第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
下面是 Lily 的衣柜。根据图片提示,把对应的单词写在四线三格上。
dress
sweater
shirt
coat
socks
1.______
2.______
3.______
4.______
5.______

dress
sweater
shirt
coat
socks
1.______
2.______
3.______
4.______
5.______
答案:
1. dress 2. shirt 3. sweater 4. coat 5. socks
新趋势 Amy 和朋友们在收拾寒假旅行的行李。看图,判断下列句子或对话正(T)误(F)。
( )1. The green coat is Mike's.
( )2. The yellow socks are Chen Jie's.
( )3. Amy is going to a cold place.
( )4. —Whose purple dress is this?
—It's Chen Jie's.
( )5. —Whose white shirts are these?
—They're Mike's.

( )1. The green coat is Mike's.
( )2. The yellow socks are Chen Jie's.
( )3. Amy is going to a cold place.
( )4. —Whose purple dress is this?
—It's Chen Jie's.
( )5. —Whose white shirts are these?
—They're Mike's.
答案:
1. F 【点拨】句子意为“绿色外套是迈克的”。观察图片可知迈克行李箱里的外套是蓝色的而不是绿色的。句子与图片不符,故填F。2. T 【点拨】句子意为“黄色短袜是陈杰的”。观察图片可知陈杰行李箱里有黄色短袜。句子与图片相符,故填T。3. F 【点拨】句子意为“埃米将要去寒冷的地方”。观察图片可知埃米行李里有连衣裙、衬衫和遮阳帽等衣物,暗示埃米将要去温暖的地方。句子与图片不符,故填F。4. T 【点拨】对话意为“——这是谁的紫色连衣裙? ——是陈杰的”。观察图片可知陈杰行李箱里有紫色连衣裙。对话与图片相符,故填T。5. F 【点拨】对话意为“——这些是谁的白衬衫? ——是迈克的”。观察图片可知迈克行李箱里没有白衬衫。对话与图片不符,故填F。
今天是周末,晓晓和家人一起去商店买衣服。阅读短文,选择正确的答案。
Hi, I'm Xiaoxiao. Today I go to a shop with my family and we buy many new clothes there. Look! This is a red coat. It's very nice. It's my mother's. That green sweater is my father's. His favourite colour is green. Whose black cap is that? Oh, it's my brother's. It's so cool! These colourful dresses are mine. I like them very much.

( )1. Xiaoxiao's mother buys a red ______.
A. sweater B. shirt C. coat
( )2. Xiaoxiao's father's favourite colour is ______.
A. green B. black C. yellow
( )3. The new cap is ______.
A. Xiaoxiao's B. Xiaoxiao's brother's C. Xiaoxiao's sister's
( )4. The dresses are ______.
A. new and cool B. new and colourful C. old and nice
( )5. How many children are there in Xiaoxiao's family?
A. One. B. Two. C. Three.
Hi, I'm Xiaoxiao. Today I go to a shop with my family and we buy many new clothes there. Look! This is a red coat. It's very nice. It's my mother's. That green sweater is my father's. His favourite colour is green. Whose black cap is that? Oh, it's my brother's. It's so cool! These colourful dresses are mine. I like them very much.
( )1. Xiaoxiao's mother buys a red ______.
A. sweater B. shirt C. coat
( )2. Xiaoxiao's father's favourite colour is ______.
A. green B. black C. yellow
( )3. The new cap is ______.
A. Xiaoxiao's B. Xiaoxiao's brother's C. Xiaoxiao's sister's
( )4. The dresses are ______.
A. new and cool B. new and colourful C. old and nice
( )5. How many children are there in Xiaoxiao's family?
A. One. B. Two. C. Three.
答案:
1. C 【点拨】题干意为“晓晓的妈妈买了一件红色 ”。由“This is a red coat... It's my mother's.”可知,晓晓的妈妈买了一件红色大衣。故选C。2. A 【点拨】题干意为“晓晓的爸爸最喜欢的颜色是 ”。由“His favourite colour is green.”可知,晓晓的爸爸最喜欢的颜色是绿色。故选A。3. B 【点拨】题干意为“新帽子是 ”。由“Whose black cap is that? Oh, it's my brother's.”可知,帽子是晓晓弟弟的。故选B。4. B 【点拨】题干意为“连衣裙是 ”。由“Today I go to a shop... and we buy many new clothes there.” “These colourful dresses are mine.”可知,晓晓的新连衣裙颜色鲜艳。故选B。5. B 【点拨】题干意为“晓晓家有多少个孩子?”。通读短文可知晓晓家有两个孩子,即晓晓和弟弟。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看