2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第76页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
A
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 香港海滩 | 说明文 | ★★★ | 6 分钟 | ______分钟 |
Hong Kong has about forty public beaches. Some of the beaches are among the best in the world. People can go there for a swim.
You can go to most of them by bus. To go to some beaches you must take a boat. There are toilets, changing rooms and places to buy food and drinks on most of the beaches.
You will swim there without danger if you remember these instructions:
1. Never swim alone.
2. Never swim after a meal or when you feel hungry or tired.
3. Do not stay in the water too long.
4. Never go out in a boat if you cannot swim.
Remember:A red flag means that it is dangerous for anybody to go into the water. A blue flag means that it is dangerous for children.
根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. There are ______ public beaches in Hong Kong.
A. forty B. less than forty C. more than forty D. a little more or less than forty
( )2. We can reach ______ by bus.
A. all the public beaches B. any public beach C. only a few public beaches D. all the public beaches except some
( )3. When you see a blue flag,you know that ______ there.
A. women should not swim B. children should not swim C. nobody should swim D. anybody can swim
( )4. Which of the following is TRUE according to this passage?
A. You can always swim when you see a red flag. B. You should not swim with other people. C. You should not swim after lunch. D. You can't swim for a short time.
( )5. This passage mainly tells us ______.
A. something about Hong Kong's beaches B. that swimming in Hong Kong is dangerous C. that Hong Kong has many best beaches in the world D. it is not easy to go swimming in Hong Kong
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 香港海滩 | 说明文 | ★★★ | 6 分钟 | ______分钟 |
Hong Kong has about forty public beaches. Some of the beaches are among the best in the world. People can go there for a swim.
You can go to most of them by bus. To go to some beaches you must take a boat. There are toilets, changing rooms and places to buy food and drinks on most of the beaches.
You will swim there without danger if you remember these instructions:
1. Never swim alone.
2. Never swim after a meal or when you feel hungry or tired.
3. Do not stay in the water too long.
4. Never go out in a boat if you cannot swim.
Remember:A red flag means that it is dangerous for anybody to go into the water. A blue flag means that it is dangerous for children.
根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. There are ______ public beaches in Hong Kong.
A. forty B. less than forty C. more than forty D. a little more or less than forty
( )2. We can reach ______ by bus.
A. all the public beaches B. any public beach C. only a few public beaches D. all the public beaches except some
( )3. When you see a blue flag,you know that ______ there.
A. women should not swim B. children should not swim C. nobody should swim D. anybody can swim
( )4. Which of the following is TRUE according to this passage?
A. You can always swim when you see a red flag. B. You should not swim with other people. C. You should not swim after lunch. D. You can't swim for a short time.
( )5. This passage mainly tells us ______.
A. something about Hong Kong's beaches B. that swimming in Hong Kong is dangerous C. that Hong Kong has many best beaches in the world D. it is not easy to go swimming in Hong Kong
答案:
1. D 从“Hong Kong has about forty public beaches.”理解可知,香港有大约四十个公共海滩。
2. D 从“You can go to most of them by bus.”理解可知。
3. B 从“A blue flag means that it is dangerous for children.”理解可知,蓝色的旗帜意思是对孩子来说是危险的。
4. C 根据文章内容,只有选项 C 符合题意。
5. A 通读文章判断可知,文章告诉人们有关香港海滩的信息。
2. D 从“You can go to most of them by bus.”理解可知。
3. B 从“A blue flag means that it is dangerous for children.”理解可知,蓝色的旗帜意思是对孩子来说是危险的。
4. C 根据文章内容,只有选项 C 符合题意。
5. A 通读文章判断可知,文章告诉人们有关香港海滩的信息。
查看更多完整答案,请扫码查看