2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第82页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
A
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 阿尔卑斯山 | 记叙文 | ★★★ | 6分钟 | ______分钟 |
My friend Thomas and I visit the Alps in Austria. Our visit is two days long. I am back home now but I still have many emotions and feelings in my head.
We are in a beautiful place in the mountains. There are beautiful hills around us. The views are beautiful. The best view is from the top of one mountain. It is the most beautiful view in my life.
We are skiing all day. In the end,we are very tired but we are happy. We have many new experiences. They make our life more colourful. The weather is sunny. My skin is more brown now.
There are many places where you can ski in Austria. I think that the Alps are one of the best mountains in the world. I think that it is good to visit the Alps.
根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. How long is their visit to the Alps?
A. One day.
B. Two days.
C. Three days.
D. Four days.
( )2. The underlined word “experiences” means ______ in Chinese.
A. 经验
B. 旅游
C. 游历
D. 经历
( )3. Where do they see the best view according to the passage?
A. In Austria.
B. On the top of one mountain.
C. In the mountain.
D. On the way back.
( )4. Which of the following about the writer and his trip is TRUE?
A. He has no feelings about the trip in his mind.
B. He feels tired,but he is happy.
C. He says there are no other places in Austria for skiing.
D. He thinks the Alps are the most famous in the world.
( )5. What's the best title for the passage?
A. A wonderful trip to the Alps.
B. How to get to the Alps.
C. Best mountains in the world.
D. The best place for skiing.
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 阿尔卑斯山 | 记叙文 | ★★★ | 6分钟 | ______分钟 |
My friend Thomas and I visit the Alps in Austria. Our visit is two days long. I am back home now but I still have many emotions and feelings in my head.
We are in a beautiful place in the mountains. There are beautiful hills around us. The views are beautiful. The best view is from the top of one mountain. It is the most beautiful view in my life.
We are skiing all day. In the end,we are very tired but we are happy. We have many new experiences. They make our life more colourful. The weather is sunny. My skin is more brown now.
There are many places where you can ski in Austria. I think that the Alps are one of the best mountains in the world. I think that it is good to visit the Alps.
根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. How long is their visit to the Alps?
A. One day.
B. Two days.
C. Three days.
D. Four days.
( )2. The underlined word “experiences” means ______ in Chinese.
A. 经验
B. 旅游
C. 游历
D. 经历
( )3. Where do they see the best view according to the passage?
A. In Austria.
B. On the top of one mountain.
C. In the mountain.
D. On the way back.
( )4. Which of the following about the writer and his trip is TRUE?
A. He has no feelings about the trip in his mind.
B. He feels tired,but he is happy.
C. He says there are no other places in Austria for skiing.
D. He thinks the Alps are the most famous in the world.
( )5. What's the best title for the passage?
A. A wonderful trip to the Alps.
B. How to get to the Alps.
C. Best mountains in the world.
D. The best place for skiing.
答案:
1. B 由第一段第二句可知,作者和朋友的这次旅游持续了两天。
2. D 根据作者和朋友游山、滑雪等活动以及后句“They make our life more colourful.”可知,experiences 意为经历。
3. B “The best view is from the top of one mountain.”最好的风景在山顶。
4. B 由第三段第二句可知,作者和朋友很累但是很高兴。
5. A 通读全文可知,作者主要介绍自己和朋友游览阿尔卑斯山的经历,因此 A 项可概括本文主旨,适合作标题。
2. D 根据作者和朋友游山、滑雪等活动以及后句“They make our life more colourful.”可知,experiences 意为经历。
3. B “The best view is from the top of one mountain.”最好的风景在山顶。
4. B 由第三段第二句可知,作者和朋友很累但是很高兴。
5. A 通读全文可知,作者主要介绍自己和朋友游览阿尔卑斯山的经历,因此 A 项可概括本文主旨,适合作标题。
查看更多完整答案,请扫码查看