2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年英语四合一阅读组合训练六年级译林版提高版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
B
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 洛杉矶 | 说明文 | ★★★ | 6 分钟 | ______分钟 |
Do you know Los Angeles? Here is something about it. Los Angeles lies in the southwest of California. It is the second biggest city in America and it is called City of Angels. The city is about 1,200 square kilometres in size. There are about 10,000,000 people there. In 1900,it had only 100,000 people. So the population has grown fast! It is mostly sunny there. It gets warm in summer—up to 28℃. It doesn't get much colder than 9℃ in winter. In summer people often get thick smog because of all the petrol(汽油) fumes(烟) from the cars. The heat,the way the land lies and the way the wind blows all make it worse. Some people even wear masks on bad days because they don't want to breathe it in.
根据文章内容,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. Los Angeles lies in the southeast of California.
( )2. Los Angeles is the second biggest city in America for its size and population.
( )3. Los Angeles was a very big city in population 100 years ago.
( )4. Los Angeles is not hot in summer and not cold in winter.
( )5. People in Los Angeles don't want to breathe in smog.
| 题 目 | 体 裁 | 难 度 | 建议用时 | 实际用时 |
| 洛杉矶 | 说明文 | ★★★ | 6 分钟 | ______分钟 |
Do you know Los Angeles? Here is something about it. Los Angeles lies in the southwest of California. It is the second biggest city in America and it is called City of Angels. The city is about 1,200 square kilometres in size. There are about 10,000,000 people there. In 1900,it had only 100,000 people. So the population has grown fast! It is mostly sunny there. It gets warm in summer—up to 28℃. It doesn't get much colder than 9℃ in winter. In summer people often get thick smog because of all the petrol(汽油) fumes(烟) from the cars. The heat,the way the land lies and the way the wind blows all make it worse. Some people even wear masks on bad days because they don't want to breathe it in.
根据文章内容,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. Los Angeles lies in the southeast of California.
( )2. Los Angeles is the second biggest city in America for its size and population.
( )3. Los Angeles was a very big city in population 100 years ago.
( )4. Los Angeles is not hot in summer and not cold in winter.
( )5. People in Los Angeles don't want to breathe in smog.
答案:
1. F 由第三句“Los Angeles lies in the southwest of California.”可知不是 southeast。
2. T 根据第四、五、六三句可知。
3. F 由“In 1900, it had only 100,000 people.”可知大约 100 年前洛杉矶人口并不多。
4. T 由“It gets warm in summer—up to 28℃. It doesn't get much colder than 9℃.”可知洛杉矶夏天不超过 28℃,冬天不低于 9℃,确实是冬暖夏凉。
5. T 由最后三句可知,洛杉矶的人们在不好的天气里戴口罩,因为他们不想吸进雾霾。
2. T 根据第四、五、六三句可知。
3. F 由“In 1900, it had only 100,000 people.”可知大约 100 年前洛杉矶人口并不多。
4. T 由“It gets warm in summer—up to 28℃. It doesn't get much colder than 9℃.”可知洛杉矶夏天不超过 28℃,冬天不低于 9℃,确实是冬暖夏凉。
5. T 由最后三句可知,洛杉矶的人们在不好的天气里戴口罩,因为他们不想吸进雾霾。
查看更多完整答案,请扫码查看