2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
A
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 贝克街221B号 | 记叙文 | ★★ | 6分钟 | ______分钟 |
Do you know Sherlock Holmes(夏洛克•福尔摩斯)? He was very famous(著名的) because he helped catch lots of bad people. In fact,Holmes wasn't a real person but from Conan Doyle's stories.
In the stories,Holmes lived on 221B Baker Street from 1881 to 1904. In fact,there was a street called Baker Street in London. But there was no number 221B on the street. This all changed in the 1930s when there were more and more houses in the street. A bank named Abbey House first used 221B Baker Street as its address. Then strange things happened. Many fans of Holmes began to write letters for help and sent their letters to this address. What did the bank do? It let someone write back and tell the fans that Holmes went to live on a farm in South Downs in Sussex.
Later,Holmes Museum opened in 1990. When the bank moved away,the museum started to use the address instead.
根据短文内容,选择正确的答案。
( ) 1. Sherlock Holmes came from ______.
A. movies B. stories C. museums D. a bank
( ) 2. In real life,______ used 221B Baker Street as its address for the first time.
A. a school B. a hospital C. a farm D. a bank
( ) 3. What did Abbey House do with the fans' letters?
A. It just threw them away. B. It asked someone to write back.
C. It gave them to the museum. D. It did nothing.
( ) 4. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Abbey House got letters from fans in 1904.
B. Holmes went to live on a farm when he was old.
C. Holmes Museum opened in 1990.
D. Holmes is a real person.
( ) 5. What does the passage mainly talk about?
A. How Conan Doyle wrote stories. B. The history of 221B Baker Street.
C. The beginning of Holmes Museum. D. The story of Holmes.
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 贝克街221B号 | 记叙文 | ★★ | 6分钟 | ______分钟 |
Do you know Sherlock Holmes(夏洛克•福尔摩斯)? He was very famous(著名的) because he helped catch lots of bad people. In fact,Holmes wasn't a real person but from Conan Doyle's stories.
In the stories,Holmes lived on 221B Baker Street from 1881 to 1904. In fact,there was a street called Baker Street in London. But there was no number 221B on the street. This all changed in the 1930s when there were more and more houses in the street. A bank named Abbey House first used 221B Baker Street as its address. Then strange things happened. Many fans of Holmes began to write letters for help and sent their letters to this address. What did the bank do? It let someone write back and tell the fans that Holmes went to live on a farm in South Downs in Sussex.
Later,Holmes Museum opened in 1990. When the bank moved away,the museum started to use the address instead.
根据短文内容,选择正确的答案。
( ) 1. Sherlock Holmes came from ______.
A. movies B. stories C. museums D. a bank
( ) 2. In real life,______ used 221B Baker Street as its address for the first time.
A. a school B. a hospital C. a farm D. a bank
( ) 3. What did Abbey House do with the fans' letters?
A. It just threw them away. B. It asked someone to write back.
C. It gave them to the museum. D. It did nothing.
( ) 4. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Abbey House got letters from fans in 1904.
B. Holmes went to live on a farm when he was old.
C. Holmes Museum opened in 1990.
D. Holmes is a real person.
( ) 5. What does the passage mainly talk about?
A. How Conan Doyle wrote stories. B. The history of 221B Baker Street.
C. The beginning of Holmes Museum. D. The story of Holmes.
答案:
1. B 从第一段中“In fact, Holmes wasn't a real person but from Conan Doyle's stories.”可知。
2. D 从第二段中“A bank named Abbey House first used 221B Baker Street as its address.”可知。
3. B 从第二段中“It let someone write back...”可知。
4. C 从第三段中“Later, Holmes Museum opened in 1990.”可知。
5. B 文章主要介绍了贝克街 221B 号这个地址的历史。
2. D 从第二段中“A bank named Abbey House first used 221B Baker Street as its address.”可知。
3. B 从第二段中“It let someone write back...”可知。
4. C 从第三段中“Later, Holmes Museum opened in 1990.”可知。
5. B 文章主要介绍了贝克街 221B 号这个地址的历史。
查看更多完整答案,请扫码查看