exit as fast as you can.
D. A,B and C.
( )4. What's the best title for the passage?
A. Student safety. B. A big problem in school.
C. A new lesson: self-protection. D. Stay away from danger.
( )5. Where is the passage most probably from?
A. A travel book. B. A health magazine.
C. Hot news. D. An educational newspaper.
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 自我保护 | 说明文 | ★★ | 4分钟 | ______分钟 |
Today, student safety is becoming a big problem in schools. And nearly every school offers a new lesson: self-protection. They hope students can learn how to stay away from danger from this subject. Also, it can give students some advice on how to deal with danger.
If it is raining with thunder:
★ Don't stay in high places.
★ Stay away from trees.
When there is a fire:
★ Get away as fast as you can.
★ Do not take the lift.
★ Put wet things on your back and try to find the exit as fast as you can.
If someone is drowning:
★ If you can't swim, don't get into the water.
★ Cry out for help.
根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. How many aspects(方面) of self-protection are mentioned in the passage?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
( )2. What shouldn't you do if it is raining with thunder according to the passage?
A. Don't stay in high place. B. Stay away from trees.
C. Don't make a phone call. D. Stay with trees.
( )3. What should you do if there is a fire?
A. Get away as fast as you can.
B. Do not take the lift.
C. Put wet things on your back and try to find the exit as fast as you can.
D. A,B and C.
( )4. What's the best title for the passage?
A. Student safety. B. A big problem in school.
C. A new lesson: self-protection. D. Stay away from danger.
( )5. Where is the passage most probably from?
A. A travel book. B. A health magazine.
C. Hot news. D. An educational newspaper.
答案:
1. B 文中提到了自我保护的三个方面,分别是:“If it is raining with thunder”;“When there is a fire”;“If someone is drowning”。
2. D 根据文章内容,雷雨天,不能靠着树,故选 D。
3. D 根据文中“When there is a fire”下面的三个要点可知答案,选 D。
4. C 文章主要介绍了 self-protection 这一新课程的三个方面,而不是谈论学生的安全问题,所以选 C。
5. D 本文主要谈论了一些校园安全的建议,因此最有可能出现在教育类报纸上,和旅游、健康没关系,也算不上是热点新闻。
2. D 根据文章内容,雷雨天,不能靠着树,故选 D。
3. D 根据文中“When there is a fire”下面的三个要点可知答案,选 D。
4. C 文章主要介绍了 self-protection 这一新课程的三个方面,而不是谈论学生的安全问题,所以选 C。
5. D 本文主要谈论了一些校园安全的建议,因此最有可能出现在教育类报纸上,和旅游、健康没关系,也算不上是热点新闻。
查看更多完整答案,请扫码查看