2025年一遍过九年级初中英语全一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过九年级初中英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年一遍过九年级初中英语全一册译林版》

第60页
一、完形填空 团队精神
素养:思维品质 难度:中 用时:9 分钟
There will be a dragon boat race in our city tomorrow. No matter what the result is, we are excited about the 1
A
.
I was lucky enough to be a member of our university's team last year. Each of us had different levels of fitness (体质) in the beginning. When I could only lift 5 kilos for the 2
D
time, others could lift 30 already. We cheered ourselves up and always trained together because we were all in the same boat. Sometimes, we knew and 3
B
each other with just eye contact.
One day, after five hours of training, I was so 4
D
that I couldn't go on. However, I saw the teammates in front still trying their best to row. I realized that if I stopped, it would be 5
C
for our boat to go forward. So I had to keep going 6
A
we reached the end. Pulling together is the most treasured thing we have when we are on the dragon boat.
Tin loves the 7
B
of our team. As our coach, he 8
A
believes that everyone has their own talent. All their abilities can be brought out as long as they are put in the right place. Actually, we could not afford to 9
C
anyone of our team, or we won't win. When we are rowing, we are a big 10
D
.
Now we are ready for the coming dragon boat race.
1 A. game B. place
C. slogan D. time
2 A. fourth B. third
C. second D. first
3 A. warned B. understood
C. defeated D. treated
4 A. clever B. relaxed
C. silly D. tired
5 A. faster B. safer
C. harder D. better
6 A. until B. if
C. since D. while
7 A. name B. spirit
C. symbol D. flag
8 A. strongly B. hardly
C. nearly D. suddenly
9 A. visit B. accept
C. lose D. remember
10 A. village B. school
C. market D. family
答案: 1 A 上文提到,明天市里将会举办龙舟赛,根据设空前的“No matter what the result is”可知,无论比赛结果如何,我们都对这场比赛感到很兴奋,故用 game“比赛”。2 D 根据上文中的“Each of us had different levels of fitness(体质) in the beginning”可推知,此处介绍的是我刚到龙舟队时的情景,故此处是说,第一次我只能举起五千克,故用 first“第一”。3 B 结合备选项可知,此处是说,有时只需要眼神交流我们就能了解和明白对方(的意思),understand“理解”符合题意。4 D 根据设空前的“after five hours of training”及设空后的“I couldn't go on”可推知,此处是说,5 小时的训练之后,我太累了,没办法再继续训练了,故用 tired“疲倦的”。5 C 此处是说,我意识到如果我停下来,我们的船想要前进会更困难,故用 harder“更困难的”。6 A 此处是说,我必须坚持下去,直到我们到达终点。故用 until“直到……为止”。7 B 根据本段的描述可知,此处是说,我们的教练喜欢我们队呈现的精神风貌,故用 spirit“精神”。8 A 此处是说,作为我们的教练,他坚信每个人都有自己的天赋,故用 strongly“坚定地”。9 C 根据上文中提到的“everyone has their own talent”可知,此处是说,事实上,我们都无法承受队里失去任何一名队员,故用 lose“失去”。10 D 此处是说,当我们划船时,我们是一个大家庭,故用 family“家庭”。
(1) I strongly advise you to see a doctor.
B

(2) They strongly believe their children should make choices for themselves.
A
答案: (1)B
(2)A
1 What is Drew Mascotti?
B

2 What does the underlined word “It” refer to in Paragraph 2?
B

3 How might Drew Mascotti like his job?
A

4 Which of the following can be the best title for the passage?
B

【语篇解构】阅读文章,补充下面的结构图
be more sure about Hobart Welding School's real and technical welding courses and some other courses in 2
Ohio
be busy but glad to 3
work for
the EEW Group as a welder for 4
18/eighteen
year(s) to produce monopiles
Mascotti's working experiences interested welding in the EEW Group make an honest living
be uninterested in 1
delivering pizzas
5
help
the environment
【读写联动】 After reading the article, I think you should have an idea about Mascotti's work experiences. Please summarize it in 100 words.
答案: 1 B 细节理解题。根据第四段第一句可知,Mascotti 是一名焊工。故选 B。2 B 代词指代题。上文提到,Mascotti 在当地一所技术学校上了夜校,想看看焊接是不是一种他会坚持下去的技能;下文提到,Mascotti 想要学习关于焊接的一切并决定把焊接作为他的事业。It 指代“焊接”这门技术。故选 B。3 A 细节理解题。根据第五段内容可知,Mascotti 有很多事情要处理,由此可知他很忙;结合最后一段内容可知,Mascotti 努力工作赚钱谋生,他也为自己助力环保而自豪,由此可知,他认为这份工作很有意义。故选 A。4 B 标题归纳题。本文主要讲述了 Mascotti 坚持从事焊接工作的故事,他热爱且认可这份工作。结合第一段中的“he was going to stick to”可知,B 项最适合作本文的标题。故选 B。【语篇解构】1 delivering pizzas 2 Ohio 3 work for 4 18/eighteen 5 help【读写联动】 略

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭