第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
A: Suzy, do you know about 1
B: Sure. I'm a(n) 2
A: Do you like asking questions in your daily life?
B: Yes. I 4
A: Do you want to be an accountant when you 5
B: No. I'm a little 6
A: I 8
B: Why do you like football?
A: Because it's 9
B: I see. I hope your dream can come true.
A: Thank you.
yourself
?B: Sure. I'm a(n) 2
patient
girl. When my classmates ask me to help with their studies, I always explain the difficult problems again and again without 3getting angry
.A: Do you like asking questions in your daily life?
B: Yes. I 4
am curious about
everything.A: Do you want to be an accountant when you 5
grow up
?B: No. I'm a little 6
careless
. My parents say one needs to be careful to be an accountant. 7How about
you, Bill?A: I 8
have been crazy about
football since I was five. My dream is to be a football player in the future.B: Why do you like football?
A: Because it's 9
exciting
and playing football makes me 10feel good
.B: I see. I hope your dream can come true.
A: Thank you.
答案:
1 yourself 2 patient 3 getting angry 4 am curious about 5 grow up 6 careless 7 How about 8 have been crazy about 9 exciting 10 feel good
1 What do most of us think of ourselves?
2 What does the underlined sentence mean?
3 We can understand how we think and make decisions by ____.
4 Why should we pay attention to what others say about us?
5 How many ways of knowing ourselves better does the passage tell us?
D
2 What does the underlined sentence mean?
B
3 We can understand how we think and make decisions by ____.
A
4 Why should we pay attention to what others say about us?
A
5 How many ways of knowing ourselves better does the passage tell us?
C
答案:
1 D 细节理解题。根据第一段第一句“Most of us believe we know ourselves better than anyone else in the world”可知选 D。 2 B 句意理解题。根据句中的“In fact”可知,这里暗含转折意味,上文提到我们大多数人认为我们比世界上其他任何人都更了解自己,所以这里表示“实际上,许多人对自己仍然是陌生的”,即“实际上,许多人不太了解自己”,故选 B。 3 A 细节理解题。根据短文第三段内容可知,我们可以通过参加性格测试来了解我们是怎样思考、怎样做出决定的,故选 A。 4 A 细节理解题。根据短文第四段中的“Sometimes, other people who see you from their points of view can let you really know yourself”可知,有时其他人对你的看法可以让你真正地了解自己,故选 A。 5 C 细节理解题。通读全文可知,短文第二、三、四、五段各讲了一种更好地了解自己的方法,共四种。
查看更多完整答案,请扫码查看